אפילו ש...

אפילו ש...

אין לי הפרעות אכילה ואני מקווה שגם לא יהיו לי יש לי שאלות...: אנורקסים שמתחילים לאכול... מה זה עושה לגוף שלהם?? בולמיות מתחילות להקיא אחרי כמה זמן באופן אוטומטי?? בלי לתקוע אצבעות?? תודה יעל... נ.ב גדול!! אני מאוד מקווה שכולכן(וכולכם..) תתגברו על כל הבעיות ואחרי שהבנתם שיש לכם בעיה(כי אתם פה..)אז יותר קל לטפל בה!! אני עוקבת אחרי הפרום הזה מאז שהוא נפתח ואני יודעת שכל אחד מכם יכול להפסיק!! השאלה רק כמה רוצים... נ.ב2-הכי אהבתי את יעל! שהפכה לעדנה הפרה(בלי להעליב את השאר..) אני מרגישה מחוברת למה שהיא כותבת ולא בגלל שקוראים לה יעל... לאב יו יעל

@tagel

New member
שלום לך יעל, תודה שבאת

את מוזמנת גם מבלי לחלות. אולי תוכלי לתרום לרוח התמיכה כאן. במיוחד בשבילך העלאתי משהו שפרסמתי כאן לפני מספר ימים מדובר בהקדמה כללית לאנורקסיה ובולמיה. מקווה שזה יעזור לך שלך באהבה תגל ================================================================ הפרעות האכילה: אנורקסיה ובולמיה אנורקסיה נרווזה ובולמיה נרווזה הן מצב קיצוני של התייחסות בלתי טבעית ואובססיה למזון ולמשקל הגוף. נושאי המזון ומשקל הגוף תופסים מקום מרכזי, ולעתים קרובות משתלטים על כל נושא אחר. הטיפול צריך להיות מכוון לא רק לאובססיות אלה, אלא הוא צריך ללכת מעבר לכך, אל הרווחים המשניים המושגים בכך, ואל הבעיות האישיות הבסיסיות והבלתי פתורות. למרות שמטופלים הסובלים מהפרעות אכילה עשויים להגיע לטיפול תוך הבעת רצון כן להחלים, רבים מהם מפגינים התנהגויות המפחידות את המנסים לעזור להם. דבר זה יכול להוביל לתסכול רב אצל אלה שאינם בקיאים בדרכי הטיפול במטופלים אלה. אלה מביניכם שמעולם לא סבלו מהפרעת אכילה עשויים לתהות: ``איך אנשים מסוגלים לעשות זאת לעצמם``, ``מה הם חושבים``, ``למה הם לא יכולים להפסיק?``. אנורקסיה ובולמיה הן הפרעות מורכבות מאוד, ואתגר למטפלים. הבנת ההתנהגות של המטופלים הסובלים מהפרעות אכילה אלה תסייע להבין את הבסיס למגוון הטיפולים.

למעלה