אפי היקרה

שרלוטה

New member
אפי היקרה

יש לי בעיה ענקית: חמותי מעלה את חמתי
היא מתערבת לי בחיים רוצה לגדל לי ת´ילדים מחליטה מה צבע הרהיטים קבעה שלא צריך שטיחים אסרה עלינו בבשר לגעת בגלל מחלת הפרה המשוגעת החליטה על איזה מזרון נישן ולקחה איתה ת´פקק של המזגן אמרה שזה עולה הון תועפות ושהיא גדלה בלי מותרות היא לא מרשה לי לבשל רוצה בילדים שלי לטפל אומרת שבעלי רזה כמו קרש ומה היא לא רואה את הכרס? מסרה לצדקה את תחתוני החוטיני ולא מרשה לי ללבוש ביקיני והבן שלה "כפרה עליו" אם אומר לו מילה הוא ממש נעלב ולפעמים עלי ירים את הקול ויאמר שאמא שלו יודעת הכל אז אמא שלו תמיד צודקת ואני עצבנית ושיניים חורקת היא מחליטה עליי ועל חיי קחו אותה ממני ודי
שרלוטה

אני לא יודע לחרוז

אבל הבעייה מוכרת לי, אוייוייוי כמה היא מוכרת לי: תשמעי על חמתי ותביני שאת בביצה שאין לה יציאה: חמתי היא אישה חמוצת פנים, מרירה, קמצנית וחסרת עמוד שידרה. עד היום אני לא מבין איך יצאה לה בת נפלאה שכזו (אשתי שתחייה), אבל ניחא. זה התחיל עוד שגרנו ביחד והיא היתה עושה לנו מסדרי פתע, לראות אם ניקינו במסילות של התריסים ביומיים האחרונים. היא לא הסכימה שנשים מזגן (על חשבוננו) בדירה, שאמנם היתה שלה, כי יום אחד היא תכננה להשכיר את הדירה, ולא רצתה שהבאים אחרינו יהנו ממה שנשאיר אחרינו. אני עייף מלתאר מה היא עשתה לנו (ובעיקר לי) לפני החתונה: מה ללבוש, מה שאשתי תלבש, מי יישב ליד מי, מה נאכל. אנחנו רצינו להתחתן בחתונה ריפורמית והיא הודיעה שאם ככה, היא לא מגיעה לחתונה. היום? זוועה. כל הזמן היא מוצאת מחלות גנטיות סופניות אצל הילדים ולא מבינה למה אנחנו לא לוקחים אותם מייד לאבחון וטיפול. הבגדים שהם לובשים תמיד אכישהו בעיניה מוכתמים ואנחנו לא יודעים לכבס. בארוחות משפחתיות היא תמיד מתעקשת להכין "משהו קטן" ואז יוצא שכל הארוחה היא מכריחה את כולם לאכול מהאוכל שלה, וכולם מפחדים ממנה, ככה שהאוכל שאחרים הביאו חוזר הביתה מיותם ולא-נגוע. אבל יש בהודעה הזאת שלי המפלצתית גם מסר: אל תתני לה להרגיז אותך, תכניסי את בעלך לתמונה (שלא ייכנס בה, רק שימתן אותה, לפחות מולך). תעשי כן כן עם הראש, ואל תתעצבני ממנה, כי בסופו של דבר, את לא יכולה להפרד ממנה... ורק שתדעי שהבעיה שלך נפוצה אצל 99,9% מהזוגות שאני מכיר, אז את לא לבד !!!

שרלוטה

New member
אך אתה יכול לעלוז

בשקיקה קראתי את הודעתך איתך הזדהיתי ועם צערך הבנתי שלשנינו משותף המון ואז פתאום נפל האסימון מעלילותיה של אמא של אישתך הסקתי שחמותי היא גם חמותך ! כי הזוועות הן אותן הזוועות והתלאות אף הן זהות אומנם שברת וגם שילמת אך שאנו משפחה אף לא חלמת אתה ואני גיס וגיסה יחד את חמותנו נהפוך לעיסה !
שרלוטה

בעייה נפוצה - התשובה אינה בנמצא

חמות היא בעיה חמורה ביותר, כך שמעתי ונאלצת אני בתחילה להתריס ולצעוק: "אבל מה אמרתי?" שכן אם היית משוחחת עמנו טרום נישואייך היינו יכולים למנוע את האסון, ולהציל את חייך אך משנעשתה הטעות, ואין עליה כיום כפרה את נותרת עם הבעייה, ועלינו הטלת להשיא לך עצה ובכן, שרלוטה, מבדיקה שערכתי אצל ידידותיי הנשואות מסתבר שאחת היא הדרך - והרבה מעבר לכך אין מה לעשות לשמור על דטנט מופשר, או שמא נקרא לזה שלום קר להתרגז רק כשכבר כלו כל הקיצים, ויותר אי אפשר לדבר מתי שצריך, לשתוק בשאר 99% מהמקרים (שיהיה בהצלחה) ולתפוס מרחק הולם, או להעתיק מגורייך למוזמביק התיכונה ובנימה רצינית יותר, נשואה יקרה: הגיע הזמן שבעלך הסמרטוט יתחיל לתפוס עמדה (ואל תציבי אותו במצב של "או אני או היא", כי הסכנה ברורה שאת תותרי גרושה פלוס, ואקס-החמה עדיין תהיה בתמונה) נסי ללכת לקראתה בדברים מסוימים כשאת יכולה לוותר והתעקשי בעדינות על הדברים כשמבחינתך זה ייהרג ובל ייעבר כי בסופו של דבר, התחתנת עם משוש חייה היקר והנפלא ואת תקועה איתה עד להודעה חדשה (או עד מועד החזרת נשמתה). מקווה שעזרתי, (ומאושרת שאני לא במקומך), ודבר אחד חשוב מאוד שכחתי, ברוך בואך !!!

נתן.ל

New member
בעיה מוכרת שפתרון רק אחד לה :

יפסקו הנישואין בבני אדם
ויפה שעה אחת קודם.

שרלוטה

New member
פתרון מוכר שבעיה רק אחת לו :

אם יפסקו הנישואין בבני אדם היא תחפש אובייקטים לצאת נגדם ללא קורבנות חייה לא יהיו חיים והיא תתחיל להתעלל בבעלי חיים
שרלוטה

jahnon

New member
פתרון???

גדולי הדור ישבו על פתרון בעיית החמות ובסוף הצליחו לבקע את האטום ולא להתגבר על בעיית החמות. אבל לדעתי ישנו פתרון כל כך פשוט שאף אחד לא חשב לנסות אותו: לכל צד יש אמא או יותר נכון לכל צד יש חמות שסי את אימך בחמותך או בבעלך אם בחרת באפשרות א´: חמותך תהיה עסוקה באימא שלך ותעזוב אותך (לאנחות?). אם בחרת באפשרות ב´: בעלך יבוא להתלונן על אימא שלך ואז תעשי איתו עיסקה הידועה יותר בכינויה אחד + אחד חינם, כלומר את תסכימי להרחיק את אימא שלך בתנאי שהוא ירחיק את אימא שלו במקרה והוא לא יסכים לפחות שניכם תסבלו ביחד כמו שאומרים חוויה מגבשת. פתרון נוסף הוא לאמץ את התכונות היותר מעצבנות של חמותך הכוונה היא לתכונות שבעלך שונא אצל אימו ואז שהוא כבר יעיר לך על תכונות אלו תגידי לו אם כבר אנחנו מדברים על אימא שלך...... כמובן שתמיד יכול לקרות מצב שבו חמותך תחבב אותך עוד יותר ולא תסכים לעזוב אותך. מקווה שעזרתי

שרלוטה

New member
כשרון !!!

קראתי בפורום מקצת הודעותיך אהבתי והתלהבתי מכל רעיונותיך אתה יצירתי ומאוד מתוחכם נראה בעליל שאתה חכם צודק אתה שגם אימי היא חמות ואפשר אותה בחמותי לשסות אבל אימי עסוקה עם הגיסות גם הן מקבלות טיפול. מה לעשות !? עם בעלי ניסיתי את רעיון הדיל אך את זעמו זה רק הגדיל אמר שאמו היא סמל ודוגמא ואני שואלת דוגמא למה? שרלוטה

שרלוטה

New member
בעיה כואבת – כך אני חושבת

קטונתי מלהתחרות עם חרוזייך גדולות ונצורות שמעתי עלייך לפני נישואי אחרייך תרתי בשמך בקול גדול קראתי חרזתי חרוז חיפשתי בתפוז רציתי לשמוע את דעתך לקבל ולדבוק בעצתך אך את לא היית לי לא ענית ולבסוף, היה זה בלתי נמנע ככלה הגעתי אל החתונה. חשבתי זה כייף, מתנות והמחאות אך מי חשב על מתנה כמו חמות? ניסיתי איתה את כל הדרכים מלחמה ושלום ואפילו חיוכים אך כמה שאתן היא רוצה יותר ולא מוכנה על כלום לוותר לעבור דירה הצעת כפתרון אך אחרינו היא תבוא אפילו לחברון בעלי גבר – בעל בעמו עד שמדברים איתו על אימו. תודה אפי על הכתף ועל האוזן ועל עצותייך מלוא החופן. שרלוטה

שרלוטה

New member
../images/Emo124.gifאפי ! חמותי בשער של תפוז !

מה רבה היתה הפתעתי כשמצאתי את הודעתי על חמותי שמעלה את חמתי מתפרסמת בתפוז רבתי בשער של תפוז היא מתנוססת ואת הפורום שלנו מיחצנת כך כולם על הפורום ידעו והחברים כאן יפרו וירבו ואולי אולי גם חמותי תפתיע ואל תפוז גם היא תגיע תקרא את כל מה שיש לי על הלב ותבין סופסוף כמה זה כואב היא גם תפנים שהכל בגללה ושהיא מאמללת את הכלה תנסה היא לשנות את דרכיה או שאנו נברח מכאן בלעדיה. ולך אפי יקרה וחמודה לא נותר אלא לומר תודה. שרלוטה

כל הכבוד לשרלוטה ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אכן צודקת שרלוטה היקרה !!! הנני נרגשת עד דמעות, ולאור התפתחות מרעישה זו, החלטתי לפתוח רשימת מאמרים חדשה לחלוטין בפורומנו הקט: מהיום אימרו: "הודעתי מושקעת וחשובה - אפי, הוסיפי לרשימה" !!! תוכלו למצוא את אותם מאמרים אשר במהותם מנסחים את רוח הפורום - (הלא היא "בעיות,בעיות, בעיות") תחת הקטגוריה "הצילו". ובכן שרלוטה, היות ואת הראשונה שהצלחת לשכנע את תפוז להציב בראש חוצות את פורומנו הקט, החלטתי שהחל מעכשיו, ובמשך כל היום, תשובותיי אלייך (ורק אלייך, שאף אחד לא יקפוץ) יהיו שיא המתיקות והנחמדות. אמנם אשלם על כך בבריאותי הרופפת, אך כך ייעשה לאישה שזכתה בהכרה ובהוקרה !!! (החבל הוא שהלינק לשירך המצויין בשער תפוז, לא עובד. אפנה להנהלה ואתקן זאת).

שרלוטה

New member
ציפיתי למצוא כאן שרשור

של פרגון וברכות של כל חברי הפורום על עליית ההודעה שכתבתי לשער של תפוז. אני מאוד שמחתי והתרגשתי מכך. אז קצת מאמץ חברים יקרים ! (אפי-תגידי להם)
שרלוטה מלכה ליום אחד
אם אין אתם לי אפי לי

jahnon

New member
לולולולולולוו ברכות ואיחולים

כל הכבוד לך שרלוטה מי יתן שתעלי ותצליחי אה רגע, זה לא בר מצווה? חשבתי שאני באירוע של מש´ לוי נו טוף אני מהצד של הכלה מברוק עליך שרלוטה אכן הבאת גאווה ושביעות רצון לנוכחים כאן מי יתן ותמשיכי כך. אני עכשיו חייב להתקלח אני מרגיש מלוכלך אני מפרגן לאנשים? לא יאמן לא יודע משהו קורה פה ואני לא מוכן שזה ימשך ככה!!! ובנימה לירית לשרלוטה המאוד נחמדה לכולנו הבאת נחמה אותנו העלית לשער של תפוז (אך אני, מה לעשות מחפש עוד חפוז) חמותך את חמתך העלתה ואנחנו הרגשנו,טיפת, בהלה לעזור לך ניסינו (בצורה הומוריסטית) לחסל אותה בעזרת אפי, הטרוריסטית אז שוב לך ברחות ואיחולים ומי יתן שתמשיכי בחיים שחמותך את צרתך תגלה ואז אולי טיפה תתעלה אותך תעזוב לאנחות ותיתפס למישהי אחרת, אולי איזה אחות אז אותנו תמשיכי לעדכן, כמובן עם חריזה כי מילותייך מורידות לנו את הקריזה ומילה אחרונה לפני שהמוזה תידום שלכולנו יהיה חיים של שקט שלווה ושלום ואפי, שלא תחשבי שאותך פה הזנחנו את הילד הקטן, המעצבן, אמנם עוד לא איתרנו אך תנוח דעתך כי הצוות נשלח ואת הילד נוריד פשוט בום בום טראח

NasTy GirL

New member
שרלוטה...../images/Emo108.gif

את יכולה לעזור לי להתחיל לכתוב ברכות יומולדת?

n k

New member
אם לוחצים SHIFT 5 פעמיים...

לא קורה כלום...

NasTy GirL

New member
קורה דווקא קורה!../images/Emo108.gif

אבל אני חושבת שזה הXP... בכל מקרה, זה מפעיל מערכת של קיצור דרך...אל תשאלו אותי למה-זה כל מה שאני יודעת... בגלל זה שאלתי!

שרלוטה

New member
תודה חמודים שלי

אני מתמוגגת מנחת ומאושר שהיתה בידי שעת הכושר לפרוק את זעמי האצור בחרוז ולהעלות את פורומנו לשער תפוז אך יותר מכל שער ויותר מכל פרסום האושר להכירכם הוא גדול ועצום שרלוטה

למעלה