לפי החנות של אנדרואיד - היא מיועדת לקהילה הפוליאמורית. אני לא פוליאמור אלא סתם שרליל, אז לא אוריד אותה.קיבלתי הזמנה לאתר/אפליקציה חדשה. פולידייט . נכנסתי כדי להתרשם. מיועדת לנשואים בפתוחים, פוליאמוריים אבל אולי גם לנואפים רגילים. היא מזכירה את הטינדר באפשרות לסנן לפי מרחק וללא תשלום.
שווה בדיקה.
חחח אני חבר שם, אתר נחמד אין כוסיות , לפחות מה שאתה מכיר יודע ומוכן לזה שגם תעלם אחר כך , גיליתי שם ובקבוצות ווטאספ את המטפלים שלי ממכבי טבעי!קיבלתי הזמנה לאתר/אפליקציה חדשה. פולידייט . נכנסתי כדי להתרשם. מיועדת לנשואים בפתוחים, פוליאמוריים אבל אולי גם לנואפים רגילים. היא מזכירה את הטינדר באפשרות לסנן לפי מרחק וללא תשלום.
שווה בדיקה.
יש מצב שתמצאי שם אנשים מוכרים...ההבדל הניכר לעין מיד הוא שיש שם ים של תמונות. לא ידעתי שיש ככ הרבה פולי. מן הסתם נכנסו גם אחרים. אלה שמצטלמים עם הגב
קיבלתי הודעות אבל אין לי כרגע אפשרות לנהל את זה. אני שחוקה.
נהיית לנו פולי ולא סיפרת?יש מצב שתמצאי שם אנשים מוכרים...
ווינק ווינק
אני דווקא יותר גברי, אבל בבפנוכו אני קצת שייקהנהיית לנו פולי ולא סיפרת?
אני יכול להמליץ לך על משחה שעושה פלאים לכל החלקים השחוקים והחבוטים לעייפה שלך..ההבדל הניכר לעין מיד הוא שיש שם ים של תמונות. לא ידעתי שיש ככ הרבה פולי. מן הסתם נכנסו גם אחרים. אלה שמצטלמים עם הגב
קיבלתי הודעות אבל אין לי כרגע אפשרות לנהל את זה. אני שחוקה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.