אפילוטימי

ArNoLd LaYnE

New member
אפילוטימי

מישהו יודע אולי את המילים... ויכול לכתוב לי אותם??? תודה תודה.... (אגב - אי אפשר פשוט להשיג את זה בגרסה של אריס סאן... זה משגע אותי) בעותה עת אם תוכלו לכתוב לי שמות של שירי רבטיקו "מסורתיים" אני אשמח... תודה תודה

ArNoLd LaYnE

New member
יוונית אבל האנגלית

למרות שאני יודע לקרוא יוונית... עדיין קצת קשה לי...

ArNoLd LaYnE

New member
זה אני יודע

אבל יש גרסה שעשה אריס סאן לזה.... ... אני ממש מחפש תמילים... אפילו יוונית אני אסתדר אני לומד... מעצמי... קצת

the greek

New member
בבקשה, תהנה

Αφιλότιμη Ήμουνα μοναχοπαίδι ήμουνα μοναχογιός και ’χω γίνει ψυχοπαίδι κι έχω γίνει παραγιός Στην δική σου την καρδιά αφιλότιμη | 2x πόσο λάθος με μετράς αφιλότιμη | 2x Αφιλότιμη Ήμουνα ο νοικοκύρης, ήμουνα ο σεβνταλής κι έχω γίνει μουσαφίρης, κι έχω γίνει κουρελής Στην δική σου την καρδιά... * אפילוטימי - שר: סטראטוס דיוניסיו, הלחין: חאדז'ינסיוס, כתב: איקונומו היתי ילד יחיד היתי בן יחיד ונהיתי רגשני ונהיתי ילדותי (תרגום בערך) בתוך ליבך אפילוטימי X 2 איך את לא מעריכה אותי נכון X 2 אפילוטימי היתי ה"בעל בית" הייתי האדון (תרגום בערך) ונהיתי המארח, ונהיתי הסמרטוט בתוך ליבך אפילוטימי ... * אפילוטימי: אחת מאותן מילים "קסומות" שאין לי ידע נרחב מספיק בכדי לתרגם במילה אחת, אבל אני ינסה להסביר. אפילוטימי (במקרה זה בלשון נקבה) היא זאת שלא מעריכה את אשר הגבר שלה עושה בשבילה, נדמה לי פעם ששמעתי שהתרגום הוא כפוית טובה. אני מקווה שאתה מבין את הכוונה.

ArNoLd LaYnE

New member
מה נותר לי להגיד ../images/Emo51.gif

ממש ממש תודה הבאת לי פה הסבר שוטף רציני תודה רבה

למעלה