אפליה...?

רנירן

New member
אפליה...?

אהלן לכולם! מניינים? היום הייתי במיונים לאורנג' לשירות פרונטלי. יחד אתי היו עוד 3 בנים (מכל קצוות הארץ) ומשו כמו 8 בנות. אחרי השלב הראשון של הצגת האנשים והדינמיקה היתה הפסקה ולאחריו הניפוי הראשוני... מה שהיה מוזר הוא שהפסיכולוגית הקריאה את שמות כל (!) הבנים ו2 בנות (שבאמת ממש לא היו קשורות לחיים). אמנם אני לא פסיכולוג אבל (מילא אני) אחד מהבנים היה לא פחות (ואפילו יותר טוב) מרוב בנות שנשארו. מדוע ניפו את כל הבנים? האם מראש יועדנו לניפוי ואם כן מדוע זימנו אותנו? זה קורה הרבה פעמים....? קצת חוצפה.. רובנו גרים ממש רחוק והמיונים היו בראש העין.. תודה לעונים :)

Black Star

New member
נשמע לי מאוד מוזר...

בפרונטלי יש בהחלט גם בנים. אמנם יש יותר בנות אבל איתי בקורס לדוגמא היו 6 בנים, ובמרכז אצלנו מספר הבנים לא הרבה יותר קטן ממספר הבנות. אז זה נשמע לי קצת מוזר שניפו את כולכם, וכנראה היו להם שיקולים אחרים, לא על בסיס המין שלכם...
בכל מקרה, אני מצטערת לשמוע שלא עברת, בהצלחה בהמשך!

Black Star

New member
מעולה ../images/Emo13.gif

אני מאוד מחבבת את הסנדוויצ'ים שלהם
איזה סניף? אני אבוא לבקר

bell boy

New member
הרוסט ביף שלהם שווה ביותר

עם הלחם הלבן גרררר ולימונדה

דווקא אני מאוד אוהבת את ה../images/Emo96.gif שלהם

והם היו בין החלוצים שהציעו חלב סויה...

עניין של טעם מותק מותק..

היו לי תקופות של 2-3 אייס ביום, לפחות בקופי בין אפשר לגוון ולהחליף בטעמים כמו מוקה וניל, קרמל וכו' (ויש גם תוספת של קצפת, יאמייייי).. רק חבל שכל העניין מסתיים לו ב500 קלוריות לכוס!!! דורש הרבה שעות של ספינינג..

מבחינת החלב סויה כל הכבוד להם

אבל הקפה שלהם חלש לטעמי רק הדאבל אספרסו מספק אותי בעוד שברשתות אחרות כמו קופי בי וארקפה מספיק רק אחד...

nbw1

New member
לא מוזר בכלל

רוב האנשים (ישראלים בכל אופן) מעדיפים לקבל שירות בנושאים כספיים וכו' מבנות, ותמיכה טכנית מבנים, ככה זה נתפס וככה החברות גם עושות. ברוב מוקדי השירות יש רוב נשי, וברוב מוקדי התמיכה יש רוב גברי.

למעלה