אפי היקרה!

אפי היקרה!

אפי היקרה יש לי בעיה אני נדלקתי על מישהי וגגם חבר שלי נדלק עליה לפני והוא ביקש ממני לשמור ממנה מרחק כדי שיהיה להם סיכוי והיא לא ממש בקטע שלו לכן איני יודע מה לעשות עם לנסות להתחיל איתה ולא לשמוע לחבר או לא להתחיל איתה ולפספס את ההיזדמנות!!! בתודה רבה: יוסי

למרות שיש לי מעין עקרון כזה

שלא לנהל שיחות עם אנשים ששם משפחתם הוא "החתיך", "השווה", "הכוסון" "אני יעשה לך טוב" או "עירום במצלמה" - אני חשה שבעייתך, מעבר לשם משפחתך הפרובלמטי, היא רצינית. כמה שאלות: האם חברך יודע שגם אתה נדלקת עליה? האם משהו התחיל בכלל ביניהם? מאיפה אתה יודע שהיא לא בקטע שלו? האם הוא יודע שהיא לא בקטע שלו? האם שקלת ללכת ולשאול אותו אם זה יפריע לו, אחרי שהוא יבין שהיא לא בקטע שלו, שתתחיל אתה איתה? האם הייתי ברורה? נא עיין בחתימתי.

freedom rider

New member
ואני חש גועל מההודעה של היצור ההוא

מתייחסים אליה כמו כדור שמי שירוץ יותר מהר יצליח לתפוס אותו. אני לא בקטע של לתת עיצות לאנשים כאלה, פרט לעיצה אחת: תתייחס לבני אדם אחרים כמו שאתה רוצה שיתייחסו אליך, אחרת יתייחסו אליך כמו שאתה מתייחס לאחרים ולאחרות. מה לא היה ברור???

The ArchAngel

New member
בקטע הזה אני איתו

לה אין דיעה משל עצמה?היא צעצוע שלו והוא מבקש שלא תיגע בו? אם לא קרה בינהם כלום (כלומר, אם היא לא חברה שלו), אני אומר שתנסהל התחיל איתה, ותראה אם היא מעוניינת, כמובן שלא כדאי לך לעשות את זה מאחורי גבו של חברך, אלא פשוט לאמר לו: "אחי, גם אני מעוניין בה, ואני הולך להתחיל איתה"

מיטללל

New member
אני דווקא חושבת אחרת

מה שאני אכתוב עכשיו תלוי בהרבה דברים, דברים שלא הבהרת בהודעה שלך. אז קח אותם בערבון מוגבל. אני קלטתי את ההודעה שלך ככה. חבר שלך פגש מישהי נדלק עליה. הכיר לך אותה ואמר לך שלא תעשה כלום כי היא "בתכנון". אם אתה חבר, אתה צריך לדעת לשמור מרחק ולתת לו לנסות, וכן הכל בגלל שהוא ראה אותה קודם. זה מין חוקים כאלו של חברים. במידה שהיא לא תרצה אותו, אתה צריך לשאול אותו אם אכפת לו שתנסה אתה להתחיל איתה. ולפעול לפי תשובתו. אתה יכול גם לא להתייעץ איתו אבל ככל הנראה לאבד חבר. ככה אני חושבת.

voguemaster

New member
לאבד חבר ?????

אם הם חברים אמיתיים, הוא לא יאבד חבר כי חבר יבין. הוא לא יאבד חבר כי בין חברים אמיתיים בחורות לא נכנסות (לא בד"כ
), בטח ובטח לא בחורה ששניהם לא מכירים בכלל!

maayan15

New member
יש הרבה חלקים לא מוסברים....

אז ההודעה שלי היא "בהנחה ש..." אז ככה, בהנחה שחבר שלך לא יודע שאתה מעוניין בה וסיפר לך על עיניינו בה- אתה תהיה חייב קודם כל לדבר איתו בהנחה שהוא יודע שאתה מעוניין בה אבל אתה מעוניין בה יותר (לדעתך)- אתה תהיה חייב לדבר איתו בהנחה שהוא יודע שאתה מעוניין בה אבל הוא מעוניין בה יותר- אתה תצטרך לוותר.... כל מה שאני אומרת הוא שאל תעשה צעד אחד לכיוון אותה בחורה לפני שאתה מדבר עם החבר שלך...כי אין בחורה ששווה ששניי חברים יריבו בגללה...

De-Panther

New member
תאמינו לי שדבר כזה יכול להרוס אבל..

זה מאוד תלוי איך שני הצדדים מתנהגים...

למעלה