אפילפסיה?
שלום,
לפני יומיים עבר עליי אחד הימים הנוראיים -
יש לי כלב בן 5/6 בערך , הוא פינצ'ר מעורב יפה תואר..
ישבנו בחצר איתו ופתאום אני רואה שהוא מתחיל לפרכס!!! המבט שלו היה קפוא, והוא רייר, וממש ראיתי כאילו השרירים שלו ננעלו או משהו כזה, הוא לא הצליח לעמוד
(סתם למאמר מוסגר, בכיתי המון והייתי בטוחה שהוא הולך למות!). זו הפעם הראשונה שראינו שזה קורה לו. אחרי כמה דקות, הוא חזר לעצמו (אכל ואז הקיא ואז חזר לעצמו באמת). כמובן שצלצלתי ישר לוטרינר והוא אמר שאם הוא חזר לעצמו אז זה בסדר ושאם זה קורה שוב זו אפילפסיה).
אתמול ראינו שזה קורה לו שוב. אז לקחנו אותו אליו והוא החליט רק על פי התיאורים (ללא שום בדיקה) שזו אפילפסיה. כששאלנו להמשך טיפול אמר שאין מה לעשות ופשוט חיים עם זה..
עכשיו..יש לי כמה שאלות..
- האם אין בדיקה שעושים על מנת לשלול דברים אחרים ?
- קראתי בנט קצת וראיתי שמומלץ לתת להם כדורים, למה הוא לא הציע ?
- בזמן האחרון יש לו במלונה הרבה יונים (הוא כלב חברמן מדי, נותן להן אפילו לאכול לו מהאוכל.). אני יודעת שהן מעבירות מחלות ואני מנסה להרחיק אותן ממנו ומהבית בכלל. אבל יכול להיות שיש קשר???
- האם כואב לו בזמן ההתקף?? האם הוא מודע להתרחשויות מסביב?
עוד משהו שכל הזמן קורה (וזה באמת כבר יותר משנה) , זה שכאשר נניח הוא אוכל, לפני כן הוא מתרחק (בהליכה לאחור) כאילו הוא רואה משהו או מפחד או משהו ורק לאחר מכן אוכל. הוא חוזר על זה מספר פעמים. עכשיו בגלל המקרה הזה אני מתחילה לקשר...האם יכול להיות שיש קשר?
אני מאוד עצובה, ואני רוצה לעזור לו...
תודה רבה
ליטל
שלום,
לפני יומיים עבר עליי אחד הימים הנוראיים -
יש לי כלב בן 5/6 בערך , הוא פינצ'ר מעורב יפה תואר..
ישבנו בחצר איתו ופתאום אני רואה שהוא מתחיל לפרכס!!! המבט שלו היה קפוא, והוא רייר, וממש ראיתי כאילו השרירים שלו ננעלו או משהו כזה, הוא לא הצליח לעמוד
אתמול ראינו שזה קורה לו שוב. אז לקחנו אותו אליו והוא החליט רק על פי התיאורים (ללא שום בדיקה) שזו אפילפסיה. כששאלנו להמשך טיפול אמר שאין מה לעשות ופשוט חיים עם זה..
עכשיו..יש לי כמה שאלות..
- האם אין בדיקה שעושים על מנת לשלול דברים אחרים ?
- קראתי בנט קצת וראיתי שמומלץ לתת להם כדורים, למה הוא לא הציע ?
- בזמן האחרון יש לו במלונה הרבה יונים (הוא כלב חברמן מדי, נותן להן אפילו לאכול לו מהאוכל.). אני יודעת שהן מעבירות מחלות ואני מנסה להרחיק אותן ממנו ומהבית בכלל. אבל יכול להיות שיש קשר???
- האם כואב לו בזמן ההתקף?? האם הוא מודע להתרחשויות מסביב?
עוד משהו שכל הזמן קורה (וזה באמת כבר יותר משנה) , זה שכאשר נניח הוא אוכל, לפני כן הוא מתרחק (בהליכה לאחור) כאילו הוא רואה משהו או מפחד או משהו ורק לאחר מכן אוכל. הוא חוזר על זה מספר פעמים. עכשיו בגלל המקרה הזה אני מתחילה לקשר...האם יכול להיות שיש קשר?
אני מאוד עצובה, ואני רוצה לעזור לו...
תודה רבה
ליטל