אפילפסיה והיפוגלוקמיה

לירון 231

New member
אפילפסיה והיפוגלוקמיה

אני בת 23 ובחודשיים האחרונים עברתי 3 התקפי פרכוסים שכללו נשיכת לשון ואיבוד שתן תוך כדי שינה, CT ובדיקת EEG תקינות, בדיקת MRI תהיה בעוד חודש והנוירולוגית המטפלת אמרה שאין וודאות לאפילפסיה, רציתי לדעת אם התקפים כאלה יכולים לנבוע ממצב של היפוגלוקמיה (אני נולדתי עם היפוגלוקמיה וכל כמה זמן יש לי פתאום נפילות סוכר שגורמות לי להרגיש רע לכמה שעות ואז הכל מסתדר), ורציתי לדעת אם ההתקפים יכולים להיות גם במהלך היום או שהם ימשיכו להיות רק תוך כדי שינה. תודה מראש לירון

itzik13

New member
אפילפסיה

גם לי קרה מקרה דומה בגיל 24 וחצי בערך קיבלתי את ההתקף אפלפסיה היה קשה לקבל את הדבר שאני חולה . אבל יש לזה תרופה וזה עוזר אין מה לעשות אם בא לך לשאול או לתייעץ על כל דבר שקשור בזה שלחי לי הודעה.

aerox

New member
מחולה לחולה זה...

זה שונה והתקפים משתנים אי אפשר לדעת בוודאות מתי ההתקף בלילה או ביום מה שלי עשו זה אני מקבל 100 מיל בבוקר 200 מיל בלילה למה 200 בלילה ? כי גם אצלי ההתקפים היו רבים ומתרבים מתוך שינה שהגוף והמוח נרגע ונכנסים לשינה עמוקה אז ההתקף מתעורר לפי דעתי אין מה לפחד כלל מאפילפסיה מדברים על זה כן חיים עם זה כן אין מה לפחד מהטיפול מי שמאוזן הוא חי את החיים כחיים רגילים , רשיון נהיגה , חברים , אחרי כמה שנים גם ים ובריכה ופעילות ספורטיבית לא מסוכנת למדי כמובן וזהו בעצם אנחנו פה כל שאלה עזרה וכל מה שאת צריכה תשאלי וכולם ינסו לעזור לך !!! שלכם תמיד - Aerox

למעלה