אפילו "זבנג" בכסף?!

onn11

New member
אפילו "זבנג" בכסף?!

לאן הגענו?! 2.00 לפרק - ויש 19!!! למה ?! און. |כועס|

חחחחחחחחח בדיחת השבוע

אפילו השנה מי ישחם 10 אגורות בעבור הסדרה הזאת חחחחחח מישהו בהוט חולה במחלה נפשית חמורה אם חושב שיש אנשים סתומים שיזמינו את זה

danha1

New member
אפילו יש את זה בהוט בידור ישראלי

אז מה הקטע לשים בתשלום?

Giodor

New member
כבר נמאס להסביר לכם...

אני ואחרים כבר כתבנו לכם עשרות תשובות לשאלות זהות על תכנים שונים ואתם פשוט מסרבים להבין מה ההבדל בין VOD לבין שידור רגיל בטלויזיה. מצדי תמשיכו לכעוס כי כבר נמאס להסביר לכם...

גםצופה

Member
מנהל
מדוע אין חבילות שונות ??

די מתיש לשלם 1-2 ש"ח לפרק.. (ע"ע פיק-אפ..) מדוע לא ליצור חבילת סדרות או חבילות אחרות ???

דבר ראשון אף אחד לא ביקש

ממך להסביר דבר שני אנחנו יודעים מה ההבדל. דבר שלישי זאת תוכנית גרועה שאפילו אם היו משלמים לי לא הייתי מזמין אותה על אחת כמה וכמה שהיא עולה כסף זה פשוט ניצול של המעמד של הכבלים בתור מונופול על הוי או די שיס יכנסו לתמונה אתם לא תבינו כמה פראיירים אנחנו עכשיו ישר מלט סדרות מחו"ל וסרטים יהיו בחינם רק שיס תיכנס כבר

danha1

New member
מה זה משנה?

למה נראה לך שמישהו ישלם 2.00 ש"ח לפרק ויש לו את זה בחינם בטלוויזיה? עדיף להתאים את עצמך לשעה מאשר לשלם את ה-40 שקל לכל הפרקים.

yaki123

New member
../images/Emo6.gifגדוללללללל!!..רק על זה אני אשלם.

2.00 שקל
.. סדרה שקונים אותה ב10 שקל [אם בכלל קונים] עולה 2.00 לפרק
.. וכל פסח עולה כסף
..

elii1988

New member
ושוב אני שואל,על מה משלמים10₪../images/Emo163.gif

זה ממש סחיטה שלא תיאמן...עזבו שכל תוכנית עולה 2 שקל, הקטע הוא, למה לשלם 10 שקל כל חודש??????????????? ואיי זה מרגיז אותי
ידידי, אל תצאו פראיירים! לכו ותבטלו את התשלום של 10 שקל בחודש
א-ל- תיהיו פראייריםםם

tamir pop

New member
פשוט אל תזמינו ויורידו את זה ../images/Emo13.gif

הרי הכל ענין של ביקוש. זבנג ממש לא שווה תשלום, לא הצליח כל כך, היה די כשלון האמת.

yaki123

New member
עזבו כישלון..זה תוכנית זה../images/Emo35.gif זה משע

משעמם רצח* מי משלם 2.00 על סדרה בלי איכות

elii1988

New member
עזוב, זה לא הענין של התוכנית../images/Emo163.gif

זה עניין של סחיטה שגובלת ברמאות, והקטע הוא שזה כל כך שקוף!! אין אפילו כיסוי. בתחילת דרכו של השירות, היו המון תכנים בחינם, ה10 שקל היה מאוד משתלם וזה אפילו היה נראה לי מעט מדיי עבור מה שהינו מקבלים. עכשיו זה כבר הפך להיות שרק תוכניות בודדות שמשודרות בלי סוף בטלויזיה וזה תכנים רק של הוט, לא עולות כסף. לדעתי זו רמאות, זו רדיפת בצע, וזה מאוד מאוד מעצבן, לדעתי צריך אפילו לעשות הד תקשורתי על זה, כי בנינו גם אם יס תיכנס לשוק עם VOD זה לא ממש יעזור כי יס יתנו מחיר דומה ככה שזה כבר לא ממש משנה...כל שנותר הוא להתקשר ולבקש להוריד את התשלום הזה.

talstyle

New member
זה דווקא לא מפריע לי

כי גם אם זה היה בחינם לא הייתי טורח להזמין את זה

למעלה