אפטר מפגש פורום..

shahar17

New member
אפטר מפגש פורום..

אני כבר חצי שנה בערך לא הייתי כאן, לא כתבתי ולא נכנסתי - ובזכות מצל"ג היקר, התוודעתי למפגש הזה..

היה נחמד ממש! ממש נהניתי לדבר עם חבר'ה מהפורום, ולהכיר את הפרצופים מאחורי הניקים - באמת שיש פה אנשים איכותיים..

אז אני בעד מפגש נוסף! (אם כי אחרי יולי יהיה יותר נחמד, למה יש תקופת מבחנים בפתח..)

תודה לכל מי שבא היום, אמנם לא יצא לי לדבר עם כולם, אבל את מי שכן - באמת היה כיף להכיר!

avitano

New member
היה כיף! תודה לכל מי שהגיע...!

היינו כמות מכובדת :] היה מעניין וכיף
שמחתי לראות את כולם

נתראה במפגש הבא.... D:
לילה טוב

אותו הדבר כאן

היה מפגש נעים ומלא חיים ופגשתי הרבה פרצופים שלא הכרתי. דיברנו על הנושאים שעומדים על הפרק ופיתחנו דיונים מעניינים. בין לבין היה כיף סתם לבלות ערב עם כל כך הרבה הומואים דתיים איכותיים, לא קורה כל יום.

נדמה לי שאנחנו בדרך להרחבת המעגל בצורה משמעותית בשנים הקרובות. בעזרת השם ובעזרתנו

דני Man 22

New member
היה לחלוטין כיף

מחר אני מקווה שאכתוב בארוכה
אבל לפחות יצאתי ידי חובת מצל"ג...

גם אני היית שם ונהניתי להכיר...

את העומדים מאחורי הניקים, עם חלקם כבר נפגשתי בעבר, עם אחרים שוחחתי רבות בטלפון ובמסרונים והייתי שמח לראות עוד בחורים חדשה שבאו ל"שכונה" / לפורום.

היה כייף לפגוש את הותיקים המנהל היקר אביטנו, את רבנו הרב רון יוסף, את צוות הו"ד החביבים: דרור, גנדאלף, אוריה / משק כנפי הפרפר, סרוג בארון, חול פימידות (שהצטרף לצוות), אאוטסיידר, את ידידי משכבר ימים - שהכרתי וירטואלית וסוף סוף הייתה לי הזכות והעונג לפגוש אותו הלא הוא: הארי, והיו גם פרנקי 246, שניר, שחר17, דני22מן /פרובוקטיבי צעיר לשעבר, ועוד אחרים שאיתם הסליחה אם שכחתי להכירם.

היה מפגש כייפי ונחמד, נפתחו שרשורים בע"פ על נושאים שונים ומגוונים, הבעת דעות והעיקר האהבה והכבוד ההדדי שרחשו החברים זה לזה.

מי שלא היה הפסיד ובודאי שהיה חסר. מקווה שמפגש הבא תורחב היריעה ונזכה לראות עוד חברים ולהכיר את הפרצופים שמאחורי הניקים השונים. אין לי ספק שזו הייתה חוויה נעימה לכולם.

להתראות המפגש הפורום הבא...

Harry J

New member
תודה מצלגוני!!!

אתה הבאת אותי לשם ובזכותך הגעתי.
אחרי שנים של דיבורים וכל כך המון אירועים חשובים ודברים משמעותיים שעברנו ביחד מרחוק היה ממש מרגש לפגוש אותך פנים מול פנים
רק בשביל זה היה שווה להגיע ולראות את האנרגיות החיוביות המתפרצות ממך.
שנזכה הלאה בבריאות ובשמחה!

Harry J

New member
וגם תודה לפרנקי

שבא איתי והיה מועיל ביותר ברגעים של רגליים קרות.

בקיצור אם אני הגעתי, כל אחד יכול להגיע!!!

Harry J

New member
לכל הקוראים הסמויים שלא הגיעו

....been there done that
גם אני שנים קראתי ולא חשבתי שאני אעשה את זה. אבל הייתה חוויה מאוד מיוחדת.
לראות שאפשר אחרת.
לראות אנשים רציניים ומכובדים שמתמודדים בכבוד.
לראות שאפשר לחיות עם המון שמחה.
לראות שאתה יכול לשנות את הז'אנר של חייך מטרגדיה לקומדיה
ועדיין לא לשכוח את ריבונו של עולם.

בהחלט קצת התביישתי ולא דיברתי המון. החוויה בכללותה הייתה חיובית
לשמוע את הרב רון מדבר על נושאים בוערים שעל הפרק היה פשוט מרענן. כי כבר הרבה זמן לא שמעתי מישהו מדבר ככה.
בעזרת ה' זה לא המפגש האחרון שלי!

מודה לכווווולם!!!!

יאפ! בהחלט היה נחמד מאוד

קיוויתי שיגיעו יותר... אבל זה דיי מובן בהתחשב בכך שזה סוג של יציאה מהארון -גם אם כל המשתתפים הומואים.

frankie246

New member
באמת יצאתי בהרגשה של וואוו

אחרי מס' חודשים שלא כתבתי, כבר חשבתי שאיעלם מפה.
אבל בזכות הצעה תמימה של HARRY J מצאתי את עצמי חוזר, ונהנה יותר מתמיד!
היה מרענן לפגוש את האנשים שמאחורי הניק.
והרב רון...
וואוו, באמת שאין עליו. אני מעריץ שרוף!!
היה שיא הכיף לראות את כולם, ותודה לרב רון על המידע המעניין והרלוונטי שהעלה בשיחות.
נ.ב. - בהצלחה לכל הסטודנטים בתקופת המבחנים!

אכן היה נחמד מאוד!!

יש נדבך שלם רק מלראות את פרצופו של אדם...

לכל מי שלא הגיע, נא להגיע פעם הבאה!! בלי תירוצים..

Nחמן

New member
בעקבות דבריך הקודמים אליי

אני יכול להבטיחך, שאין לי אפילו צל של מחשבה להיפגש באיזה מפגש פורום שהוא של רוטר. חבל, שלא יכולתי להיות במפגש הנוכחי ולפגוש גם אותך (כה נאה וכה יאה לך, שאני צריך לגמוע את המרחק שמירושלים עד תל אביב, שהוא ארוך הרבה יותר וכפול מאשר מירושלים עד...). ראה כמה טוב למתוח ביקורת עניינית על חבר. כאשר עושיחם זאת בטעם, אז מתקיימים דברי שלמה המלך: "דברי חכמים בנחת - נשמעים". אשריך!

למעלה