אפילו בלי ספוילר

nini11111

New member
אפילו בלי ספוילר

מי בגמר? אני אוהבת לקרוא תמיד את העמוד האחרון של הספר לפני הכל:) אמרו שאסור ספוילר, לפחות לא בכותרת. וקצת הוציאו את הטעם מהפורום, כי חלק מהעניין הוא לנסות להבין מה נכון/לא ואז להשוות לתוכנית. אז בבקשה אחרי כל הלהג, ממש אשמח לדעת מי בגמר. אתם יכולים לענות לי במסר למחבר ואז לא תעברו על חוקי הפורום, או לא לכתוב בכותרת... סתאאם, כי בסוף התוכנית הם רומזים שיש מצב שגב יילך אז זה עוד יותר מותח תודה

דקל69

New member
כנסי...

אנחנו לא מגלים, חכי בסבלנות ל- 19.6 האמת גם אני אוהבת לדעת את סוף הסיפור, הסרט, השיר לפני הרגע האמיתי. בואי נגיד שלפי הספויילרים גב לא יילך הפרק מחר, וולו לפי חישוב פשוט, יניב ונטלי חבריו ותומכיו, שונית די כפופה לו, אירית מפחדת לעשות מהלך נגדו, אתי לבד לא תספיק בייחוד שאין לה אינטרס להדיח אותו. אפ תרצי אעביר לך במסר מה הספויילרים הודיעו (לפי מידע מתחילת העונה) אבל בעונה כזאת כדאי לחכות, אחרי הדחות כ"כ צפויות לפחות שהגמר יהיה מותח עבורך.

nini11111

New member
כן

במסר למחבר אשמח. אבל יש בעיה עם הניתוח הזה כי אתי מוגנת אז מישהו מהחמישה האחרים צריך ללכת והם רמזו זאולי זה יהיה גב. אני בעדו ויהיה חבל. נכון כיף לקרוא את העמוד האחרון בספר ממש בהתחלה? ואני מסכימה העונה הזו הא הכי מעניינת ומפתיעהץ אין אף מתמודד שהוא לגמרי "שחור" או " לבן" כולם מאוד אנושיים, ואפשר ךהבין שזה באמת שחק. ואין פה באמת "בוגדנות" בחיים. צ'או מחכה לספוילרים

למעלה