כבר גדלת??? ואני זוכרת אותך בן 3 על המרפסת, עם נעלי לק שחורות ומכנסי כתפיות, בוהה ב"טקסי" המתרחק עם הדובון האהוב שלך,,,,, אז אם אני כבר פה - אז - המון בריאות ללא לאות, ואושר רב עם בנות אחאב, הרבה פרנסה לחופשה עמוסה וים של אהבה לכל הסביבה. והמון המון מזל ואהבה ממני. עין
נראה לך שמן הראוי הוא שכולנו נתחיל לעשות פה אאוטינג עצמי בקשר למידות ומשקלות חיוניים והרי מן הידועות היא שהגודל בכלל לא קובע אלא רק האיכות................
ואתם עוד טוענים ש - א נ י מדברת על מידות ומשקלים? (שלא לדבר על העובי...) = = = עובי הקורה כמובן, אלא מה חשבתם)? ואני רק שאלתי מה אומר לדעתכם הכינוי: אורגד 40, ולא קיבלתי תשובה משכנעת,,,,,, אז תגיד, שקדי, מה יש =ל ך = להגיד על זה? הא??
טוב שאני תופס אותך. זה היית אתה עם הזיתים השחורים, לא<? בקיצור, עקבתי אחרי ההוראות היו אצלי שבועיים שלושה במלח אחכ השריתי במים להחלפתי כדי להוציא מליחות יתר ומה עכשיו? אמנם טעימים, אני לא מסוגל לאכול 2 ק"ג בבת אחת להחזיק במים על השיש? להחזיק במקרר? במים? לא במים? בקיצור, איך שומרים עליהם לאורך זמן?
אם יש יותר מדי מליחות להחליף מים.הזיתים מפרישים את המלחים למים החדשים ואפשר גם להחליף חצי מהמים. כך אני עושה אגב גם עם גבינה בולגרית. גם להוסיף [קצת למעלה]שמן זית..וזה מחזיק יופי. אני אוכל כבר כחודש מהירוקים החדשים..והחלפתי מים בגלל המרירות..! בתיאבון.