אפיה ללא סוכר

rev_h

New member
אפיה ללא סוכר

מחפשת קורסים לאפיה ללא סוכר - מיוחד לחולי סכרת. אשמח לקבל טלפון או כתובות או כל דבר אחר שיכול לעזור. תודה, רויטל

קושוש

New member
שלום, רויטל

אני לא יודעת לגבי קורסים, אך בשתי הכתובות הרצ``ב אני בטוחה שתמצאי משהו שיכול לעזור לך. מקווה שעזרתי. :cool:

virnik

New member
אפיה ללא סוכר

גם אני כרויטל מחפשת מתכונים או קורסי בישול ואפיה לאנשים הסובלים ממחלת הסוכרת. מאד היה עוזר לי גם אם ידוע לכם על ספר בשפה העברית ובו מתכונים לחולי סוכרת. המאושרים ע``י האגודה לחולי סכרת (א.י.ל) תודה! סוני

קושוש

New member
להלן 2 ספרים

בנושא סכרת: ``קינוחים לחולי הסוכרת`` - סו הול ``דיאטה לחולה הסוכרת ולכל המשפחה`` - האגודה של חולי הסכרת באונטריו. כמו כן, בהודעה שלי הקודמת, צרפתי שתי כתובות באינטרנט שיכולות לעזור. מקווה שעזרתי. B-()

ישנו ספר נוסף לחולי סכרת ושמו

``ללא סוכר בישול ודיאטה`` שכתבו: עליזה פלנט - דיאטנית בכירה לענייני סוכרת במרכז הרפואי רמב``ם; יעל אביטל - כותב טור בעיתון ``לאשה`` בשם דיאט-שף; דר` יורם קנטר - רופא ומנהל את היחידה לסוכרת ולהפרעות מטבוליות במרכז הרפואי רמב``ם; פרופ` עדינה זיידלר - רופאה מומחית שמנהלת את המחלקה האנדוקרינולוגיה והסוכרת במרכז הרפואי בלוס-אנג`לס. הספר בהוצאת תמוז-מודן. הספר מכיר: חומר רפואי על הסכרת, תפריטים לדוגמא הרבה מאוד מתכונים למנות ראשונות, מרקים, עיקריות, תוספות, קינוחים ועוגות. זה לא פרסומת, פשוט יש לי את הספר בבית והשתמשתי בו כמה פעמים ובהצלחה.

y.n

New member
ללא סוכר :-()

מכיוון שאחי חולה סוכרת יש לנו בבית הרבה מתכונים ללא סוכר. אם אתם מחפשים מתכונים מסוימים- השאירו בקשה בפורום ואשמח לעזור. ***ישנו ספר נחמד הנקרא ``ללא סוכר- בישול ודיאטה``, מאת עליזה פלנט+יעל אביטל+דר` יורם קנטר+פרופ` עדינה זיידלר.

rev_h

New member
אפיה ללא סוכר

א. תודה על התגובות. ב. אשמח לקבל מתכונים של עוגות שוקולד/עוגיות שוקולד וכל דבר שהוא בעצם על בסיס של שוקולד. - רק שלצערי - ללא סוכר.

y.n

New member
שוקולד- ללא סוכר

ברוב עוגות השוקולד ניתן להחליף את הסוכר בממתיק אחר ואת השוקולד בשוקולד ללא סוכר. על אותו עיקרון אפשר לעשות כדורי שוקולד משוקולד ועוגיות ללא סוכר(קנויות).

y.n

New member
ללא סוכר- אפשר גם ככה ;-)

בהודעה למעלה יש שני מתכונים לעוגות שוקולד ללא סוכר. עוד שני ספרים מומלצים: ``מטבח ללא סוכר- מתכונים לדיאבטיים`` מאת חנה שאולוב ושרה קפלן. ``ספר הבמקומים 2- מדריך לתכנון תפריטים ומתכונים לדיאטת סוכרת ורזון`` מאת רות משה.

y.n. - סליחה לא ראיתי את ה..

הודעה שלך ולכן כתבתי גם אני על הספר הזה. זה רק מראה כמה הספר הזה מוצלח!!!

למעלה