אפילפסיה בגיל מבוגר..

אפילפסיה בגיל מבוגר..

שלום לכולם! לאחר כמה ניתוקים והרדמויות ...הוחלט שאני חולת אפילפסיה.. הא.א.ג. לא בסדר! אני לוקחת טגריטול...מה יש לכם להגיד על זה?? אני אחזור לאיתני יום אחד?? אשמח לתגובות שלכם. שבת שלום ומבורכת

חייםלוי

Member
מנהל
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

כתבתי תגובה קודם והיא נעלמה. את מצטרפת לחבורה שלוקחת תרופות כל יום. זה לא נעים אבל ממש לא נורא. נראה לי שתצטרכי להמשיך לקחת תרופות כל יום מעתה ואילך בדיוק כפי שאני עושה ודינה וכל האחרים בפורום. צריכים להתרגל למציאות. אם תוכלי לספר קצת יותר נשמח. את לא חייבת, כמובן.

אפילפסיה בגיל מבוגר

ברוך הנמצא חייםלוי..ושלום לכל לוקחי התרופה !! קודם כל תודה רבה על התגובה המהירה..יש לציין שהפורום הזה פעיל ביותר ואני שמחה על כך.. פרטים נוספים?? פשוט איבדתי יום אחד שיווי משקל..נרדמתי על ההגה וגם נרדמתי מול המחשב.. בבדיקת א.א.ג. הסתבר שיש קצרים במוח באונה הימנית. מעבר לזה ..הייתי מעט בשוק אבל התחלתי להתרגל למצב..באמת לא נורא! אבל תענו לי הותיקים מבינכם..מתי תעבור לי תחושת ההרדמות?? אני לוקחת את הכדורים רק 4 ימים ובא לי לישון כל הזמן.... חוץ מזה ..האם עם הכדורים לא יהיו לי התנתקויות?? תודה על תגובתכם ושבת שלום

חייםלוי

Member
מנהל
תופעת ההרדמות עם התחלת נטילת

התרופה היא ידועה ורגילה. הזמן שהגוף מתרגל הוא אינדיבידואלי ושונה מאדם לאדם. זה יכול לקחת כמה שבועות. לגבי הפסקת ההתקפים זה שוב תלוי.לפעמים התאמת תרופה יכולה להיות לא פשוטה. ייתכן ותצטרכי להחליף תרופות לפני שתימצא זאת המתאימה לך. יש לקוות שהטגרטול יעשה את עבודתו וזאת תהיה התרופה שלך.

תופעות לוואי ../images/Emo2.gif

אני מנסה להתרגל לתרופה..אבל גיליתי שהגוף שלי מגרד כתוצאה מלקיחת הטגרטול ...האם הגיוני??זה יעלם עם הזמן או שלדעתך כדאי לפנות לרופא להחליף את התרופה?

למעלה