אפי היקרה-

אפי היקרה-

אני רוצה להישאר אנונימי , קוראים לי רן ויש לי בעיה יש לי הרבה חברים, וכמה מהם חברים טובים שלי אבל הבעיה שלי שהם (אני מכבד אותם חברים טובים שלי) קצת חנונים אז קשה לי להסתובב איתם לצאת למקומות להתחיל עם בנות וזה למרות שאני רוצה יש לי עוד כמה ידידים שפעם היא חברים טובים אבל כבר לא מאז שהם ירדו בלעדיי לאילת איתם היה קצת יותר טוב להסתובב אבל אחד חירש ואחד הומו עכשיו השאלה שלי היא איך אני מוצא אנשים שאני אוכל להסתובב איתם בלי להתנתק מהחברים הטובים בכבוד רב, האנונימי(רן)

אור קטן

New member
../images/Emo4.gif

נראה לי שאתה מוקף חברים, אבל לא מרוצה מאף אחד מהם. אז או שיש לך דרישות גבוהות מדי מחבריך, ואז אתה צריך ללמוד גם לעשות פשרות, או לנסות להתחבר לאנשים בבית ספר, או ללכת לעבוד איפשהו, לא יודע, תכיר עוד אנשים ותתחיל להסתובב איתם. אולי תלך עם דור, הוא מחפש חברים עכשיו...

יש לי חברים-

לא המון המון קצת טובים ואני לא מרוצה מהם וקצת מנייקים דו פרצופיים אולי זה אני?

Linkin-Parker

New member
אמרה הקורצת לי ברגעים אלו

"מצא מין את מינו" אני בטוח שיכולתך להתחיל עם בחורות לא אמורה להפגע מחבריך, ואני מאמין שאין כח במספרים במקרה הזה, ואם תבוא למישהי עם 4 ערסונים בסובארו שנת 86´ התוצאה לא תהיה טובה יותר. אני פשוט לא מבין איך חבריך משפיעים על יכולתך לדבר עם בנות המין השני. אם אתה רואה מישהי שמוצאת חן בעיניך, אמור לחבריך היקרים לחכות ולך דבר איתה, מה גם שאם אתה מתלונן על היותם של חבריך חנונים. אבל הרצאות- אח"כ. אני יודע שאני חוזר על זה הרבה, אבל לפני שאנחנו גברים\נשים, אנחנו בני אדם, ואני בטוח שמישהי שבאמת שווה את המאמץ, לא תשפוט אותך לפי חבריך, אך שאלה נוספת בוערת במוחי: הכיצד סמל מין שכמוך מסתודד עם החנון המצוי? מצטער על הניסוח, אך לדעתי בעיתך מקורה בך, אני חושב שיש לך מין דימוי על איך אנשים שמסתובבים איתם צריכים להיות, ולדעתי הדימוי הזה סתם ייפגע לך בחברות עם אנשים שונים, מפני שאתה מחפש את חברתם של אנשים שנראים טוב לידך, ולא כאלה שהם חברים טובים. ההחלטה היא כמובן שלך, ואם תסתובב באיזור מועדוני לילה למיניהם אני בטוח שתמצא מספיק קלאברים שירצו להסתובב איתך, אך ראה הוזהרת.

מסכימה עם לינקין (אלכס)

ואוכל רק להוסיף ולומר - מה יותר חשוב לך? הסטטוס החברתי שלך או עצם העובדה שהם חברים טובים ??? ואם הקריטריון היחידי שלך לחברים שכדאי להסתובב איתם הוא יכולתם לעזור לך למשוך בצורה לא-כריזמטית-אבל-יעילה בחורות מכל הסוגים, אז הייתי שמחה לדבר דווקא איתם ולומר להם שכל מה שהשקיעו בך לאורך השנים, לא שווה את הבחורה הראשונה שתחייך אלייך ותסכים לשוחח איתך. אבל היות ושאלתך היתה "איפה למצוא חברים נוספים כדי לבלות איתם" - אני מניחה שיש בבית ספרך חבורת בליינים אובססיביים, או שמא בשכונה תמצא כאלה, או שפשוט תמצא חבר אחד שניתן ללכת איתו בלי להתבייש למועדון ידוע, שם תתחבר לחבורה מקומית - וחיי החברה שלך יובטחו לעד.

הבעיה

דבר ראשון-טחחח סמל מין? דבר שני ושלישי ורביעי(לא ספרתי)- פסססט בוא אני אגיד לך משהו אבל בסוד אני לא אומר את זה להרבה עד לפני קצת יותר מחצי שנה הייתי "קצת" יותר שמן ככה שקצת קשה לי ככה לבוא להתחיל עם בנות אולי זה הדימוי לא יודע אז חשבתי שאם אני אסתובב עם אנשים קצת אחרים אני אצא מזה אז הייתה תקופה שהיו לי 2 חברים הייתי יוצא איתם כל הזמן מועדונים וזה אבל זה לא החזיק בסוף היה לי בלגן איתם הם מנייקים וזה... עכשיו אני נמצא במצב שיש לי כמה חברים שאי אפשר או שאני לא יוזם להוציא אותם מהבית וכל השאר אני מרגיש כאילו אני נדחף אליהם חוץ מזה יש לי כל מיני ידידים פה ושם

Linkin-Parker

New member
דבר שני ושלישי ורביעי

תירוץ חביב, אך צולע. לי יש בעית משקל עד עצם היום הזה וזה מעולם לא הפריע לי...

אולי לך לא

אבל לי זה כן, ויש לי שאריות מזה עד היום ביישנות לפעמים וכאלה, זה הכל בדימוי

הם חברים טובים

ובאמת אני מרגיש קצת דו פרצופי אם הייתם במצבי הייתם אומרים אותו דבר, אני לא יכול להוציא אותם מהבית, רק אחד מהם באמת שאני מכבד אותם ואני מנסה להיות חבר טוב שלהם אבל אני רוצה לצאת, והם לא אז אני תקוע עם המנייקים

למעלה