אפליקצית קינדל עולה לאט ב NOTE20

Haim_Gds

Member
לפני מספר חודשים החלפתי את ה NOTE 9 ב NOTE 20 והעברתי את האפליקציות. אני קורא לא מעט בטלפון (הסיבה העיקרית לחיבה שלי לטלפונים גדולים) אבל שמתי לב כי משהו נדפק בקינדל, אם אני באפליקציה מסויימת ועובר אל הקינדל מהרגע בו אני מגיע לאפליקציה (שרצה ברקע, לא פותח אותה) לוקח לו 3-4 להריץ אותה. לא נתקלתי בתופעה הזו ב NOTE 9 הישן שלי שהוא חלש יותר, זה קרה למישהו?

בהנחה שאני רוצה להשאר בקינדל (מותקנים לי מספר קוראים נוספים אך הקינדל הכי "נקי") מה ניתן לעשות?
-לנסות להתקין גירסה ישנה יותר?
-לאלץ את הטלפון לתת עדיפות (במשאבים ומעבד) לקינדל?

SHERME

Well-known member
לפני מספר חודשים החלפתי את ה NOTE 9 ב NOTE 20 והעברתי את האפליקציות. אני קורא לא מעט בטלפון (הסיבה העיקרית לחיבה שלי לטלפונים גדולים) אבל שמתי לב כי משהו נדפק בקינדל, אם אני באפליקציה מסויימת ועובר אל הקינדל מהרגע בו אני מגיע לאפליקציה (שרצה ברקע, לא פותח אותה) לוקח לו 3-4 להריץ אותה. לא נתקלתי בתופעה הזו ב NOTE 9 הישן שלי שהוא חלש יותר, זה קרה למישהו?

בהנחה שאני רוצה להשאר בקינדל (מותקנים לי מספר קוראים נוספים אך הקינדל הכי "נקי") מה ניתן לעשות?
-לנסות להתקין גירסה ישנה יותר?
-לאלץ את הטלפון לתת עדיפות (במשאבים ומעבד) לקינדל?
ראשית אם זה אפשרי אז למחוק את האפליקציה לגמרי מהטלפון
להמתין כמה דקות הכי כיבוי והדלקה של הטלפון
עכשיו להתקין אותה מחדש ולבדוק שהכל תקין איתה
מצד שני אפשר להתקין גרסה אחרונה דרך APK ולראות אם הבעיות נפתרו

שנית בNOTE 20 ULTRA 5G יש תמיכה מקסימלית מצד סמסונג עד לאנדרואיד 13
אז אפשרי בהחלט להתקין גרסת APK של הקינדל ספציפית לאנדרואיד 13 או 12
אם מוצאים דבר כזה אני לא מצאתי

Haim_Gds

Member
תודה רבה, אנסה.
משהו שלא הבנתי, לפי גוגל הורדת האפליקציה מהחנות מורידה את הוורסיה התואמת לורסיית האנדרואיד.
The Kindle app is compatible with various Android versions, including Android 9 and likely newer versions, so it should work seamlessly on your Android 13 device, according to Reddit.​
אצטרך לחכות לערב להתקנה חדשה, פרטי החשבון אמאזון רשומים לי בבית....

במחשבה שניה, אולי לא אעשה את זה. לפני חודשיים שלושה החלפתי מחשב, טלפון, וספק תקשורת ומאז כל פעם שאני מנסה להתחבר לחשבון אני אמור לקבל SMS לאישור שמשום מה לא מגיע.
לא נראה שאקח את הסיכון...

נערך לאחרונה ב:

SHERME

Well-known member
תודה רבה, אנסה.
משהו שלא הבנתי, לפי גוגל הורדת האפליקציה מהחנות מורידה את הוורסיה התואמת לורסיית האנדרואיד.
The Kindle app is compatible with various Android versions, including Android 9 and likely newer versions, so it should work seamlessly on your Android 13 device, according to Reddit.​
אצטרך לחכות לערב להתקנה חדשה, פרטי החשבון אמאזון רשומים לי בבית....

במחשבה שניה, אולי לא אעשה את זה. לפני חודשיים שלושה החלפתי מחשב, טלפון, וספק תקשורת ומאז כל פעם שאני מנסה להתחבר לחשבון אני אמור לקבל SMS לאישור שמשום מה לא מגיע.
לא נראה שאקח את הסיכון...
אז אם אתה לא יכול למחוק ולהתקין מחדש
אז הכי טוב לעדכן את האפליקציה בטלפון לגרסת APK אחרונה
מורידים אותה לדפדפן והיא נשמרת ב"הורדות"
לאחר מכן מעדכנים את האפליקציה ושלום על ישראל
לא ממש צריך להתייחס לאזהרות שם

למעלה