אפטר בליינדייט...

r e d head

New member
אפטר בליינדייט...

השבוע מילאתי את המיכסה היה לי בליינדייט שיחת טלפון נחמדה ואחריה עוד כמה התרגשות וציפיה לקראת השעה שנקבעה מתחיל הלחץ כל בלינדייט קיימת אצלי ציפיה שאולי אולי זה יהיה הבליינדייט האחרון איש חביב, שיחה נעימה, בית קפה על חוף הים, אווירה מקסימה במהלך הערב, ותוך כדי השיחה אני מבינה שאין בין החיים שלי והחיים שלו דבר איש שונה אפילו קצת תמהוני בולבול הקבולבול כזה... כשנפרדנו הוא אמר שהיה לו כייף, גם לי היה ערב נחמד אז אתמול הוא לא התקשר וחשבתי שניצלתי היום לא היה לי כח לענות ולהגיד אני אומר לו מחר....חייבת להיות הוגנת זה קשה להגיד למישהו שלא מתאים את יודע שאת גורמת לעצב לצד השני, לאכזבה ברור שלא להגיד ולמשוך יותר גרוע אך אתם מרגישים עם זה? יש לך אולי משפטים מקוריים שעושים את זה קל יותר?

בשבוע שעבר

גם אני עשיתי אחד כזה אבל יותר פשוט משלך פשוט קפצתי אליו למשרד בדרכי למקום אחר הוא התלהב אני לא שלחתי לו מייל ופשוט כתבתי שהיה חסר לי הניצוץ שמניע אמיתי הוא אגב מאוד הודה לי על המייל... מחר בצהריים קבעתי דייט נוסף (בהמשך לסידורים שיש לי לעשות בת"א) באחד מבתי הקפה שעל החוף היתה שיחה טלפונית מעניינת זיהיתי דברים שמצאו חן בעיני למעט הגובה איני יודעת מאום על מראהו לא בא לי גם לדעת שהרי ממילא אין כמו מראה עיניים ותחושה בפגישה הולכת אל הלא נודע בלי ציפיות מקסימום אופתע

ארז35

New member
אמת

את האמת ורק האמת כמובן בטקט עדינות ואסרטיביות. אולי הוא יפגע אבל זו בחירה שלו! - (להפגע) אבל בבפנוכו שלו יעריך מאוחר יותר את הכנות. בהצלחה.

לא צריך משפט מקורי צריך נכון

למה שאת מרגישה או יותר נכון לא מרגישה במקרה הזה. בדיוק מה שספרת כאן "היה לי ערב מאד נחמד אבל אני לא מרגישה שלא מתאים לי להמשיך מכאן למשהו יותר רציני" (או בלי ה'רציני', שלא 'יתפוס' אותך במילה) תתאמני על המשפט כדי שלא תרגישי לא נוח, והוא יחליק לך בקלות. לא נעים אף פעם אבל כשצריך צריך.

r e d head

New member
קניתי ...../images/Emo140.gif זה נשמע מתאים...תודה

אני אשלב את הרעיונות של כולכם ביחד.

מה דעתך על.....

"זה לא אתה...זו אני"??
צוחקת.. חושבת שאין משפט..אלא רק מה שאמרו אחרים לפני אוףףף, זה תמיד איכס הקטע הזה...אבל צריך...והוא יעריך... בהצלחה

r e d head

New member
חופשיה...הזכרת לי...

לפני חודשיים בערך הכרתי מישהו, כתבתי עליו בפורום שהוא לא עובד תקופה ארוכה, ובמצב כללי על הפנים, בזמנו אמרתי לו בצורה הכי כנה למה לא... אחרי שבועיים הוא חזר אלי, ביקש שננסה שוב ואמר לי שאני היחידה שאמרה לו את האמת, כל השאר אמרו שהן לא מוכנות לקשר...כאילו...זה כל כך שקוף...זה לא אני.. (וטרם ברכתי אותך בחזרתך עם כוחות מחודשים...
)

ophra

New member
זה עדיין רלוונטי?

כי אם כן - חשבתי על משפט כמו: "אתה אחלה בנאדם אבל אני חוששת שאין הרבה נקודות השקה (או חפיפה) בין החיים שלנו לכן נראה לי שאין הרבה סיכוי שזה יעבוד..." קודמקול - ממה שאת מספרת, זו האמת חוצמזה - נראה לי שזה יותר קל לשמוע כי זה כביכול סיבות "אובייקטיביות" או "חיצוניות" ולא דחיה שלך אותו.... בכל מקרה - שיעבור קל.... עפ
(תמיד מתפתלת במצבים כאלה)

רות 2

New member
../images/Emo6.gifעופרה...מתה עליך.....

הבחור ישמע את המילה השקה....והוא יצטרך כמה משקאות.... מעורבבים טוב טוב....

ווואוו לאן נעלמה הקב' הריקה?

השקה = לאחר מאמצים רבים מצד מספנות ישראל אנו שמחים להודיע על השקת ספנית הדגל - "חפש מי..." (כמובן מכוון לגבר שאותו מנסים להשיק מכאן) חפיפה = מדינת ישראל ומשרד הבריאות מודיעים בזאת לציבור הרחב של הנשים שיצא לשוק שמפו חדש בשם "חפפי אותו" מטרתו להבריח בחורים תועים ויתושים מעצבנים. "אין הברה סיכוי שזה יאבוד"- הסיסמא החדשה של ההסתדרות, לא מבינים מה חדש כאן הרי ברררוררררר שזה לא יעבוד. סגול(יושב מהצד ונהנה לראות את עפ
מתפתלת)

ophra

New member
שלוווווווווווווום לך באמת! ../images/Emo6.gif

נהנה, הא?
עפ
(לפחות רואים לך שוב....
)

r e d head

New member
זה היה רלונטי....עכשיו כבר לא

תודה....חייכתי כשקראתי אתכן. אין לי אימייל שלו, אין לו sms וגם לא תא קולי בנייד. מזל שהוא לא היה בבית, השארתי שם הודעה. למעשה הכי קשה זה שיש כאלה שמוסיפים ושואלים ומתעקשים...למה....

ציפיות

רדית מתוקה, עד שאני מתעוררת ומתמתחת ומתקלחת... וסוף סוף מגיעה לראות מה קורה בבית, החרוצים יותר, כבר אמרו הכל... אבל אני...תגעגעתי לך, הרבה זמן לא דיברנו לנו פה... אז רק לספר לך שגם אני נלחצת לפני כל בליינדייט, ויודעת שנכון תאורטית לבוא בלי צפיות, כמו שאמרה ניצתנו, אבל מה... הציפיות שלי...לא מסכימות להשאר בבית, כמה שאני מנסה להשאיר אותן, איכשהו הן מתגנבות לאוטו ברגע האחרון ובאות איתי... יום טוב לך ולכלם....

השארתי אותן בבית היום

וכל כך הופתעתי לטובה שלוש שעות חלפו ביעף ובסופן שנינו הבענו רצון להפגש שוב

r e d head

New member
לך ניצת במיוחד....ולכולם

חור בהשכלה....קוראת עכשיו את מי הזיז את הגבינה שלי...לפחות יהיה לי ניסיון תאורטי סימנתי לי היום משפט....אחד מאלה שחיבוט רשם לו בדרך "בטוח יותר לחפש במבוך, מאשר להישאר במצב שבו אין גבינה"

../images/Emo45.gif

מאמינה שבישיבה ללא מעש והשתבללות לא יכול לקרות כלום ועל כן עם הרבה קושי עם עצב בלב עם דמעות שעד לפני שבוע עוד הציפו מדי פעם לקחתי עצמי בידיים והחלטתי לנוע פגשתי אחד, שני, שלישי לא הזיזו לי כלום חוץ מזה שהוחמאתי על ידם והנה הרביעי עורר בי עניין לא משנה מה יהיה הלאה מה שחשוב הוא התחושה והתקווה

איזה כיף לשמוע....

אותך כך, גם אם מזילה דמעה עדיין הולכת הלאה.. שמחה שבחרת להמשיך הלאה.. ובהצלחה..

r e d head

New member
ההיא שנעלמה מכאן...

מייקי69 כתבה פעם שהפורום הזה בתנועה... אני מבקשת להמשיך ולספר זה עושה לי מוטיבציה....

למעלה