אפילוג

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

magy

New member
אפילוג

חיפשת את המילים לשיר הבא? הוא לא ידע את שמה מצאתי, ותוך כדי כך גם התברר לי ששקדי......הגולש הנאמן שלי... בוגד בי בפורום אחר....... • הנה....תראה איך משיגים......ו שקדי ו√ הלך הוא יום אחד בדרך לבאר שבע הרוח מן הים את השיחים ליטף ליד אילן זקן היא את ראשה הסבה וצמתה ירדה ירוד מן הכתף הגדוד המשיך לצעוד ועם הגדוד הלך הוא ואת פניו נשבו גם רוח גם חמה אבל בחניה לילית אחת נוכח הוא נוכח הוא כי שכח לשאול אותה לשמה הוא לא ידע את שמה אבל אותה צמה הלכה איתו לאורך כל הדרך והוא ידע יש יום בו יפגשו פתאום עם שחר של טללים או שמש ערב הקיץ השני החליף גוונים וצבע פטרול סיור חזר מלילה של סיון מיהר האמבולנס בדרך לבאר שבע והיא חיכתה חיכתה לו בחלוק לבן והוא שאל האם והיא ענתה זוכרת וכה דיברו שעות איש לא ידע על מה וכשהלך בלי שוב והיא נותרה חיוורת זכרה היא כי שכח לשאול אותה לשמה הוא לא ידע את שמה............ מילים: חיים חפר פשוט לא?????????

אפי לוג

New member
אני לא מבינה בבגידות...

אני כן מבינה במילים... תודה על המילים, אבל ביקשתי את מילות השיר של - ביקשתי אש של אילנה רובינא. (אם אני לא טועה, זו היא ששרה) המון תודה.

magy

New member
מישהו ראה בכלבטק ../images/Emo108.gif

מה עשו לפרות?

אפי לוג

New member
ראיתי

הזדעזעתי ועברתי לערוץ 3 לראות את שלמה ארצי... הבן אדם, כמה שהוא מזדקן זה עושה לו רק טוב !! הקריא משהו שנכתב לו מגלי צהל בזמנו, זה היה שיר שהולחן "כשברא אלוהים יצורים בעולם"

magy

New member
ואיך השירים החדשים?

פגזים , הא??????????? מאד נהניתי............... אבל המכתב היה ממש השיר ששרו פעם העופרים..........

בביצוע , האחת והיחידה אסתר עופרים

מציאה, בחנות דיסקים. לא יורד מההקומפקט, מגובה בתקליטור צרוב. נשמר כקובץ, במחשב. שלא תגמר לעולם. אסתרקה.

אסתר עופרים נחתה פה לפני שבועיים

ראינו אותה בטיילת של ת"א עם מלווה גבר. היא רזה רזה וקטנה עם שער אדום אש.. ועם אותן עיני איילה.. הזמן עושה לה טוב.

אסתר עופרים,

ראיתי אותה, בהופעה חיה בהיכל התרבות בשנת 1988. אז, על פי העיתונות, היתה נשואה, לגבר, צעיר ממנה בכעשרים שנה. אולי גם זה עשה לה טוב. מתכון, בדוק , לשמירת הנעורים.

מגי, תחשבי

ששקדי רק הולך לשפר ביצועים בפורום אחר כדי לחזור אלינו עשיר יותר זה ייראה ממש טוב, לא?

magy

New member
התלוצצתי , פנטושקי

אין בגידות במרחב הוירטואלי..... איןןןןןןןןןן הכל אותיות........לא יותר.......

שאלה בפיזיקה, מגי

איך יודעים שבמרחב הוירטואלי שציינת, יש לאותיות מ א עד ו את אותו משקל שיש לאותיות ח עד ת? כי האות ז היא במרכז הכובד.

magy

New member
מרכז הכובד,

מרכז הכבוד.....לך תדע.... לא מבינה באותיות.......מבינה בדברים אחרים. אותיות משמשות אותי רק להרכבת מילה בשיר. ז´? אינה ואינו מרכז של כלום........ 22/1 (אחד חלקי 22) צא וחשב מה משקלו/ה בכלל.... אבל, יש לו/לה חשיבות בסדר האותיות. ובסדר הטוב... לא הבנת? לא נורא....גם אני לא....

שאלה טובה. איך יודעים? - כך יודעים:

לוקחים את ארבע האותיות שרשמת - א´, ו´, ח´, ת´ - - - - - מוסיפים את האות ז´ - ואם יוצאת לך המילה "א ו ח ז ת " - זה סימן שאין כבר שום בעייה עם המישקל. להיפך. רוצים עוד.

עיניים

New member
נכון,,,,,,

במיוחד כשהיא זזה צעד אחד קדימה,,,, איך אתה יודע? הכל? ואני כבר רואה את א ו ח ת - ו מתרוממת,,,,

אותן אותיות יכולות לאמר הכל

בשני אופנים בו זמנית. למשל על אחת שנותנת תמורה בעד האגרה אפשר להגיד "זו אחת אוחזת"...

למעלה