אפילפסיה

tboris

New member
אפילפסיה

שלום רב1 האם משהוא יכול להגיד לי מהם הסימפטומים של אפילפסיה, ומה הסימנים לפני שהתקפה בא? תודה מראש

genesis111

New member
תגובה ל tboris

יש כל מיני אני לדוגמא לפני שאני חוטף התקף אני שומע צליל חזר וצורם שגורם לי פשוט סחרחורת ואז אני יודע שאני צריך לשבת איפה שהוא אפילו באמצע הרחוב ולתת לזה לעבור פעם לא התייחסתי לזה והייתי נופל פעם אחת נפלתי על הראש אבל מאז יש לי את ה" אזעקה " שלי לפני ההתקף

inbal88

New member
זה שונה אצל כל אחד...

לא כולם מרגישים לפני שהם הולכים לקבל התקף. ויש כאלה שמרגישים. אני למשל שומעת קולות מוזרים...כאילו אנשים מדברים שיחה על שיחה... להרגשה הזאת שלפני ההתקף קוראים- אאורה.

genesis111

New member
תגובה ל inbal88

אז עכשיו אני יודע איזה סוג התקף זה שיש לי אני כל כך מודה שיש לי את הצלילים ורעש חזק בראש לפני ההתקף כך שאני יכול לשבת ישר ולא ליצור נזק לעצמי מעצם הנפילה אצלך זה היה תמיד כך?

inbal88

New member
אני די חדשה בעסק...

אבל עד עכשיו תמיד לפני התקף הרגשתי לפני... וכן, זה מאוד מרגיע שאתה יודע ומרגיש לפני. בהתקף האחרון אפילו רצתי לחדר של אחותי אמנם הספקתי רק להתיישב לה על המיטה ולפני שפתחתי את הפה בשביל לומר לה שאני הולכת לקבל התקף כבר קיבלתי התקף... אבל עצם העובדה שכמה שניות לפני אני מרגישה מאוד עוזרת לי לבטחון האישי... שאני יכולה להספיק להתיישב ולמנוע נפילה או פגיעה..

למעלה