אפלקציית asp.net מתחת ל ROOT

atzanbar

New member
אפלקציית asp.net מתחת ל ROOT

האם יש אפשרות לפתוח אפלקצייה חדשה ( ב IIS) בספרייה מתחת לספריה בה מוגדרת אפלקציה קיימת ושהאפלקצייה ב תת ספרייה תוכל לפנות ל MASTERPAGE ב ROOT ?

atzanbar

New member
אז איך משתמשים בסאב דומיין ?

אני רק רוצה להצביע על ספרייה מסויימת עם הסאב דומיין , בלי להסתבך בהעתקה של כל הקבצים , זה בלתי אפשרי ?

עידו פ

New member
בהקשר ל-master page זה לא אפשרי

כי מיקרוסופט תכננו בצורה עקומה את העבודה עם master page כך שה-master page יכול לשבת רק תחת ה-VDIR של האפליקציה. הפתרון היחיד שאני מכיר הוא לשכפל את ה-MP לכל האפליקציות שאתה רוצה לעבוד איתו בהן, או לחילופין ללכת לגישה הישנה של asp.net 1.1 ולבנות base page שכל הדפים יורשים ממנו והוא מבצע את תפקיד ה-MP

עידו פ

New member
-->

theme - שכח מזה. מה שכן, אפשר לשים תיקיית theme תחת ה-inetpub והיא תשרת את כל האפליקציות תחת ה-IIS. http://msdn2.microsoft.com/en-US/library/de93t31k.aspx (תסתכל תחת הנושא של global theme) bin - מה הקשר של תיקיית bin לנושא ? התיקייה מכילה DLL-ים שנטענים עבור האפליקציה שלך בלבד. אם אתה רוצה "לשתף" תיקיות bin, קח את ה-dll שאמור להיות ב-bin ושים אותו ב-gac.

atzanbar

New member
דווקא מצאתי משהו ל Mater Pages

http://geekswithblogs.net/dchristiansen/archive/2005/11/17/60369.aspx זה אמנם מסורבל אבל אפשר להתשתמש בזה בירושה אם צריך שינוי ספציפי בכל אפליקציה

עידו פ

New member
אכן יעבוד

ודרך אגב, כפי שכתוב במאמר - ניתן באותה שיטה להעביר גם דפים ו-user controls וכל דבר אחר שמתקמפל ב-web site ויוצר DLL רק ב-Publish (כגון app_code). אני אשלח את המאמר הזה לאחראים אצלנו על ה-MP, אולי נוכל לשכנע אותם להוציא מה-web site שלי את ה-MP שלהם ולשים אותו ב-GAC במקום שאני אעשה לו get latest כל יום.

atzanbar

New member
מה שלא ממש הבנתי במאמר

מה שלא ממש הבנתי במאמר זה איך תכלס יוצרים את ה DLL האלה והיכן מוצאים אותם ( פעם ניסיתי והגעתי למסקנה שזה לא אפשרי ב VS express ) תוכל להאיר את עיני ?

עידו פ

New member
נוצרים כמבצעים publish לאתר

ב-Publish אתה קובע היכן תיווצר התיקייה שתכיל את האתר. לאחר ה-publish תוכל למצוא בתיקייה את תיקיית ה-bin ושם יהיה dll עבור כל העמודים שבאתר (כולל DLL אחד עבור ה-MP).

למעלה