אפי היקרה

אפי היקרה

יש לי בעייה . אני שונאת את חמותי. ולא סתם היא עשתה ועושה לי בעיות . שאני לא יכולה לסלוח. אחת הבעיות שחמתי באה אלנו מיום חמישי עד ראשון מידי פעם. היא גרה לא רחוק ממני. באותו שבוע שאני יודעת שהיא תגיע אלנו אני מאוד לחוצה. ואין לי חיים . מה אני יכולה לעשות?

zimes

New member
למה היא באה לכל הסופ"ש?

ולמה את לחוצה? צריך להתארגן? להתכונן? (זה יעזור לתת תשובה ממוקדת) בעלך יודע על הרגשתך הזו? אם זה בענין של להתארגן - החליטו שבחמייש בבוקר באה עוזרת (ניקיון-בישולים). כמה שקלים שווים את שלוות נפשך. אם זה בענין של "היא תשגע אותי כל הסופ"ש" - את לא צריכה כל הזמן לשבת אתה. את יכולה בדיוק להיות עסוקה, לצאת להפגש עם חברה וכיו"ב חוצמזה - על פורום "חמותי ואני" שמעת? 610 בסקאלה שלך.

היא חושבת שאני צריכה לשרת אותה

ואסור לי לזוז מהבית באותו שבוע. אני במיוחד לחוצה ביגלל הניקיון שלה. סליחה היא מגעילה אותי. בעלי יודע הכל.כמעט כל שבוע היא באה .

resputin

New member
אם הוא יודע הכל, ורואה את היחס

הנ"ל- כמה שזה אומנם לא מכובד, אי אפשר פשוט לתת לכם איזה סופ"ש חופש? תגידו שאתם הולכים לאנשהו. חברים או טיול- היא לא חייבת להיות אצלכם כל סוף שבוע! ואין מה להלחץ, בפעם האחרונה שבדקתי אמרת שזה הבית שלך ושל בעלך- את הטיפים לניקיון, היא יכול לפזר אבל אם לא מטיב לה מה שיש, היא יכולה לקחת מגב ולהתחיל לנקות בעצמה. אופציית המנקה ביום חמישי היא בהחלט יעילה, וכן בישולים והכל- ההכנות הקטנות, אבל אין סיבה לעבור לדום או להפוך למשרתת.

nutmeg

New member
אם היא חושבת

שאת צריכה לשרת אותה - ואת חושבת אחרת - למה את עושה מה שהיא חושבת? גם אם היא מאוד רוצה לקבוע לך עובדות בחיים - עדיין צריך את שיתוף הפעולה שלך כדי שהם יקרו. ואם לא תשרתי אותה? מה יקרה? היא תצעק ותתלונן? אז מה? מה כבר יכול לקרות אם תתנהלי בביתך כמו שמתחשק לך?

למעלה