אפילפסיה ומחשב היי, האם הגיוני שעבודה צמודה ליד מחשב תגדיל את הסיכוי להתקפי אפילפסיה?
ה העיוור New member 20/6/13 #1 אפילפסיה ומחשב היי, האם הגיוני שעבודה צמודה ליד מחשב תגדיל את הסיכוי להתקפי אפילפסיה?
ח חייםלוי Member מנהל 21/6/13 #2 עם צגי LCD המודרניים הסכנה להתקפים פחותה בהרבה מאשר במחשבים הישנים. הענין הוא הריצוד במסך. במסכים האלה אין כמעט ריצוד.
עם צגי LCD המודרניים הסכנה להתקפים פחותה בהרבה מאשר במחשבים הישנים. הענין הוא הריצוד במסך. במסכים האלה אין כמעט ריצוד.
I icehand3 New member 23/6/13 #3 בטח שכן!אני למשל צריכה הפסקות כל עשרים דקות בערך. ולצערי אני לא יכולה לעבוד יותר על מחשבים. את ההצקפים הכי גרועים שלי קיבלתי מהמחשב. וכן ,ממסכים חדשים.
בטח שכן!אני למשל צריכה הפסקות כל עשרים דקות בערך. ולצערי אני לא יכולה לעבוד יותר על מחשבים. את ההצקפים הכי גרועים שלי קיבלתי מהמחשב. וכן ,ממסכים חדשים.
A absence1 New member 6/7/13 #5 כמו כן, רצוי להיכנס להגדרות של המסך ולשנות את תדירות המסך להכי גבוהה שאפשרית (מצוג ב-HZ, הרץ). קליק ימני על שולחן העבודה, "הגדרות", "תצוגה", ושם "מוניטור". בד"כ זה נמצא על 60, ורוב המסכים תומכים בקצב מהיר יותר, אז כדי להעלות.
כמו כן, רצוי להיכנס להגדרות של המסך ולשנות את תדירות המסך להכי גבוהה שאפשרית (מצוג ב-HZ, הרץ). קליק ימני על שולחן העבודה, "הגדרות", "תצוגה", ושם "מוניטור". בד"כ זה נמצא על 60, ורוב המסכים תומכים בקצב מהיר יותר, אז כדי להעלות.