אפליית גרושים

אפליית גרושים

הנושא הזה בטח ידוע ואני לא מחדש כלום, אבל הבאתי את זה כי הנושא חשוב: בעמוד הראשי ב-ynet היה קישור להודעה בפורום זוגיות, על גרושה וגרוש עם ילדים שרוצים לגור ביחד. אבל יש בעיה: הגרושה כמובן חיה עם הילדים שלה. אבל הגרוש - מותר לו לפגוש את ילדיו רק פעמיים בשבוע. לכן הוא לא רוצה לגור עם ילדים שהם לא שלו, בעוד הילדים שלו ירגישו שהם כמו אורחים כל פעם שיגיעו לדירה המשותפת פעמיים בשבוע. ברירת המחדל היא תמיד שהילדים הולכים עם האמא ואנשים מקבלים את זה כמובן מאליו. כמובן שזה לא במקרה, זאת תוצאה של החקיקה/השפעה הפמיניסטית.

gamani4

New member
לא הבנתי

מה הנקודה שלך? שגברים לא מקבלים חזקה על הילדים בגירושים? ידוע. אבל מה הקשר לסיפור?

שיהיה ארגון גברים שיתנגד למה שהפמיניסטיות

עושות. יש כל כך הרבה ארגוני נשים וכמעט אין ארגוני גברים.

goldy

New member
מפלגת זכויות הגבר?../images/Emo151.gif

זה שהמייסד שלה מתנצל על עצמו שהוא ימני?

תודה על הקישור

כשיהיה לי זמן אני אראה. ראיתי כבר את ההתחלה ואת "בילי מוסקונה לרמן" הזבל הזאת משמיצה את כל הגברים. לארגוני הנשים יש הרבה יותר כוח כיום. לפמיניסטיות יש גם לגיטימציה - הפמיניזם מתקשר עם נאורות וקידמה, ואילו פעילות למען זכויות הגבר - כשובניזם - מושג שלילי.

וכמו תמיד - הטענה הידועה של הפמיניסטיות

"רוב הגברים מתעללים בנשים ואתם מקרה יוצא דופן ונפלתם כקורבן לאותם גברים" (בילי מוסקונה לרמן בסרט).

wish2

New member
בכינות על פארש

לרוב הגרושים שאני מכירה מתאים רצח להשאיר את טיפול הילדים בידי האישה .

wish2

New member
יודע מה הבעיה של גרושים ?

שהם נידפקים מהריבים ואז אין להם שום סיכוי לקיים קשר נורמלי ביחד. אם ההורים נשארים בקשר טוב ובאמת איכפת להם מהילדים שלהם ולא מהפאקינג אגו אז הם יכולים לבקר א חד את השני ללא כל הסדרים מגבילים .

לא נכון

תראי את הסרט שהביא פנומן. לנשים יש זכויות יתר במקרה של גירושים. והפמיניסטיות כל הזמן בוכות שנשים מרוויחות פחות מגברים באותה עבודה (דבר לא נכון), ושהן מוטרדות ומוכות ומסכנות. ולכן איפה שהן יכולות להזיק לגברים (למשל תחום הגירושים) הן פועלות שם.

wish2

New member
תראה אם מדובר בניסיון כאוב ואישי שלך

אז מראש אני מתנצלת על ההחלטיות שבה אני אומרת את הדברים . אבל סליחה באמת שאנחנו מתגרשים ואתה חוזר לשוק הבשר כדי לזיין כוסיות ואני הולכת ליובל המבולבל בקניון .

למעלה