אפילוג וכולם

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

אפי לוג

New member
נהדר !

צדק האוסקר ההוא, בשורה הבודדת שלו שם - המסכה זה החיים עצמם. אגב, יש לי מסכה אחת של הוודו שהספור מאחוריה, הוא שילוב החיים והמוות.

נירשמנו וביטלנו מחשש לקרה

חברים שנסעו בשנה שעברה נהנו עד הגג. למזלם גם השמש יצאה ממחבואה בכל ימי הפסטיבל.

magy

New member
למה את חושבת שהאוסקר על שמו?

בגלל המשפט שאמר

magy

New member
אחפש

אני? לא יותר מתקין.........מילה יפה.....התקין הזה..... יענו, שלמה..בריאה.....וזהו........

magy

New member
קצת לפני אוסקר

לשאלת שלומי. כתבה את יפה האחת והיחידה.... עוד יהיה לי יהיה לי יהיה מה שלבי מבשר לי עוד יהיה לי יהיה לי קצת ממה שחסר לי יום אחד אולי אפרוש כנפיים יום אחד תראה שלא אפחד יום אחד אולי אפרוש כנפיים וזה יהיה כל כך נחמד רחל שפירא

שכחת לציין שמרגול שרה

זוכרת שבפעם הראשונה שראיתי אותה מבצעת את השיר ירוסלב יעקובוביץ ליווה אותה בסקסופון... נדמה לי שהוא הלחין או רק עיבד את השיר... אחלה לחן למילים חזקות.

magy

New member
צודקת חונה.

מרגול שרה. היא גם סיפרה פעם על קשריה עם רחל שפירא. על ביקורים. שיחות. את "מִנטה", היא הקדישה בספר למרגול. צפור לא מזוהה אל ענפי העץ פנתה לנוח קלה כמו שמועה בצמרת הסתבכה הרוח כלבלב בלי בעלים משחק לו בסנדל שכוח מסרקת תלתלים מסתכלת בחלון פתוח את הרקע, את הרקע מאפרים הדמדומים ריח מנתה , ריח מנתה וקפה ושושנים בוא הביתה , בוא הביתה ותרחץ את הפנים הזמן לא נעצר השעה שלך עוד מחכה לי ליבי נותן עצה לדואגת שתמיד בכתה לי בוא הביתה במרוצה ותביא איתך עוד נשיקה לי בוא הביתה ותמצא שאני לך כמו שאתה לי אתה הרקע, את הרקע מאפרים הדמדומים ריח מנתה , ריח מנתה וקפה ושושנים בוא הביתה , בוא הביתה ותרחץ את הפנים

שקדי

New member
את נשמעת מהזה אופטימית....../images/Emo55.gif

כמעט הצלחת להדביק אותי..........

magy

New member
חונה, אפילוג או אני? ../images/Emo108.gif

מי אופטימי???????

שקדי

New member
זאת.........

שמדביקה שירים אופטימיים ומאמינה בתוכנם......אולי מין נבואה שתגשים את עצמה?????

magy

New member
השירים אינם שלי

אני, תפקידי רק להדביק, לא להאמין.

אפי לוג

New member
אוסקר?

אוי כמה הוא דומה לדוד שלי אוסקר, צעקה אחת מהנוכחים בטקס חלוקת האוסקר לפני כך וכך שנים. ומאז ועד היום, יקרא שמו בעולם - אוסקר.

למעלה