אפי אין בוקר טוב?

בוקר סביר לכולם ../images/Emo42.gif

מיבבת?? אני?? שברת היקר, אני כבר בפאזה שלוש לאחר אתמול. הודעתי לחמסתנו שתכניות המגירה הוצאו והאבק מהן נוקה, וכולי ששה אליי קרב. מיבבת? אתה מתכוון לאקט היללני הכה נפוץ בערוץ הטמבלנובלות? (כך שמעתי...). מה היה לנו כמובן שבתחרות הבוקר המזוויע מכולם, חמסה קטפה את הפרס הראשון. חוששת אני שאולי לא תשמח החמישיה שלנו אם נציב את הודעתה בטאגים הצהובים, לכן אחכה לתשובתה. בינתיים אזכה אותה באייקון (ואני מכריחה את עצמי לפתוח את אותו מסך מלא קשקושים - ולבחור את זה
ובכן, מה איתנו על סדר היום: הנוירומטר מעודכן, והבעייה מטופלת. הסקר על בן הזוג האידאלי פורס בפנינו עד כה תמונה עגומה: הנשים, כמובן יודעות מה הן רוצות, ואילו התפלגות הגברים אופיינית לאופיים החמקמק. (נא הצביעו והשפיעו !!! ). ולסיום ג´חנון, כולנו איתך במלחמתך הצודקת בעברייני הרשת. דורק´ה ושרוניק - אמנם לא זכיתם בתחרות, אבל הייתם קרובים כחוט השערה, עד שהגיעה הודעתה של חמסה והפכה את הקערה, עם התינוק ועם המיים, על פיה. שברת - מציעה אני שתחליף עבודה. אושר ואדידס - אמנם בעיות הרות גורל, אך לא קריטיות דיין. כולי תקווה שהיום תהיינה בעיות קרדינליות יותר. ולסיום אחרון הבה נאסוף את עצמנו, נזקוף ראשנו, נתגייס למען מדינתו הנמצאת במצוקה קיומית (מי עוד לא קיבל צו 8, מי???), ונביט יחד אל ערך השקל השוקע באופק.

שרוניק

New member
בוקר טוב לכולם../images/Emo13.gif ../images/Emo42.gif

אולי הבוקר נספר איזה בוקר טוב היה לנו? כדי שלא יקרה שוב מקרה הנבואה שהגשימה את עצמה כמו אצל חמסה??? אני כבר רואה שלג´חנון היה לילה מעצבן בטירוף, מיד אני מנחמת אותו. לי דווקא היה בוקר מצויין, אחרי חתונה משמימה אתמול (כמו שחשדתי), ודווקא פגשתי שם מישהו שנראה נחמד, קרוב של הכלה, ונדמה לי שהוא התעניין בשלב מסויים עליי. יש למה לצפות !!!

שרוניק

New member
ואם כבר מדברים על עדכונים

למה dork לא מעדכן אותנו לגבי הפגישה שלו אתמול עם הבעל המתעלל? כמה זמן אני עוד אצטרך לשבת ולחכות? המתח הזה הורג אותי. נכון שזה מזיק לעור הפנים?

שרוניק

New member
ג´חנון, רק עכשיו ראיתי שכתבת את זה

חבל על הזמן, החתן מכוער כמו הלילה, אני מקוה בשבילה שלפחות הוא עשיר... ההוא איזה בן דוד מדרגהחמישית של החתן, לא יודעת אפילו איך קוראים לו..

jahnon

New member
אני עדיין מחכה לתשובה לשאלה איזה

שיר של elo?

שרוניק

New member
מתוק אחד

יש לי את כל השירים שלהם, רק רציתי לשאול אם גם אתה חובב כמוני...

למעלה