אפילפסיה

ruthty

New member
אפילפסיה

לכל הפורום היקר הזה אני חדשה אצלכם אבל ישנה במחלה הזאת אני היום בת 48 קיבלתי את המחלה עכב מכה ופחד בראש בגיל 7 בגיל 8 פרצה המחלה בקטנותי אימי לא הגבילה אותי בכלום להיפך חיזקה אותי לעשות כל דבר החברה לא מקבלת את הנושא בצורה יפה עכב חוסר ידע לכן הכל נשמר בסודיות ואני אומרת לכם יותר טוב טיילתי שרתתי צבא בקווים היתי באה פעם בשבועיים הביתה יאמר לזכותו של הרופא שטיפל בי שהוא טמך בי לכל האורך ד"ר טורג'מן אחרי צבא עבדתי במשרד ממשלתי 12 שנה במשך השנים הללו נישאתי לבעל חמוד ויקר משפחתו לא יודעת כלום וטוב לי וטוב להם יש לי 6 ילדים חמודים היום אני לא מאוזנת וזה עצוב לי מאוד לכל החברה הצעירים שמתחילים את דרכם אני טוענת שאתם צריכים להיות חזקים ולהשתדל לעשות כל דבר שאפשר כדי להוכיח לחברה שאתם שווים ושזה רק מחלה שאין זאת אשמתכם דרך אגב לזאת ששואלת בקשר לכדורים בהריון בהדסה ישנה מחלקה של חקר הכדורים והשפעתם וכאשר הייתי בהריון הם היו באים לבקר ולייעץ בנושא זה תאמינו לי שהיה לי קשה להיפתח אליכם היות והורגלתי לשמור את מחלתי בארון בגלל זה החברה קיבלה אותי רגיל ואני מאוד פעילה חוץ מעבודתי שיהיה לכולם יום נעים

חייםלוי

Member
מנהל
כל הכבוד על הנכונות להיחשף

את בהחלט דוגמה טובה לחולי אפילפסיה המתפקדים רגיל, מגדלים משפחה - 6 ילדים בלי עין רעה, עובדים - בקיצור חיים נורמלים. גם אני לא סיפרתי בשום מקום אלא אם כן הייתי חייב - בעבודה (אחרי שנתיים עבודה) לאשתי, כמובן, כשהכרנו. היום, בעקבות הפורום אני מספר ללא חשש. אולי כי אני עובד במקום מסודר וכבר מכירים אותי הרבה שנים.

שרונמר

New member
../images/Emo140.gifכל הכבוד ומאוד מרגש

גילוי הלב ממש מעודד ואני כבר רואה את הבן שלי לומד באונירסיטה, מתחתן ויש לו ילדים. היחס של החברה לא מעודד לצערי, והרחמים רבים, ולכן יש כאלה שפשוט לא ספרנו להם.

ruthty

New member
אפילפסיה

דע לך שגם בעבודה אף אחד לא יודעו רק הרופאים היום אני עובדת עם בעלי עצמאית המצב הבראותי שלי אף פעם לא היה יציב יש לי התקפים קשים מאוד רוב ההתקפים קורים בלילה נפתחתי בגלל הנוער אבל עדיין לא עד הסוף דע לך שהחברה לא מקבלת את במיוחד לגבי נשים אם זה לידה שהרופאה התעלפה והייתי צריכה לתמוך בה עדבואו של הפרופסור פעם אם יהיה לי אומץ אולי אכתוב וכך אוכל להירגע כי זה מלחמה של יום יום יש לי בקשה אולי יש פורום של חברה מבוגרים שאתם אפשר להתייעץ אשמח מאוד

michas 61

New member
../images/Emo189.gifמחלה מגעילה

אצלי המצב דומה איש אינו יודע על האפילפסיה ( חוץ מאישתי והמישפחה הקרובה ) . לפני 5 שנים עברתי צינטור ואז ראיתי איך כולם שינו את היתיחסותם אלי . כאילו אני סופר את הימים עד המוות . ומאז אני ביכלל לא מדבר על מחלות . יש נושאים יותר בריאים !!!

אם לא מדברים אולי לא מתמודדים?

מה אנחנו בעצם כל-כך מסתירים? וממי? ולמה? מה יקרה אם כן נגיד שיש לנו אפילפסיה? למי יהיה קשה? להם? לנו? ניסינו? ומה קרה כאשר ניסינו? למי היה מביך אם בכלל? אני משוחחת עם אנשים על כל המחלות שבעולם במסגרת העבודה שלי,אין מחלה מכובדת יותר ממחלה אחרת, מחלה זו מחלה נקודה וכל מחלה דורשת את ההתמודדות שלה, אולי, אולי מה שקרה למחלת האפילפסיה זה שהאוכלוסיה שחלתה במחלה לא יכלה להתמודד איתה, לא כל האוכלוסיה אבל חלק גדול ממנה וזאת בשל תופעות הלוואי של המחלה,שהרי את איבודי ההכרה של מחלת הסכרת או ההשמנה או הגמגום נלווה במקרים קשים אף אחד לא רואה,או כשרואים לא יודעים מה הסיבה לכך, זו מחלה שניה או שלישית במידת הנפוצות שלה, הם לא מתביישים,לדעתי אנחנו פורום מתבייש,וזאת הבעיה הכי גדולה שלנו. סתם חומר למחשבה.

דינה בקשר ל"התביישות"

המצב אצל כל אחד שונה ויש כאלה שמכורח הנסיבות הם לא יכולים להפתח אז בשביל זה יש את הפורום הזה בשביל לתת לכל אחד ואחד את האפשרות להפתח ואני חייב לומר שזה מאוד עוזר ואני לא יודע מה הייתי עושה לו הפורום לא היה קיים ואני חושב שיש עוד הרבה שחשים כמוני,ולא נותר לי אלא לחזק את ידיכם ושנמשיך לתמוך אחד בשני ולהיות חזקים ביחד ,לילה טוב

ענת71

New member
למה להסתיר???

לי אין מה להסתיר!!! כולנו בני אדם אף אחד לא מושלם לכל אחד יש את החבילה שלו. לי אין במה לחהתבייש אני מספרת לכולם. צריך לדעת להתמודד עם כל דבר אלה החיים. אנחנו לא צריכים להיות יוצאי דופן!!!

למה לספר?

זה שאת מספרת זה לא אומר שאת מתביישת. אין שום צורך בליידע את כל העולם. "נעים להכיר. אני X. יש לי אפילפסיה!! שמעת? שמעת? יש לי אפילפסיה יש לי אפילפסיה!! שמעת?!?" מה הקטע עם זה? זה כמו שבחורה שנאנסה לא הולכת ומספרת את זה לכל אדם שני ברחוב, לא בגלל שהיא מתביישת. פשוט זה לא עניינו. ובתכלס זה לא מעניין אף אחד. טוב אולי זה רק אני. ....

mori17

New member
סליחה יש לך טעות קטנטנה....

בחורה שעברה תקיפה מינית לא מספרת כי היא כן מתביישת!! רק אחרי תהליך ארוך מאוד שבו היא בד"כ חייבת טיפול פסיכולוגי לא כי היא משוגעת או משהו כזה אלא בגלל שהיא עברה אירוע דרמטי... מישהי שיש לה סרטן בד"כ כן מספרת אם כבר את יכולה להשוואות בין זה מבחינה של הפתיחות
ואני כן מספרת אני לא חושבת שאני צריכה להתבייש הרי הם רואים שאני מתפקדת כמו כל בנאדם אחר ואני אפילו קצת מסבירה להם(בנינו אני לא ממש יודעת איך להסביר מזה
) אבל כל אחד ותפיסת החיים שלו
מורי

חייםלוי

Member
מנהל
רצוי לשרשר בפתיל קיים כבר. הודעה

כפי שפתחת פה לא ברור למה היא מתקשרת. בנוסף: בכל עמוד יש 15 הודעות ראשיות ופתיחת הודעה חדשה השייכת, בעצם לשרשור אחר, דוחקת פתיל שלם אחורה. אני אשרשר עכשיו את ההודעה למקומה הטבעי.

ray24

New member
אני מספרת כמעט לכולם בלי בעיה ו..

וכולם סבבה עם זה. אישית, אני לא מבינה את הבעיה שבזה. אולי נפלתי על אנשים טובים? כולם הרי רואים שאני "רגילה" לגמרי, מתפקדת מצויין בעבודה, לפעמים יותר טוב מאחרים. זה לא שאני מצורעת.. בקיצור, אלא אם כן נפלתם על אנשים שמרנים, אני לא רואה סיבה להסתיר

למעלה