אפי היקרה

Aאלינור

New member
אפי היקרה

בעיה כאובה וממושכת לפניך, כל השבוע (כל שבוע) אני אומרת "שביום ראשון דיאטה" והנה הגיע עוד יום ראשון (כל כך מהר...) הפעם הבעיה קשה כפליים כי בסופשבוע הכנתי לראשונה בחיי בראוניז - בפעם הראשונה הם לא יצאו מוצלחים וגם כיבדתי בהם חברים (שיהיו שפני נסיונות) ואילו בפעם השניה הם יצאו מ-ש-ו! אז איך עומדים בפיתוי? ולא יוצאים פארש עוד שבוע?

ברק א.

New member
מקרה שקרה..

זוגתי , שתחייה , מכינה עוגיות שוקולד צ´יפס מופלאות....מה לעשות , וגם אני , כמו כל זכר ישראלי ממוצע , טיפחתי לי כרס חביבה ( אצלי זה כנראה עבד ממש טוב , כי אני עדיין בגיל ששם ג´ל בשיער ועושה קעקועים ) , שממאנת לעזוב אותי . לא מזמן התחלתי דיאטה ( נשבע ! דיאטה אמיתית וכאלה..) , ונבצר ממני לנגוס בטעימים טעימים הללו... בצר לי פניתי אלייה , ופשוט הודעתי לה שאם אני לא יכול לאכול , אף אחד אחר לא יאכל ! ובכן , היא הפסיקה להכין את העוגיות שלה , אבל אני משלם על זה ביוקר... מוסר השכל : לא שווה לעשות דיאטה...

שרוניק

New member
שלום לאלינור ולברק ../images/Emo24.gif

קודם כל, עד כמה הדיאטה היא הכרח מבחינתך? כי אם מדובר ב-20 קילו, להפסיק מיד עם הבישולים ולהפסיק לאכול, ולהפסיק לקנות דברים מתוקים, ולהפסיק!!! אם מדובר ב2-5 קילו, אני לא רואה בעיה בלעשות בראוניז פעם-פעמיים בחודש. כשברור שאת מזמינה באותו יום חברים, הם יגמרו את הרוב, ואת מה שנשאר תחלקי ביניהם. יש לי חברה שבעלה שמנמן איכותי, ודווקא לה זה לא הפריע, אבל לו כנראה שכן. הוא הלך לדיאטנית, ומאז הבית שלהם ריק משטויות, הם מנשנשים (בצוותא) גזרים, מרקים ופרוסות עם לחם דל קלוריות. אבל גם מותר מדי פעם לחטוא. יעני צ´וקולד צ´יפס פעם ביום או משהו כזה... (זרקתי לך עצם, ברק). היא אומרת שהבעיה העיקרית היא להשלים עם זה שזה יהיה ככה תמיד, כי אין דבר כזה דיאטה לחודש. אם משנים הרגלי אכילה, אז משנים וזהו !!!

ברק א.

New member
שרוניק..

איך אומרים במחוזותיינו , " פעם צנחן , תמיד צנחן "...ובתרגום לעברית , ברגע שהנחת את ידייך על בראוניז אחת , זה כבר לא משנה כמה דיאטה תעשי . הדברים האלה הם פצצות קלוריות חומות וטעימות , ככה שאפילו אחת ביום זה הרבה הרבה יותר מידי... תאמיני לי שעם בראוני אחת ביום , לא מורידים 16 קילו...( ואני יודע , זו כמות הק"ג שהורדתי עד היום...) . חברה שלך , זו שאמרה ששינוי הרגלי אכילה זה לתמיד , צודקת מאוד , לצערי.. מוסר השכל : אם כבר לעשות בראוניז , אז לדאוג שלא יהיו שם כמה פריטים לא נחוצים כגון קמח , שוקולד , קקאו , אגוזים , בצק וכו´ וכו´...

r i p l y

New member
תאכלי את הבראוניס כאילו זה ארוחה

וכך נחסכו ממך הקלוריות(של הבראוניז) שהיית מנשנשת אחרי הארוחה ,העשירות בויטמינים סידן ברזל והמזינות במיוחד אגב באופן כללי לא טוב להיות בגישה של להימנע "מדברים טעימים כי אז נישברים תעייני באנציקלופדיית הקלוריות השלמה מבית בריטניקה לנוער ועוד אופציה חביבה היא לעשות ספורט להזיע להתאמץ לשרוף קלוריות לפתח מאסת שריר (אפשר ורצוי עם מישהו שיהיה יותר אתגרי...יש כל מיני סוגים של ספורט ...) אופציה נוספת היא לטעום קצת קצת עם הכפית ולהשאיר לפעם הבאה ובמקום זה לאכול פיצה טובה גלידת שוקולד(בן אנד ג´ריס) ,פיצוחים בורקסים(רצוי שיהיו חמים) סלט מוקפץ עם גבינת חלומי 55% שומן מקווה שעזרתי.

אכלו היום ../images/Emo78.gif - מחר דיאטה

צודקים החברים באומרם "אל תאמר, אלא תעשה". התיעצתי אצל מיטב הדיאטנים בארץ (רובם חבריי הקרובים ביותר - היות וטופלתי אצל כולם), ועצתם היא: החליטי, בצעי, עמדי בפיתויים, והרשי לעצמך פינוקים מדי פעם בפעם. לפני שאפצח בנאום הייתי מציעה לך גם להציץ בפורום "דיאטות והשמנה". ייתכן והם יתנו לך עצות ישימות יותר. אנחנו יכולים להציע את דעתנו הענווה על הדרכים להתמודדות: היות ואני אישה חטובה למשעי, הסוד הוא לא בכמה שאת אוכלת, אלא במה את אוכלת. אני, למשל, לא אוכלת עוגות, ממתקים, לחם, פסטה, בשר על כל סוגיו, קטניות, שומנים, חלבונים, ושאר ירקות. מה שכן: אני אוכלת ילדים קטנים וחצופים לארוחת בוקר, אוכלת אנשים שחולקים על דעתי (שהרי לעולם איני טועה) לארוחת צהריים, אוכלת בחורות צעירות ונאות הלובשות מידה 36 ואז צריכות חגורה שלא ייפול (וזה לארוחת ערב). בין הארוחות אני מנשנשת גברים שלא יודעים לנהוג וחושבים שרק משום שהנני אישה אינני יודעת איפה הוינקר ימינה ועוקפים אותי, אוכלת בתיאבון אנשים חסרי נימוס, חסרי טאקט, חסרי IQ וחסרי דיאודורנט. תשאלי מה בכל זאת מחזיק אותי בחיים? חפיסה קטנה שעלותה 10.30 אג´, בה חבויות 20 סיגריות חינניות. זה ממלא, זה מעכב הזדקנות, וזה עוזר לי לעכל ולשרוף את כל אותם אנשים שאכלתי במהלך היום.

jahnon

New member
אין בעיה קלה מזו (או כבדה?)

ובכן מאחר שהכנת בראוניז והם כידוע טעימים (ומשמינים) את צריכה לבצע את הפעולה הבאה: עמדי מול הבראוניז והגידי את המנטרה הבאה: אתה לא בראוניז אתה חסה אתה לא בראוניז אתה חסה לאחר חזרה כ700 פעם (לפחות) את תתחילי להאמין כי זו באמת חסה ואז שני אפשרויות: 1. זו חסה זה לא טעים את לא תאכלי. 2. את תאמיני שזו חסה ואת תאכלי אותה וכמובן מכיוון שאת מאמינה שזו חסה אז גם הגוף שלך יאמין שזו חסה ואז אין בעיה ולא תשמיני. את יכולה כמובן להזמין אותנו אלייך לבראוניז ואנחנו נהיה מוכנים לעזור לך בבעיה כאובה זו. מקווה שעזרתי ג´חנון (ראש גדול להשבוע). אפשרות שנייה (שפחות עדיפה עלינו) היא להיות שכנה נחמדה ולחלק את הבראוניז לשכנות. אפשרות זו היא בעייתית מכיוון שהשכנות עלולות להחזיר לך ממטעמיהן (ואז תצטרכי לחזור לאפשרות הקודמת
).

אוכלים אוכלים אוכלים

אוכלים ואוכלים ואוכלים, עד שהשכנה תעיר לך. ואז, למה מי מת ? בגלל שבמקרה נאלצו להרחיב את המזדרון את תשימי עליה? תמשיכי, זללי, תהני. עד שיום אחד הבניין יתרסק - ולא מבין לאדן. אז, השומן העודף יעלם.

Dor K

New member
יש לי פיתרון פרפקט בשבילך...

כל פעם שאת לא מצליחה לעמוד בפיתוי, הכנסי לכאן ... הכניסי את זה למועדפים, אל תרחמי על עצמך! בשום פנים ואופן! כל פעם שנשברת, ולא הצלחת לעמוד בפיתוי, תלחצי על הלינק, ותעמדי בזה כמו ילדה גדולה.. את כבר תחשבי פעמיים אם את רוצה לעבור את זה שנית...

אושר מ

New member
דור יא רשעעעעעע אחד

מילא בח=מחשב שלי אני יכולה לכבות להדליק מחדש וכל מיני כאלה. אגל אצל אחותי?????.. מה אני אעשה עכשיו????? אבל ממש אהבתי. כשיהיה לי אייסי זה ישלח ישר לכל הרשימה....

Elain

New member
רשע מרושע ../images/Emo123.gif

Just the way i like it
(וכמובן שהעברתי הלאה, שגם אחרים יוכלו להנות מהיצירה
)

Aאלינור

New member
תודה תודה על שלל העצות

טעמתי קצת, לא יכולתי שלא. אני אנסה לשמור את השאר כך שיהיה במידה (אולי כל יום אחד?). אבל נשארו עוד הרבה ומי שאוכל לבד......... אז תתכבדו:
ו-Dor k צר לי לומר שהעצה לא עבדה מי יודע מה כי מייד אחרי שקראתי את הלינק רצתי לאכול אחד מעצבים!!!!!

אושר מ

New member
לא סובלת דיאטות

בואנ´ה אני בת 18. תנו להנות מהחיים. ואם מה שאני הכי אוהבת הוא גלידה (בטעם שוקולד למתעניינים) או שוקולד (מריר!!)?? למה אני צריכה להפסיק לאכול את זה? הצרה היא שוב, אלא מה, אמא. אמא אומרת יאללה ממחר דיאטה. ולא רק זה אלא שיש לי אחות שמשתפת איתה פעולה!! מי שמע כדבר הזה. אז הכנסתי להן. איך? פשוט אמרתי להן שאני לא מאמינה בדיאטות. לא רוצה. לא מוכנה לשמוע את המילה הזו תנו לי להנות מהחיים. והפלא ופלא- מאז אני מרזה והן משמינות. מה לא שווה? ולא אני לא שמנה לכל התוהים. לרזות אצלי זה קילו פה וקילו שם. אבל אם הפתרון הזה לא עובד עבורך (אבל תאמיני לי הוא נפלא), מה עם לנסות לעשות דברים כיפיים? כמו להתייצב בבריכה כל בוקר, לפני הנגלות של הילדים הרעשניים עם ההורים שמעצבנים שלהם (ויסלחו לי כל ההורים פה, אבל הורים שמתעצבנים על הילדים אני מאוד יכולה להבין, אבל למה לעזאזל על האוזן שלי?) ולשחות 40 בריכות. טוב נו, התחיל מחמש. אבל זה כיף, זה מאענן ונחשי מה, זה נחשב לאחד מסוגי הספורט הכי בריאים!! נו, מה את אומרת? חוצמזה, קיר טיפוס הוא גם פתרון. הרי כדי להחזיק את עצמך תצטרכי לרזות לא? וזה גם כיף. עלי. במיוחד הסנפלינג אח"כ.

למעלה