אפילפסיה

בובי

New member
אפילפסיה

יש לי גיס בחור צעיר בשנות ה20 שיש לו אפילפסיה והוא מאוזן ע"י תרופות האם אתם מכירים מטפלים שיכולים להחזיר אותו לאיזון כך שהוא יוכל להוריד עם הזמן את מינוני התרופות ואולי גם להפסיק עם זה לגמרי ? מחפש בעיקר מטפלים בדיקור ובצמחים סינים עם ניסיון בנושא. אך אשמח לשמוע על מטפלים בשיטות אחרות . תודה

כן, יש!!!

שלום בובי, אני מכיר, השאלה היא האם הבחור הצעיר מעוניין בטיפול ממושך של שנים בכדי להגיע לריפוי, והעלות היא לא זולה. אם התשובה היא חיובית צור קשר ואשמח לתת לך פרטים. ואתה מוזמן ללא כל קשר לבקר תעשה הפסקה לקפה או תה בעליות של השומרון. שלומי.

בובי

New member
כמה שאלות

אתה מכיר אנשים שנרפאו מזה ? מה זה טיפול ממושך ? האם זה עובד בשילוב עם התרופות המערביות ? ומהו ריפוי ? הוא לא יצטרך לקחת כלום ויהיה כאחד האדם ? תודה בקשר לביקור אשמח לבקר רק שלח לי את הימים בהם אתה פנוי פחות או יותר כי ניסיתי מספר פעמים להתקשר אליך ולא הצלחתי לתפוס אותך כל טוב ולהתראות בקרוב

ריפוי מערבי או ....

שלום בובי, סליחה שאני אולי ישמע תוקף, אך למה כאשר מדובר במחלות כרוניות ממושכות, וחלקן אף קשות, אנחנו לפתע הופכים לדבר בצורה מערבית ולא הוליסטית? המחלה היא לא אפילפסיה או חלילה CP או קרצינומה.. אנחנו עוסקים באנשים ומטפלים באנשים ואסור לנו לשכוח זאת. צריך להסתכל על האדם, על הגניטקה שלו, על האהבות ועל הרגשות, על כל חייו ורק אח"כ יהיה ניתן לדבר על ריפוי. אנחנו מכירים הרבה מטופלים אשר באים עם הרפס בפה ולאחר תשאול עמוק אתה יודע שאם האדם לא יעשה משהו בחייו אנחנו (ההומאופתיים) רואים ברקע את המחלה האוטואימונית שהוא יקבל עוד X שנים או מחלה אחרת. תהליך הריפוי הוא ארוך, ולא רק ממחלה כרונית ממשוכת אלא גם מדלקת אוזניים של ילד קטן, אנחנו מדברים על לפחות 3-5 שנים ולפעמים יותר. אני אישית לא ראיתי חולי אפילפסיה אך בהחלט ראיתי חולי לב שנתנו להם מספר חודשים, ראיתי חולי MS ראיתי חולים אונקולוגיים, חולי דיאליזה ועוד.. יש הרבה שאלות פתוחות, לא על הכל יש תשובה, אך ההחלטה היא האם אנחנו הולכים בדרך האורטודוכסית או אולי מנסים לשלב? אם אתה לא מצליח להשיג אותי יש לי במענה הטלפוני הודעה עם מספר שבו ניתן להשאיר הודעות ואני חוזר. ושוב, אתה מוזמן לבוא ולבקר. שלומי.

בובי

New member
שלומי אני מבין אותך מצוין

אך עלינו להיות מעשים ולחשוב לפעמים מנקודת מבטו של הלקוח ובמקרה שלנו זה המטופל. ולומר לו שטיפול כזה יקח לו מספר שנין ויעלה לו אלפי שקלים אולי יותר ובסופו מה ? הוא יקח "תרופות הומאופטיות" במקום תרופות מערביות ? לא כל אחד יהיה מוכן ללכת בדרך הזו אם הוא מיוצב ע"י תרופות מערביות ובס"ה מרגיש בסדר. זו הרגשתי לפחות

אתה בהחלט צודק

אני לא אומר שזה לא נכון, הרי כולנו רוצים להיות בריאים חצי שעה לאחר שקבענו בטלפון עם המטופל. אך אם נחשוב על זה שאנחנו בריאים היום, מאוזנים תרופתית היום והיום הכל "בסדר", זוהי חשיבה צרת אופקים. הרי כל טגריטול או כל אספירין שאנחנו מכניסים לגוף אנחנו בסוף משלמים את המחיר. לכל אחד מאיתנו יש את זכות הבחירה, וכל אחד יעשה מה שנוח לו. אך כך עוברות להם חמש ואפילו 10 שנים, ואז מתעוררים ופתאום.... כל אחד ימלא את החסר לפי ראות עינייו. השאלה היא - האם תרופות אלופתיות מרפאות או ..? ואם נבין באמת את התשובה נוכל להחליט. שלומי

למעלה