"אפילו ששריפות"

"אפילו ששריפות"

שאלה בקשר לשיר.... רציתי לשאול את דעתכם בקשר לביטוי הזה "אפילו ששריפות"... מבחינת התחביר של המשפט, זה משפט חסר, אז לא ממש ברור למה הכוונה כשאומרים אפילו ששריפות... מה דעתכם על זה? מה המשמעות של השריפות? אני חשבתי שזה או שריפות פנימיות בתוך האדם או חיצוניות (כל מה שקורה בעולם)... רציתי לשמוע כמה תגובות ודעות על זה... דרך אגב, המילה "שריפות" מופיעה בעוד שיר שלו... שכחתי כבר איזה, אבל אחד המוכרים.... אה, ואגב נוסף, אני חדש פה

היללוש7

New member
מממ...שאלה יפה

במקרה יש לי אחות שהיא מורה ללשון, תואר שני, וכמו שהיא מורה ללשון היא גם מורה לספרות אז היא בדקה לי כי גם אותי השאלה הטרידה
מבחינה תחבירית המשפט הוא לא מלא, חסרה מילת קישור או שיעבוד אך המשפט קיים, אפשר להגיד משפט שכזה זאת אומרת שהוא לא טעות ואני חושבת שהכוונה היא במילים אחרות שהבחורה תהיה שלו אפילו שיש בחוץ שריפות בקיצור ולעניין באש ובמים, בכל מצב אפשר להבין את המשמעות הזאת גם כחסרה כי סה"כ השיר כולו כתוב בשפה מאוד גבוהה וגם כי השיר כולו מסתורי בעייני

../images/Emo13.gif

אני גם חושב כמוך... נראה לי שזה די פתוח לפרשנויות... כמו שאמרת, השיר מסתורי, וגם המשפט החסר נראה לי נועד כדי ליצור עוד מסתוריות... ככה שכל אחד יכול לפרש את זה בצורה אחרת... אני חושב אבל שיכול גם להיות שהשריפות יכולות להיות דברים שמאיימים על הקשר ביניהם, או סתם משהו חיצוני או אפילו פנימי שבתוכו. אגב, הוא גם אומר בשיר "אני אהיה שלך לעד, גם אם יכלו זריחות"... זה גם ביטוי מאוד מוזר... ומאוד מסתורי! ושוב, אפשר לתת לו המון פירושים...

היללוש7

New member
נכון זהו נזכרתי

גם עם המשפט הזה היתה לי דילמה לפועל לכלות יש כמה פירושים כאן הכוונה היא ברורה כי אח"כ המילה "זריחות" מוזכרת... זה גם צירוף שכמעט ולא נתקלים בו אבל הוא יפייפה :)

...

אני הבנתי מזה "גם אם יפסיקו זריחות"... זה גם מה שנראה לי הגיוני.... והאמת שאם הכוונה היא שהם יהיו ביחד גם אם לא יהיו יותר זריחות (מצב בלתי אפשרי), אז זה משפט עם משמעות מאוד רומנטית... במקרה הזה, אני מאוהב במשמעות שהמשפט מייצג... בכל אופן, אני מאוהב בשיר... הוא כ"כ עמוק ומתוק ורומנטי.... אני מכור! ו-
:)

'באש ובמים .. . . .. '

אז אצלו זה רק אש ... כי אולי יש מצב שהוא לא יודע לשכות? ? ... חח...סתם. ומאיר ברוך הבא !

I N S T I N C T

New member
ברוך הבא!../images/Emo163.gif../images/Emo66.gif../images/Emo192.gif

היי אני שיר בת 13 מכפר סבא השתלבות נעימה!

שאלה

יש כאן גם בנים בפורום? או שאני היחיד?
ויש (א)נשים שהם כבר חוקיים? (18 ומעלה)... סתם מעניין אותי, זה הכל...

0o0o loren o0o0

New member
../images/Emo55.gifהאמ..

קודם כל, אני לורן.. אוטוטו 14.. ובקשר לשאלות שלך.. היה פה בן אחד[רועי]אבל הוא נעלםם.. ו..יש כמה חוקיים.. המנהלת שלנו-לי, ומורן[סקעתית בעמ האחת] שהיא כבר חיילת!
האמ, זהו נראלי לא? ברוך הבא!

אני בת דודה שלו

היי מה קורה אני בת דודה שלו אז מי שרוצה אני יכולה לימסור לו דשים ממכם....

למעלה