אפילו מילה טובה אחת אין לציונים בפורום

אפילו מילה טובה אחת אין לציונים בפורום

לומר על ההצלה שעשו הפלסטינים לקצין הציוני. אם הוא היה נמסר לארגוני ההתנגדות ישראל היתה חייבת לשחרר מאות אסירים אבל במקום זאת הפלסטינים בחרו בדרך המוסר

Nitay112

New member
כל הכבוד לשוטרים הפלסטינים.

אבל. וכאן מגיע אבל. לא ניתן לומר מילה טובה על התושבים הפלסטינים במקרה הזה יותר מדיי. העובדה שעשרות אם לא מאות אנשים ניסו להרוג אותו ולבצע בו לינץ' לא מוסיפה לדימוי שלהם בעיניי. שנאה, ברוטליות וברבריות. על זה אין לי מילה טובה להגיד. למזלנו יש משטרה פלסטינית שאולי תעשה קצת סדר. ושוב. כל הכבוד להם. זה היה יכול להביא לעוד הרג מיותר לשני הצדדים.

אכן כל הכבוד לאנשי הפת"ח שהצילו את הקצין אך

ברור לי מה המניע, ומוסר היה חלק קטן מאד מהעיניין אם בכלל. המניע היה אנטרסנטי, לא להרוס לאבו מאזן ופאייד את היציבות שהם מנסים ליצור, לא להסלים את המצב מאחר וישראל היתה מגיבה בחומרה אם החייל היה נופל קורבן ללינץ' וזה הרי מה שהיה קורה לא שבי אצל אירגוני הטרור חסרי צלם האנוש. אני בעיקר מצדיע לחוכמה והאחריות שהפגינו הפת"ח, שהם פעלו בניגוד לאינסטיקט הבסיסי שלהם והשתמשו בראש שלהם - לא משתלם לעשות לינץ' בקצין ישראלי, התוצאות קשות בהרבה מהתועלת (אם בכלל קיימת כזו).

ונוס2007

New member
כול הכבוד לקצינים../images/Emo70.gif

למה תמיד אתם מחפשים אינטרסים למה לא תודה שיש נכונות לשנות דברים?

:-../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifD../images/Emo6.gif

את רצינית? כי עד עכשיו זה נראה כאילו סתם אחד משועמם פתח ניק בשביל להציק.. כמה שוטרי פת"ח שכל התנועה שלהם עכשיו בתהליך התחנפות הצילו אותו מפני המון של פלסטינאים אז על מה את מדברת?

webguy

New member
כן ..אבל אל תשכחי ..

באם הקצין היה נרצח או נופל בשבי הרשות הפלשתנאית היתה משלמת מחיר כבד על זה .... כי זה בוצע בשטחה ..!! והם מבינים את זה היטב ..!! הרשות מאוד לוחצת לשחרר את גלעד שליט ... היא מבינה את המחיר ... הרי אין מצב מלחמה בין הרשות לישראל ...ישראל לא מנסה להרוג את בכירי הרשות ..!! היא פוגעת רק בארגוני הסרוב ..!!! מאחר והשטח של החטיפה כלול באחריות הרשות אזי הרשות היתה חייבת למצוא את הקצין במקרה והיה נחטף ולשחרר אותו אם לא היא אחראית ..ויש לזה מחיר ..!! אל תדאגי לא עשו את זה מאהבת ציון .... הם מבינים את המשמעות מבחינת ישראל שזה קורה בשטח באחריותם ..!!

מרים

בלי קשר לכל המניעים הנסתרים שנרמזו פה ונצא מנק' הנחה שהשוטרים פעלו על דעת עצמם מכיוון שכך חשבו שצריך לעשות , החברה הללו עשו רק את מה שהיית מצפה מכל שוטר לעשות במקרה שנתקלים באדם בסכנה\צרה וזה לעזור לו. אני לא חושב שמישהו צריך לקבל על זה מילה טובה , עשו את העבודה שלהם שהקצין הטמבל יגיד להם תודה ויאללה לעוד יום של עבודה. כמו שאני לא מצפה שערבי יגיד לחייל במחסום מילה טובה על זה שהוא בודק אנשים במקצועיות ולא מתעלל בהם.

ומה עם מילה הטובה על השוטרים הישראלים

שתופסים מסתננים מהשטחים ולא עושים בהם לינץ'? או לישראלים שאם הם רואים ערבי מהשטחים אז הם לא עושים בו לינץ'? הרה אחרי כל הפיגועים, זה טבעי שנתפוס אחד ונתקע לו בוקס. זהו, שאנחנו לא כאלה, אז צריך להודות להם על יחס יוצא דופן? סך הכל התנהגו כמו בני אדם ולא נתנו לאספסוף לרצוח את הקצין.

אם היה בזה אפילו טיפת אמת

התקשורת השמאלנית שיש במדינה הייתה חוגגת על זה.. אבל זה בולשיט. סתם המצאה של שמאלנים+פלסטינאים במטרה להכפיש את ישראל.

ואגב זה גם לא בעיה

שגם כל אחד שיעבור במחסומים האלה יעבור בדיקה מלאה.. אני לא רואה מה רע בזה.. רק דרך הסבל ביינתים ראינו שהם לומדים לא לבחור בקיצוניים

alono73

New member
ואיפה הגינוי של הח"כים הערבים ללינץ' הברברי?

הם הזדעזעו מכך שהברנש מכפר מנדא (שחטף נשק של מאבטח למי ששכח) "נרצח בדם קר". אבל פה לא שמענו אותם מזועזעים מלינץ' בדם קר.

Palestinian

New member
אפשר להתפרץ?../images/Emo8.gif

בעצם אני לא שואלת, כבר נדחפתי לפי דעתי יש לשבח ולהודות לשוטרים הפלסטינים על הצלת הקצין ועל דרך הפעולה שלהם המודעות קיימת בקרב העם הפלסטיני וכל ניסיון להפוך את המעשה החיובי לשגרתי או ליחס לו סיבות פחד מ"המחיר" הוא ניסיון צולע, אך מאפיין את החברה הישראלית. שכן בחברה הישראלית נוהגים לחפש את הרע שבטוב, וזה במקום לעמוד על הטוב הזה ולחזקו. המעשה של השוטרים זכאי לשבח, במיוחד כי הם עמדו בפני העם הזועם והצליחו להציל את הקצין מההמון, יתווסף לכך שזו אינה הפעם ראשונה שבה חייל טועה ונכנס לאיזור אסור, על אחת כמה וכמה כשמוצב בצומת שלט גדול המזהיר את הנוסעים כי הם נמצאים לפני שטח A אליו מותר להיכנס רק במסגרת פעילות מבצעית, אך מסיבה כלשהי הקצין לא הבחין בו. ואל לכם לשכוח שמהתחקיר עולה עוד כי הקצין לא נסע בציר על פי הנהלים. מדובר באזור האסור בנסיעה ברכבים בודדים אלא בשיירה בלבד, ועל אחת כמה וכמה שלא עם לוחיות זיהוי ישראליות. לכן להגיד תודה זה רק בקטנה, אגב לא כל השוטרים היו מתנהגים באופן דומה

ובצדק

אם יש עובד בחברה שתמיד עצלן ולא עושה כלום..ויש לו פרוטקציות מבכירים בחברה ככה שאי אפשר לפטר אותו.. פעם אחת קם ועושה משו ואז חוזר לעצלנות שלו.. מקס' תגיד סוף סוף עשית משו אבל לא תהלל ותשבח אותו.

Pattish

New member
אגיד לך למה אין

כי הרשות כעת תלויה בעזרה מישראל. זו הסיבה היחידה שהוא ניצל מלינץ'. הבושה הגדולה ביותר שלכם כערבים, זה עצם המצב שאם יהודי נכנס לטריטוריה שלכם-אחד דינו: מוות. לא כל מתנהגים בני אנוש, אפילו אם הם בעימות. זו הבושה הגדולה שלכם כעם.

יד ה' שמרה על קצין צה"ל

בס"ד מי לא זוכר את שני המילואימניקים שנכנסו בטעות לרמאללה לפני מס' שנים,שם נערך בהם לינץ' בידי המון פלסטיני זועם+שוטרים פלסטינים. השניים לא יצאו מהתקרית הזו בחיים. תודות לשוטרים הפלסטינים הפעם,זה נגמר בטוב! בל נשכח שיש רצון עז לארגוני ההתנגדות(המוקאומה) הפלסטינים לחטוף חיילים ואזרחים כקלפי מיקוח לשחרור אסירים. גם פה ארע נס גדול שהקצין-רזי רווה לא הועבר לידי החמא"ס או הגיהאד האסלאמי. התנהגות השוטרים הפלסטינים היתה למופת! במקורות ישראל נאמר:'כל המציל נפש אחת מישראל,כאילו קיים עולם מלא'. יש לתגמל את השוטרים הללו ולחזקם! זה נותן תקווה בלב. תודה לשוטרים הפלסטינים על הדרך האצילית בטיפולם בפרשה שכמעט,אבל כמעט עלתה לנו ביוקר!

למעלה