אפילו בתור כלבה

calba 2

New member
אפילו בתור כלבה

כואב לי בשבילה. תיראו כמה היא כואבת....

calba 2

New member
אין כמו ההרגשה

הזאת של ילדה רעה שמקבלת מכות בתחת מאדון שמבוגר ממנה ב-30 שנה....

Pixy led

New member
גרר... סקסי.

ובקשר לתמונה הראשונה - אני אוהבת שלשלאות.

cruise

New member
אם את רוצה את יכולה

להזמין כלוב. לגבי השאר - זה תלוי רק בך ומי שאיתך. לגבי הכלוב - אין בעיה, רק תזמיני, אני מייצר.

calba 2

New member
האינסטיקט הראשון שלי הוא..

לנבוח בשמחה.
אבל אני נובחת רק לאדוני.

nerissa

New member
ראיתי סרטון איתה

נשבעת לך כמו קומדיה השפחה הזו. יש לה הבעות פנים שמשכיבות מצחוק..

calba 2

New member
סיפור אהבה בדסמי מפורום שכן...

"צלצלי אלי שפחה, סגרתי את המסינג'ר ממתין לצלצול, זה לא אחר להגיע אדוני "כן שפחה שלי, מה עובר עליך?" אדוני שתיתי אני שכורה הקאתי את הנשמה שלי בכניסה לבית. שפחה, היום דיברתי איתך על נושא האלכוהול, הסברתי לך שאת משתמשת בו כדי לברוח שלא מקובל עלי הבריחה במקום זה דברי איתי, אני אעזור לך להבין ולקבל" אבל אדוני, לא יכולתי. "אין דבר כזה לא יכולתי שפחה, הבטחת לי שאת לא שותה אלכוהול והפרת את האמון שלי בך על זה תענשי שפחה" כן אדוני. ניתקתי את השיחה והלכתי לישון. יומיים לאחר מכן אוסף את שפחתי מתחנת הרכבת במבט קפוא, יודע שהיא מבינה שאין חיבוק של חום ותמיכה ואין נשיקה, הנסיעה הקצרה עברה בדממה, בזוית העין מציץ מידי פעם לראות מה עובר על שפחתי והיא מכווצת בכסאה מנסה להעלם את תוך ריפוד האוטו. פותח את דלת הכניסה, הבית דומם, ריח של קטורת ממלא את הנחיריים, על כיסא בכניסה מחכים האזיקים והקולר היא מתפשטת ברעד ועונדת אותם לידיה, רגליה וצווארה. "כנסי למרכז הסלון וחכי לי על ארבע כלבה" כן אדוני היא עונה לי בלאט ויבבה קטנה של פחד יוצאת מפיה. שקט כלבה, לא רוצה לשמוע ציוץ ממך, אני ברור!" כן אדוני. "יפההה" ניגש לשטוף את ידי, לוקח לי את הזמן בידיעה שהמתח הולך ונבנה אצל שפחתי ככול שמתארך הרגע. חוזר לסלון ופוקד " תעמדי שפחה" היא נעמדת, קושר את אזיקי ידיה מאחורי גבה ובעזרת חבל את מרפקיה עד כמה שכתפיה מסוגלות להתגמש, לוקח חבל וקושר לקולר מעביר אותו בין שפתי הערווה עולה למותניה ושם כורך את החבל סביב תוך שמירה על מתח החבל, את המשכו כורך סביב רגליה עד לאזיקי הרגליים ושם מסיים את הקשירה, שם כיסוי עינים אפל על עיניה והיא מוכנה לסשן. לקחתי צעד לאחור להביט בשפחתי העקודה בעמידה התקרבתי ודחפתי אותה הצידה קלות, שפחתי ברגליים צמודות מתנדנדת בפחד ועומדת ליפול וזו היתה הכוונה לתת לה להבין את חוסר האונים בו היא שרויה. "את כלבה סוררת שפחה" כך אני אומר לה, הבטחת לי שאת לא מתקרבת לאלכוהול ללא פיקוח שלי את יודעת שיש לך בעיה עם שתיה, שאת שותה כוסית ואז עושה דברים שאחר כך את מתביישת בהם" היום דברתי עם השפחות האחרות ומסתבר שאת שותה הרבה פעמים, שיקרת לי כלבה. סליחה אדוני, כואב לי שאכזבתי אותך אדוני אבל לא יכולתי יותר להתאפק אדוני, כואב לי בלב אדוני אני חסרת ערך, תת שפחה אדוני "כלבה סוררת לך כואב? לרגע אחד עצרת לחשוב על אדוניך? על האכזבה שלו? על תחושת הבגידה שאת גורמת לו? אכזבת אותי כי אני אוהב אותך שפחה סוררת שכמותך, השתכרת והתנהגת כמו זבל אבדת שליטה על עצמך וכתבת דברי הבל שמביישים אותי בתור אדוניך" ידי מתרוממת וסוטרת על פניה בהתחלה בסטירות קלות שהולכות ומתחזקות עד שפניה אדומות ודמעות זולגות מעיניה מציפות את כיסוי העינים, הורדתי אותו ונגבתי את עיניה עם מגבון לח שפחתי מיבבת ומלמלת בבקשה אדוני, תכאיבי לי תשפיל אותי רק את תגיד לי שאני בוגדת בך אדוני. הורדתי את החבל ממנה ולקח אותה את הקרוס שעל הקיר "פנים לקיר סוררת" שם קושר את ידיה ורגליה מתוחות בעזרת השרשראות. הבאתי את הפלוגר והתחלתי במספר מכות ספנק לחמם את ישבניה כהכנה לפלוגר חש את החום ההולך ונצבר על הישבן הנשי ואז החלה סדרת הצלפות בעוצמה הולכת וגוברת, מידי פעם מתקרב ואומר לה כלבה סוררת צרכה חינוך, מה שלא תספגי דרך האוזניים תספגי דרך השוט שפחה. ההצלפות נמשכו זמן רב והישבן הלך והאדים, מידי פעם נשכתי את עורפה ופלחי ישבנה והיא נרעדה בין כאב לעונג ,שפחתי ספגה ביבבות את ההצלפה ומילת הבטחון לא עברה את דל שפתיה מתוך הכרות עם שפחתי ידעתי שהיא מעבר ליכולת הספיגה שלה ועצרתי מתקרב ומלטף את פלחי ישבנה המעונים וחמים מאד למגע, מציץ לקדמת פניה ראיתי אותה נושכת שפתיים כדי לא להוציא את מילת הבטחון ואז חשתי עד כמה מסורה היא לי. אני אוהבת אותך אדוני אוהבת אותך אדוני, , אני אמות בשבילך אדוני ממלמלת שפחתי בעזרת מטלית לחה ציננתי את חום ישבנה מתיר אותה מהשרשראות ומסובב אותה אלי כך גורר אותה בשערה לקחתי אותי לעבר מזרן הכלבה שם השכבתי אותה על צידה וקשרתי את ידיה מאחור, סובבתי אותה על גבה והחלתי מצליף בה בעדינות על שדיה ובין רגליה, שפחתי נסתה לסגור רגליים אומרת לי רגיש אדוני, רגיש מה רגיש אני שואל אותה שולח יד בין רגליה לוכד את הדגדגן בן אצבעותי וממולל אותו שם אדוני איפה שאתה נוגע אדוני רגיש, פה אני שואל מגביר את לחצי על הדגדגן ככככןןןן אדוני היא עונה לי וגופה מפרכס בין עונג ועינוי מהמגע. פתחתי את הקשירה של ידיה "על ארבע כלבה סוררת ומהר" והיא בסאבספייס בקושי מצייתת נעמדה על ארבע, את מגפי הנחתי על ראשה "ראש למטה כלבה" היא מורידה ראש ואז שם מגף על גבה התחלתי שוב להצליף בעדינות בין רגליה, רגיש אדוני, רגיש היא שוב מיללת "ישבן למעלה כלבה להבא תצייתי ואז אני אחשוב אם להתחשב בך" משמן את שפתי הערווה שלה דוחף אצבעות לשמן את חלקו הפנימי של הכוס "מתקרב לאוזנה אמרתי בשקט "עמוד חשמל יכנס אליך היום כלבה" יודע עד כמה היא מפחדת ממשחקי חשמל והיא נרעדת מפחד הבאתי את הוברטור הגדול שימנתי אותו טוב והחדרתי לאט פנימה, שפחתי החלה גונחת כואב ורגיש אדוני, רגיש. "שאני אפסיק כלבה" לא אדוני היא גונחת גופה נע קדימה ואחורה מנסה לקלוט את כל גודלו של הוברטור ואז היא שואלת רשות לגמור אדוני "יש לך רשות שפחה, תגמרי" תנועותיה גברו והיא נעה בקצב עם ידי האוחזת את הוברטור, גניחותיה נעשו קולניות והיא החלה פולטת עסיס אהבה בכמויות על ידי גופה נמתח והתרפה, הפסקתי את פעולת הוברטור והוצאתי אותו שכבי כלבה ותנוחי, הבאתי שמיכה וכיסיתי אותה יוצא מהחדר ומחשיך אותו. שעה לאחר מכן דברנו ושפחתי הבטיחה שלעולם לא תגע באלכוהול ללא השגחתי."

למעלה