אפילפסיה

qt1

New member
רפאל מי מטפל בנער?

כמה זמן הוא סובל מאפילפסיה? יש לנו כאן רשימת רופאים מומלצים ע"פ אזור מגורים, האם אתה רואה את שם הרופא של בנך מופיע ברשימה? אם בנך איננו מאוזן ,ונעשו הבדיקות eeg בזמן חסר שינה, mri ,אולי ct ...לא כתבת כמה זמן בנך איננו מאוזן, כדאי לבדוק מה אומר רופא אחר, תמיד כדאי לבדוק מה אומר רופא אחר. זו דעתי האישית
מה דעתך?

הי

ניראה לי שאלה קשה על הפורום, חסרים פרטים, גיל סוג והסטוריה של האפילפסיה. בפורום אין רופאים, רק ניסיון חיים.

qt1

New member
שכחתי להוסיף-../images/Emo4.gif

שלא כל אפי אפשר לאזן...באמת כל מקרה לגופו.

limorj

New member
היי

אני לא מאוזנת מזה כ-4 שנים. בעבר הייתי מאושפזת כל שני וחמישי וכיום, תודה לאל, יותר טוב אבל עדיין אני מקבלת כיום התקף כמעט מדי יום. בעבר היו התקפים מלאים וכיום חלקיים. לדברייך, אצתטרך לחיות כך לשארית חיי? למקרה שתשאל, כבר החליפו לי כ-10 כדורים ושום דבר לא מאזן אותי. אבל ראוי לציין שהאפי' שלי נובעת בגידול במוח שבלתי ניתן להסירו.

qt1

New member
ברוך הבא רפאל../images/Emo142.gif

מדובר בך? בילד? בד"כ נהוג לפנות לאפילפטולוג ואם הוא לא מצליח לאזן לאחר שישה חודשים מומלץ לפנות לאחר. במה מדובר? שוב, ברוך הבא והרבה בריאות

א68

New member
לכל האפילפטים

מישהו שמע על הראיון עם הנוירולוגית ד"ר ברורייה בן זאב, מנהלת היחידה לאפילפסיה בשיב"א. בפורום של "קשת" אפשר כרגע לשאול אותה שאלות, למי שמעוניין. כדאי שתזדרזו, לפני שזה ייסגר.

אפילפסיה

בני אינו מאוזן מאז היותו ילד קטן כבן שש והתחיל עם הטגךטול ולפני שלש שנים ניסו להוסיף תרופה בשילוב מאז היינו אצל שני רופאים וכמו שהצעת לנו כך נראה לנכון לעשות תודה רבה

לרפאל

ניראה לי שכדאי לך לנסות קצת אלטרנטיבי.(אני לא מאמין שאני אומר את זה). נושא בעיתי, בגלל כמות הנוכלים. תיסתכל על הפורום בדפים האחורונים. הוזכר בפורום דיאטת לקטין?(מיד יתקנו אותי). דיקור סיני, תזונה. ובטח יש עוד. ברגעים אלה קיבלנו המלצה על מטפל בדיקור סיני בת"א. ומחר יהיה לי טלפון.

qt1

New member
זו לא דיאטת לקטין מה שם הכותבת?

ניסיתי במנוע החיפוש ואין דיאטת לקטין, אתה זוכר את שם הכותבת אבא של אפי? אולי מישהו אחר זוכר ויכול לחפש בשביל רפאל? זה באמת רעיון טוב, וגם טיפול אלטרנטיבי, אפשר להגיע דרך המלצות ואז לא נכווים, אם כי לא כל טיפול מתאים לחולי אפילפסיה והמחיר די גבוה כדאי לברר בפורום רפואה משלימה. לגבי האיזון של בנך רפאל, אני כותבת לך כאמא שלא הייתי מוותרת למרות שאתה מתאר שנים של נסיון להגיע לאיזון תרופתי. מאז גיל שש, את בנך ראו שני רופאים , ולא ציינת אם ראה את בנך אפילפטולוג! למדתי בדרך הקשה שלא כל מה שרופאים אומרים הוא קדוש ונכון, אני נוסעת עם הילדים שלי לחצי השני של הארץ כאשר הם זקוקים לטיפול רפואי וגם לא מתפשרת כשמדובר בי. אבל לקח לי הרבה שנים להבין שגם רופאים יכולים לטעות ואם יום אחד ייצא לנו להיפגש רפאל , אני אראה לך את הנזקים שרופאים יכולים לעשות. אני חושבת שאתה צריך לקחת נשימה עמוקה ופשוט לא לאבד תקווה,לקבוע לבן שלך פגישה עם אפילפטולוג ולהתעקש להפגש עם אפילפטולוג ורק עם אפילפטולוג! לא עם נוירולוג... ולהגיע עם כל המידע שיש לך , עם כל הבדיקות שנעשו לנער ולקוות שתמצא תרופה . נכון, 25% מחולי האפילפסיה אינם מגיבים לטיפול תרופתי,אני לא הייתי מוותרת... ליל מנוחה והלוואי שלא תוותר

למעלה