אפל מציגה: iPod shuffle - ב89$!!!

GoatGuy

New member
אפל מציגה: iPod shuffle - ב89$!!!

האייפוד (והאיימאק) הכי זולים אי פעם! www.Apple.com זה הולך פשוט להיות דבר שנמכר בטירוף.

OrlyNL

New member
I was just about to give a link

But you beat me to it. Look very cool * sorry for the English, I'm at work, and there's no Hebrew here

לא הבנתי מה מיוחד כאן

זה נגן כמו נגנים רגילים מבחינת הנפח ויש לו אופציית שאפל גם כן כמו לנגנים רגילים אחרים. אני מפספסת משהו?

benler

New member
יש לו בעיקר Shuffle

אין לו מסך !!! הוא מציע פחות מהאחרים, אבל הוא לבן ומגניב ולכן הוא כנראה ימכור המון. בן

y_g

New member
אני חושב שאין לו בכלל אופציה לנגן

ללא shuffle . לא נראה לי מישהו ירצה נגן כזה, אולי רק בתור הצהרת אופנה ולא יותר.

benler

New member
יש לו

יש כפתור מאחור שמאפשר בחירה בין נגינה לפי הסדר או אקראית. בן

PuRe in§anitY

New member
מה שמיוחד הוא..

שחוץ מהעיצוב הנקי והיפה של אפל , הם לא שמו מסך, שזה אומר עלות יותר נמוכה , וזמן סוללה ארוך יותר.. כמובן שזה גם חיסרון , ומי שחייב מסך יקנה מכשיר של המתחרים..

benler

New member
התבלבלת במחירים

דגם ה 512 MB עולה 99$ הדגם של ה 1GB עולה 149$ בן

Hypnotize

New member
תמונות וסיקור התערוכה ב-שקוף/בלוג

אתם חושבים שהנגן לא יצליח אבל ה-מק מיני יצליח, מה אתם אומרים?

OrlyNL

New member
יש לי הערה בקשר לבלוג שלך

כתבת שם שלרגע שקלת לקנות מק, אבל לא תקנה בגלל שאין בו עברית. למה אתה חושב שאין עברית במק?

benler

New member
גם אני מאוכזב

בחודש הבא אני בארה"ב ומתכוון לקנות נגן flash לחדר כושר - זה לא יהיה הiPod החדש (זה יהיה כנראה ה Creative Muvo TX FM). בן

LinkTree

New member
גם אני לא מבין על מה...

אבל כל הרעיון ש APPLE הלכו עליו ב IPOD הזה הוא קונספט חדש ושונה בשוק הנגנים והוא הרנדומליות - העניין הוא לא רק שהנגן מנגן ברנדום אלה שה ITUNES מסנכרן לך שירים ל IPOD ברנדומליות מתוך הספרית מוסיקה שלך - וככה בכל יום אתה לא יודע איזה יום יהיה לך במוסיקה והרנדומליות של ה IPOD הקטן הזה - תפתיע אותך מחדש כל בוקר :) (כמובן שאתה יכול גם לסנכרן שירים לפי בחירה שלך אבל ה"חדשנות" של אפל היא בעניין הזה.

wdsrk

New member
כמו תמיד - עוד מעט יבינו כמה הם

צודקים באפל... יש לי את הiPod 20GB דור שני כבר יותר משנתיים, והוא תמיד במצב של shuffle... על 1508 שירים... אני עברתי לאחרונה ממכונית לקטנוע - ואין מה לעשות האי פוד כבד בכיס... האי פוד החדש נותן לי פיתרון נהדר לזה... מקווה לחסוך קצת כסף עד שהוא יגיע לארץ... בכל מקרה - הוא יפה, קל (22 גרם!!!) וכנראה שגם טוב... אחרי הכל הוא הבן של...

benler

New member
מי שנהנה מ Shuffle שיבושם לו

אני אישית, לעיתים נדירות עובד עם Shuffle. אין לי כמעט שירים בודדים (שלא במסגרת אלבומים שלמים). אני אוהב לשמוע אלבומים כמו שהתכוון מי שיצר אותם (מקסימום, מדלג על שירים ספציפיים). בן

LinkTree

New member
גם וגם

תאמת תמיד הייתי מאזין רק לאלבומים ועדיין רוב הזמן ככה - אבל דווקא ב IPOD - בגלל שיש לי מלא שירים אני בדרך כלל בוחר אמן ושומע אותו ברנדום - או GENRE מסויים.

למעלה