אפליית גרושים

wish2

New member
או קיי אז קודם כל זה לא מאמר

זה טור של גבר ממורמר . כל מה שהוא אומר מאוד יפה ואולי יש מקרים והוא נכון . גם אם יש אפליה כלשהי כשזוג מתגרש היא רק למראית עיין . למעט מקרים חריגים הדבר הכי טוב בעבור הילדים זה להישאר עם האמא שלהם . מזונות לילד אחד הם משהו כמו 1500 למשכורת ממוצעת . זה לא הרבה וזה מה שעולה ילד . מה עם זה שהאישה קמה בלילות שומרת והיא עכשיו לבד בבית כשאין לה זמן אפילו לחפוף שיער כמו שצריך. היא לא יכולה לחזור לחיים האמיתיים של הרווקות כמו הגבר . רוב הנשים הגרושות הישראליות זה לא סקס והעיר הגדולה וכשיש ילדים בבית אי אפשר להכניס גברים באופן יומיומי . מה עם ביבי סיטר שעולה 30 שקל לשעה היום ? זה גם חלק מהסכם הגירושין? הסיבה שנוהגים לגחך על ההוא ממפלגת זכויות הגבר היא שהוא בדיחה ממש כמו הטור ההוא שקראתי עכשיו .

wish2

New member
אם יש כל כל הרבה ארגוני נשים

זו רק הוכחה שיש עוד כמה דברים לתקן . אם אתה באמת מכיר את הנושא לעומק אז אתה מודע להרבה מקומות בהם נשים מופלות ברוטאלית . שוב אני אגיד אני שונאת את התנועה הפמיניסטית ואת הבהמות שמנהלות אותה , הן עושות לנו שם רע אבל זה לא אומר שלא צריכהלהיות חתירה לשיוויון .

זיקן

New member
מנהל
תגיד אתה תינוק ?

אתה לא שם לב שהבחורה צוחקת עלייך במקום להיסתלבט בחזרה אתה פורש לה את מישנתך וזה לא מעניין אותה בכלל.. חכה שיתחלף האור ברמזור לירוק ואז סע למה אתה נוסע באדום?

gamani4

New member
את קובעת סתם עובדות באוויר

מי אמר שהכי טוב להשאר עם אמא? מי אמר שרק אמא קמה בלילה? הסיבה שמגחכים על ההוא מזכויות הגבר היא פשוט בגלל חוסר מודעות (ואולי גם העובדה שהוא ממורמר מדי). גם אני, לפני שידעתי על האפליה שגברים סובלים ממנה, חשבתי לעצמי "מה הממורמר הזה מדבר? איפה מפלים גברים?". אז זהו, שמפלים. וכנראה שהרוב לומד את זה רק כשזה מאוחר מדי.

למעלה