אפילו

odery

New member
אפילו

אפילו אפילו אני מועד לפעמים הכרתי איש של כאילו, הכרתי חיוך ששייך לילדה וחייה נפשות אך מה על נפשה שלך. אנה הביני כך כולנו האמיני נלחמים ונשברים כי בחיים צריך קצת כח לוותר מבלי לברוח גם אם טעיתי זו דרכי המשיך מכאן. אפילו עדיין לא נשבר אבל ממשיך כאילו מסתבר גם כשאני מאוד לבד וזה לא קל את ידעת. השיר הזה מוקדש לך , איש.

אולי הפעם...

אולי הפעם אלייך, אבוא להשאר אולי הפעם כשאשוב, לא אלך ממך יותר לא אלך ממך יותר אולי הפעם אלייך, אבוא להשאר אולי הפעם כשאשוב, לא אלך ממך יותר שוב לך אומר "אני כאן" ויחד נאהב כל הזמן לו רק תתני לי סימן שנסתדר הלוואי ולא הרגשתי את חוזק אהבתך הלוואי ולא ידעתי איך בער אז ליבך כשהלכתי ממך אולי הפעם, כשאת פנייך אראה אחרי שנים לא אוכל עוד בלעדייך וליבי יבחין בינתיים שאת לי לעולמים אולי הפעם, כשאת פנייך אראה אחרי שנים לא אוכל עוד בלעדייך וליבי יבחין בינתיים שאת לי אמונתי את לי עד יום מותי רק אז נוכל לנסות יחד לחיות הלוואי ולא הרגשתי את חוזק אהבתך הלוואי ולא ידעתי איך בער אז ליבך כשהלכתי ממך מוקדש לך אשה...(את חסרה לי המון)

../images/Emo23.gifמוקדש באהבה לאיש ולאישה ../images/Emo23.gif

לא אוותר - אבי בניון לא אוותר עד טיפתי האחרונה לא אתן לאחר להחליט אם נכונה היא דרכי בה הלכתי מאז ומתמיד אם נכון להמשיך, אם זה זמן להפסיד גם אם לא זו דרכי לעולם לא אוותר על זכותי לוותר כשאחליט אני לא אוותר אף על סף נשמתי גם במחיר של בדידות לא אסטה מדרכי כי גם כך לא אוכל להביט בעצמי אם פתאום מעתה לא אהיה יותר אני גם אם לא נכונה היא הדרך הזאת בשיניי אלחם על זכותי שוב לטעות על זכותי לקוות לא אוותר על מה שהייתי עד היום על מה שבניתי עד היום על מה שהספקתי לחלום לא אתן להרוס כל שעשיתי בחיי ואם כן בוודאי אעשה זאת בידיי גם אם לא זו דרכי לעולם לא אוותר על זכותי לוותר כשאחליט אני לא אוותר......
המשך שבוע טוב ומלא בשורות טובות

תודה על ההקדשה../images/Emo9.gif

אך לפעמים ההחלטה היא לא רק של צד אחד אלא זוגית... מה שאומר שצריכה לבוא החלטה זוגית כדי לבטל את זאת שקדמה לה...

ו ר ד ב

New member
אולי את בהריון?../images/Emo12.gif

ה' ישמור, יום אני מפקירה אותך וזה מה שקורה? ואני חשבתי שלפי השרשור האחרון אין מצב להריון! אהההההה אולי זה מהדגם החדש(?)
ספרי, ספרי ימזרובה - תעברי לפרטי (גם כן דוסית זאת...
)

ו ר ד ב

New member
הגיע הזמן להתחיל לקחת אחריות...

על שרשורים שפותחים, כנ"ל לגבי כולם, אני לא יכולה ואסור לי למחוק שרשורים ככה סתם... כתבתם בבמה שכזאת? שאו באחריות המלאה על המעשים

blueskay

New member
תאמינו לי...

כן תמחק לא תמחק מה זה חשוב העיקר שהרמה של הפורום הזה היא בערך ברמה של הגנון של הדודה שלי... יאללה צאו מהסרט ש'תם חיים בו ותתחילו לחיות חיים אמיתיים ולא וירטואלים! כן אוהב/ת לא אוהב/ת מה הקשר של כל הסרט התורכי הזה לפורום עמיר בניון? בגלל ששניכם כותבים פה אז אתם צריכים להשפריץ פה את כל גינוני האהבה שיעני יש ביניכם??? יאללה יאללה תתנענעו למסרים האישיים. בכ"א שיהיה לכם חג שמח יא כבדים...

למעלה