אפליה?

Black Star

New member
אפליה?

טוב, זה הולך ככה. יש לי ידיד גיי. אז הוא תמיד מספר לי על כל הפעילויות שיש להם שם, וכשמשעמם לו הוא יכול תמיד ללכת לבית הפתוח ולפגוש מישהו, וכולם שם פשוט נורא מגובשים. בקיצור, אם אתה גיי, אוטומטית יש לך חברים וחיים וקל לך יחסית למצוא מישהו... זה לא פייר! לסטרייטים אין כזה דבר. אם משעמם לי אין לי מקום שאני יכולה סתם ככה לצאת אליו, בלי לקבוע עם עוד מישהו. אני לא אשוטט לי לבד איפשהו, נכון? אני בעד להקים מקומות כאלה. פשוט מקומות להתנחל ולפגוש אנשים וכו`...

J!

New member
אכן אפלייה

וצריך לעשות משהו בנושא! רשת של מקומות כאלה לסטרייטים. כי למה שרק לגייז יהיה נחמד???

Black Star

New member
לאו דווקא לסטרייטים...

לכולם. אנחנו לא גזענים (האמת שהגייז כן, כי הם עושים מסיבות סגורות והכל. אני תמיד אומרת לו את זה...). והעצוב הוא, שהגייז לוקחים לנו, הבנות, את כל הבנים השווים!! :)

Ey@L

New member
תתפלאי......

אולי עכשיו שנאי יגיד את זה תצחקי אבל, למה המציאו את תנועות הנוער? שימי לב שכל הצופפניקים, המכביסטים וכו`.. נמצאים שם חצי מהחיים. נו טוב, אני עזבתי את הצופים בכיתה ו`. בשביל מה המציאו את המתנ``ס? אני אולי 3 פעמים בשבוע משחק שם כדורסל, וסתם נמצא שם במחוייבות אישית בלי לעשות כלום. בשביל מה המציאו את מרכזי הקניות הקטנים, הפארקים הקטנים, אני אישית חורש על אחד כזה שנמצא לידי..... צריך רק למצוא מקום, אפילו לא לחפש.

Black Star

New member
מתנ``ס?

יש עוד כזה דבר?! אני מדברת על מקום, שתגיע אליו בלי מחויבות שיש לך כמו לתנועת נוער וכו`. נגיד, כמו כל הבתי קפה האלה שיש בסדרות האמריקאיות, שהם פשוט יורדים לשם ויודעים שתמיד יהיה שם מישהו מהחבר`ה שלהם. לי אין ממש חבר`ה, אולי זו הבעיה... האמת, אצל הכיכריסטים זה ככה. הייתה תקופה שהסתובבתי קצת עם כמה אנשים שהיו מקורבים לכיכריסטים, ואז תמיד כשהולכים לעיר פוגשים אנשים. אז היה ה``סקנד קאפ``, כולם ישבו שם כל החיים. היום אף אחד כבר לא שם. המקום היחיד שאני יכולה לנסות ולפגוש אנשים, אבל זה לא בטוח- זה הקומה העליונה של המקדולנדס.

Ey@L

New member
ועוד איך......

הסתובבת פעם באיזור של מתנ``ס או תנועת נוער....? לא חסרים שם ילדים שסתם מעבירים את הזמן בדיבורים... כמובן שהתופעה הזאת לאט לאט פחות ופחות שכיחה, אבל עדיין לא מעט מבלים שם את זמנם.

Black Star

New member
אני גרה ליד מתנ``ס...

בני הנוער היחידים ששם הם ערסים ופרחות (טוב נו, אולי זה תלוי שכונה...) וחבר`ה שבאים לערוך וידאו וכאלה (המרכז הכי גדול בעיר להפקות וידאו נמצא שם). גם הקן של השמו``צ הוא שתי דקות הליכה מהבית שלי... כשהייתי שם אכן הייתי הולכת להתנחל לפעמים בקן או בקומונה, אבל לא המון. אבל אני מדברת על מקום מסוג אחר.

rastotman

New member
אוווו...

יש לך ליד הבית חדר עריכה בתוך מתנ``ס- אוווו.. את במיקרה חיפאית?

המממ... שמעתי על האחווה הזו...

אותי האמת זה טפה מגעיל כי הכרתי אחד הומו באינטרנט שכל הזמן מספר לי על זה, והאמת אני לא הכי אוהבת שבעולם לשמוע על ההשתגלויות שלו למיניהן... ולי זה לא מפריע הבית הפתוח הזה, כמו שלהומואים יש אחווה, לי יש את דיזינגוף סנטר, ברגע שאני הולכת לשם, תמיד יש מישהו מהחברים שלי, לפחות אחד או שניים... ואם מישהו שואל אם זה אחוות פריקים שכזו מקבל פלטפורמה לראש... think floyd או ``לא איטונג לא קונה`` - על שם הפלטפורמות שלי מיכל

Black Star

New member
אז בעצם מה שאת אומרת זה

שכשאת מספרת לנו על כל ההרפתקאות שלך עם המוני הבנים, זה בסדר. אבל הומואים צריכים לשמור את זה לעצמם?

אין לי בעיה שמספרים לי כאלה דברים,

להיפך, יש לי 2 ידידים אחרים שהם הומו, שהם מספרים לי המון דברים וזה ממש לא מגעיל אותי, אני אפילו נהנית לשמוע על זה... אבל עם אותו בנאדם שהכרתי באינטרנט... הוא מספר לי *רק* על איך שהוא זיין ככה וככה וככה... ג`יזז, אפשר לדבר על עוד נושאים, אבל הוא חייב לדבר רק על זה...

ההכללות האלה, אלוהים...

את מודעת לזה שכרגע עשית הכללה מאוד, אבל מאוד לא נכונה? אלוהים ישמור, את מקנאה בהם, אלה בעלי ה``אוריינטציה חד-מינית`` כפי שלמדתי להגיד, ש``אוטומטית יש להם חברים``... איזו מציאות מעוותת... הם בטוח צריכים להתמודד עם הרבה יותר קשיים בחיי האהבה ממך. בחיי, את באמת רואה את זה ככה? איזה סילוף של המציאות... (לא יודעת אם מישהו כבר הגיב בסגנון או לא, אני רואה רק הודעות ראשיות בלי תגובות. מוזר.) דולצינאה.

Black Star

New member
הומור, רבאק, הומור!!!

ההודעה הייתה כתובה בצורה מאוד צינית, אבל היה לי ברור שיהיה איזה נודניק שלא יבין אותה. אז הנה הבהרה: לא, אני בהחלט לא מקנאת בגייז וידוע לי שזה מקשה על החיים, וברור שאם מישהו סוציומט, גם בקהילה לא יקבלו אותו בזרועות פתוחות. אבל הם כן מקבלים אנשים קודם כל בלי בעיה, כל אחד שבא וזה, בלי לבחון אותם קודם, מקבלים אותם כמו שהם. והם נורא מגובשים, ויש המון פעילויות, וכן- מבחינה חברתית, זה מאוד מקל להם את החיים. מגיע להם, בגלל שהחברה המאצ`ואיסטית שקיימת בארץ ממש מקשה עליהם ת`חיים.

נודניק אחותך.

מטריד אותי שאנשים כותבים בציניות גרועה ואח``כ מתפלאים שלא מבינים שזה היה בציניות. ציניות, אחת מתופעות הלוואי שלה זה שהיא באה בצורה סרקסטית, שחורה. את לא חייבת להגיב. רצוי אפילו שלא. שום כוונות רעות. דולצינאה.

למעלה