אפוקליפסה עכשיו

קישין

New member
אפוקליפסה עכשיו

הודעה זו פורסמה בפורום לפני מספר חודשים. עכשיו היא יותר אקטואלית 2007: ממשלת מיעוט של מצנע, ושר הפנים טומאש, מעבירים החלטה המקנה אזרחות מלאה לעובדים הזרים נמצאים בארץ מעל 5 שנים. להם ולבני משפחותיהם הסיבה הרשמית: אין להשאיר אנשים תלויים באויר ללא אזרחות הסיבה האמיתית: החלשת כוחם של החרדים ככח אלקטורלי גדל והולך בגלל הריבוי הטבעי הגבוה שלא נחלש למרות ביטול קיצבאות הילדים מן הילד השלישי ומעלה התוצאה: כחצי מיליון עובדים זרים התאזרחו 2011: קמה תנועת רוסית חדשה. המאפיין אותה הוא שרוב מנהיגיה אינם יהודים, ואינם רוצים להיות יהודים. מטרתם המוכרזת - דמוקרטיזציה של המדינה, ביטול חוק השבות, זכויות מלאות ל-לא יהודים 2014: בבחירות לכנסת, זכתה התנועה הרוסית החדשה אשר שינתה את שמה לרוסיה הקטנה, ל- 8 מנדטים בזכות כ-מיליון בעלי זכות בחירה לא יהודים ממוצא רוסי 2016: תנועת צאצאי העובדים הזרים ותנועת רוסיה הקטנה מתאחדות וקובעות הסכם עודפים עם תנועת הערבים החופשיים, וזוכות ב-35% מן המושבים בכנסת. ראש הממשלה החדש, ולדי אבו ג´ילדה, מכריז על ביטול חוק השבות, יום שבתון ביום ראשון במקום שבת, פתיחת גבולות המדינה למהגרים בני כל העמים, ותחילת שיחות עם אבו עמאר נשיא פלשתין בדבר איחוד שתי המדינות

סלמון

New member
לוח הזמנים ארוך מידי

הדברים עלולים להתרחש הרבה יותר מוקדם

LSD-J

New member
שאלות לקשקישין הקורא בקפה

האם בהולנד, בלגיה, גרמניה, צרפת, אנגליה ועוד מדינות מערביות רבות המייבאות עובדים זרים אתה רואה את התהליכים הנ"ל? מלבד מקרים של קיצונים איסלאמים, האם אותם עובדים זרים חותרים תחת הזהויות הלאומיות של אותן מדינות? האם לשם כך הם באו לאותן מדינות? האם אתה ראו אי-אלו ניצנים של התבדלות במפלגות עולים כמו "ישראל בעליה"/"ישראל ביתנו" או בתנועות חברתיות של עולים? האם יש לך מושג מהי התרומה של העלייה מחבר המדינות, יהודית ולא-יהודית, לכלכלת המדינה? האם יש לך מושג כמה רוסים לא-יהודים משרתים בצבא ביחידות קרביות ובקצונה? אני מוכן לענות בשבילך על כל השאלות הנ"ל : לא. אתה סתם עוד קשקשן חרדי שמנסה להפחיד באמצעות דמגוגיה זולה תוך הסטת תשומת הלב מהפרזיטים האמיתיים פה. כמובן שאתה כושל בצורה מעוררת רחמים, וזה לא מפליא אותי. בדרך-כלל זאת הרמה של כל מי שבצד שלך שכותב פה. אתה יודע מה מדאיג אותי יותר מהתרחיש המופרך שלך? התרחיש הלא-כל-כך מופרך של מדינת הלכה שקורם עור וגידים עם כל יום שעובר (רק היום קראתי על עוד 20 מיליון שקל שממשלת הקצתה עבור בניית בתי כנסת ומקוואות בהתנחלויות). נראה מדינה כזאת שורדת במזה"ת. ובכלל, התרחיש שלך כל כך מגוחך שאני לא מבין אפילו בשביל מה הגבתי....תנועת "רוסיה הקטנה"...
...אני חייב להפסיק לקחת אנשים כמוך ברצינות.

LSD-J

New member
ועוד נקודה למחשבה...

קרא את ההודעה הזאת על מנת להיזכר מהן הדעות הפוליטיות של אותם רוסים שאתה כל כך שונא ומתעב, קרא שוב את התרחיש המודיעיני המסווג שלך, וחזור אלי עם מסקנות עדכניות. אתה רשאי לדפוק את ראשך בקיר.

קישין

New member
מר ל.ס.ד.

1. שוב ההתנשאות הרגילה. אתה כותב לי: "אתה כושל בצורה מעוררת רחמים, וזה לא מפליא אותי. בדרך-כלל זאת הרמה של כל מי שבצד שלך שכותב פה. " 2. לא התייחסתי ליהודים ואפילו לא ל-לא יהודים הרוצים לקשור גורלם עם העם היהודי. התייחסתי לגויים המגיעים לכאן ורואים בארצנו - ארץ הגירה לכל דבר. 3. למען האמת, אין לי כל טענות אליהם. הביאו אותם לכאן והם רוצים לקבל כאן את כל מה שהיו מקבלים בארץ אחרת אם היתה קולטת אותם. לנו אין את היכולת לקלוט כאן מסה של לא יהודים כי יש לנו בעיה דמוגרפית

LSD-J

New member
האמנם../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

"אותם גויים המגיעים לכאן ורואים בארצנו - ארץ הגירה לכל דבר" - תגיד, ומה בדבר התרחיש האפוקליפטי שלך? כבר ירדת ממנו? מה, בגלל שקצת צחקתי עליך אתה כבר לא חושב שהרוסים יתחברו עם הערבים בעוד 5 שנים? או שמא התרחיש המעוות שלך הוא עוד נסיון נואש ופאתטי להסית כנגד אותה אוכלוסיה אתאיסטית, משכילה ויצרנית שדפקה לכם את כל התכניות להשתלט פה על עיירות הפיתוח ועוד כמה ערים לא קטנות? "אין לנו היכולת לקלוט כאן מסה של לא יהודים כי יש לנו בעיה דמוגרפית" - הבנתי, פתאום הדמוגרפיה קרובה לליבכם. לקלוט אקדמאים, הנדסאים ורופאים המדינה לא מסוגלת, אבל להשתמט ממיסים, להביא 15 ילדים לעולם, להטיל את פרנסתם על רשויות המדינה הקורסות, לחנך אותם לבטלה ולפגוע בכל הסטטיסטיקות האפשריות בהן נמדדת רמת הפיתוח של מדינה, זה מותר. העיקר שאלה יהודים טובים שלומדים תורה. אח...הצביעות, הצביעות. נ.ב. אל תתפלא על כך שאני מתנשא עליך. בינתיים הרמה שלך לא מותירה לי אפשרויות אחרות. תתעלה קצת על עצמך ואולי תזכה ליחס אחר.

רוסים מעט מידע לקשקשן

ב10 השנים האחרונות עלו 1.000.000 מליון רוסים 750.000 יהודים לכל דבר ועניין. 250 אלף לא יהודים בהגדרה (לפי ההלכה החרא-דדית) ---- מה"גויים" 40.000 מגדירים עצמם כלא יהודים - רוסים סלאבים(הבסיס להתקוממות החדשה, ואגב, רובם מעונינים לשלוח את ילדיהם לצה"ל) רובם מלומדים, ולכן אחוז הילודה שלהם קטן\ (1.9) 80.000 זקנים (ושוב: אין סיכוי שיתרבו) 100.000 ילדים ונוער שגדלו וגדלים בהוויה הישראלית - רובם משרתים בצה"ל אך אינם מעונינים בגיור מאחר והרבנים מחייבים לקיים מצוות לשם הגיור 30.000 בוגרים שמגדירים עצמם כיהודים לכל דבר אך אינם יהודים ..... מסקנות: א, אין סיכוי שמס´ הרוסים שמגדירים עצמם כגויים יגיעו למיליון. ב, כל ניסיון לקשר אותם לשיתוף פעולה עם הערבים הוא מופרך מאחר ורובם משרתים בצה"ל מקיימים את חוקי המדינה - ולצערנו, שוטמים את הערבים ומוגדרים כימנים. ג, רובם המכריע מגדירים עצמם כיהודים. .... העלייה הרוסית חיזקה מאוד את התרבות המערבית בישראל, ואף יש הטוענים שהביאה את הצמיחה המטאורית בשנות ה 90, ולכן: השנאה שלך מופרכת וחסרת כל טעם. .... הבעיה הגדולה עם העלייה הרוסית היא בשנתיים האחרונות ; פעילי הסוכנות מנסים למלא מכסות - ובכך 70% מהעלייה בשנתיים האחרונות מבריה"מ היא רוסית לגמרי. ובזה אני מסכים אתך, יש להפסיק זאת מיד.

קישין

New member
עולים ועובדים זרים

יותר ויותר עולים המגיעים לארץ, אינם יהודים ואינם רוצים לקשור את גורלם עם העם היהודי. מבחינתם, זו ארץ הגירה כמו קנדה או הולנד. אנחנו קצת שונים מהארצות האלו. אין לנו ארץ אחרת ואין לנו מקום אחר בטוח עלי אדמות. מה בלתי סביר בדברי? - לא יאזרחו את העובדים הזרים? - אם לא נפעל במרץ להקטנת מספרם, הם ישתרשו כאן ובסוף גם יקבלו אזרחות וזכות הצבעה. יש קצת גזענות באמירה - "אינני רוצה בהם כאזרחי המדינה", אך מדובר כאן בהשרדות העם היהודי. - בתוך העליה הלא יהודית כבר ראינו לאחרונה את התופעה של ההתבדלות - אז ברור שצריך להתחיל לעצור ולבדוק את מי מביאים לארץ אם היה מדובר במספרים קטנים, הייתי אפילו מברך על כך, אך כאשר מדובר במסות (גם אם הם משרתים בצה"ל) - זה יכול בהדרגה לשנות את אופיה של המדינה. ואני יודע ש-יש אנשים שהיו רוצים בכך אין לי כל שינאה לעליה מרוסיה. בן דוד שלי הוא חלק מעליה מבורכת זו. רק לא לחפש כמות עולים כדי להגיע למכסה. שבת שלום

באשר לעובדים הזרים

בישראל יש 250.000 איש שמוגדרים כ "עובדים זרים" מתוכם: 50.000 עובדים שמתכוננים לחזור לארצות מוצאם - וההגדרה המקורים חלה עליהם. 200.000 מהגרים מהגרים: אנשים המעונינים לקשור את גורלם עם מדינת ישראל בשל תנאי המחיה הקשים בארצות מוצאם. בקרוב תקום רשות הגירה שתאושש את ההגדרות הללו - וכל מהגר ללא רשיון, יסולק מהארץ. לרוב המהגרים אין סיכוי להקמת משפחה בארץ(ולכן אין סיכוי שיתרבו ריבוי טבעי רציני) למדינת ישראל כיום אין צורך במהגרים, אך בעת צמיחה - נזדקק להם מאוד. ולכן, חלק מהעובדים הזרים יאוזרחו ויקבלו עליהם את חוקי מדינת ישראל. תופעת ההגירה מוכרת בכל מדינות העולם, וחוץ מהמהגרים המוסלמים: רוב המהגרים נאמנים לחוקי המדינה, ומשתוקקים להיטמע בין תושביה ; ברובם אף מדובר באנשים מתורבתים שרק יסייעו למדינת ישראל. נ.ב. למשטרה יש צו לסילוק 50.000 עובדים בזמן הקרוב. נ.ב.2 העובדים הזרים מסייעים למדינה הרבה יותר מהחרא-דים (גם חוסר מעש - הוא סיוע למדינה לעומת המעש השלילי של החרא-דים) והייתי שמח מאוד להחליף את אלו באלו. נ.ב.3 ין כל זכות דיבור בנושא, מאחר ואתה כלל לא רוצה לקשור את גורלך עם מדינת ישראל. נ.ב.4 אין עוד נ.ב.

tory

New member
ומה יקרה אם המצב ייימשך?

אנחנו נמשיך ללכת למילואים. אנחנו נמשיך לשלם מיסים. אנחנו נמשיך לפרנס את הפרזיטים. אנחנו נמשיך לשתוק ולאפשר לתאוות השלטון לשלם את האתנן עבור הצבעתם בכסף שאנחנו בטפשותנו מרשים להם להחליט לגבות מאתנו -להעביר להם כספים באופן ישיר (תקציבים)ועקיף - ע"י הנחות ומלגות ותרומות והעברות ותשלומים לאגרות בין הדין הרבני ואחזקת משגיחי כשרות ופקחי עבודה בשבת ו...ו.. ו... ואם המצב נורא כמו עכשיו? אל תדאגו - להם לא יקצצו. ואם יקצצו - זה רק את מה שאנחנו רואים; זה יוחזר בעקיפין! ונהיה יותר ויותר עניים בכסף וברמת חיים, ויותר ויותר עשירים בעוד ועוד פרזיטים שימצצו את דמנו, ושאותם נפרנס במקום את ילדינו. ובסוף ילדינו יברחו מן הארץ - כי מי משוגע (כמונו) להחזיק על גבו פרזיט ההולך וגדל וממשיך למצוץ דם? עם נורמלי היה עולה על בקריקדות, היה מכריח את הממשלה להתפטר, ואת כל מי שהצביע בעד כל הקצאה לדתיים, אפילו גרוש אחד, ואת כל מי שהצביע בעד כך שלהם יהיו העדפות וזכויות (במדינה כאילו דמוקרטית) יותר מאשר לאחרים - אותם היה מכריח לוותר על כסאם ולעולם לא לחזור אליו! אבל אנחנו לא נורמלים! ולהם לא עושים כלום! אותם לא שופטים, אותם המשטרה לא תופסת, כשהם מתגנבים לאיזה קבר קדוש שאף פעם איש לא שמע עליו ומסכנים את חיילי צהל - איש לא אומר כלום (סליחה! אומרים נו נו נו!) במקום שהצבא יעצור אותם והם יישפטו וייענשו כמו כל אזרח רגיל, אל על לא מתנצלת ולא אומרת מה תהיה מדיניותה להבא אם הדתיים ישתוללו בתוך המטוס עוד פעם - כי היא חיה מהנשמות הממשלה ולא מכספי האזרח - ולכן יכולה להרשות לעלצמה לצפצף עלינו - ואף אזרח עוד לא הכריז שלא יטוס עם אל על עד שלא יהיה בטוח מה עמדתה במקרה כזה (במדינות נורמליות המשטרה כבר היתה מחכה למתפרעם בשדה התעופה - אבל אל על שתקה!) אנחנו כנראה מזוכיסטים שאוהבים שדופקים אותנו כי זה מאפשר לנו ליילל ולהתלונן! אז צריך להחליט! או שפועלים ועושים משהו - או שצריך להתקפל, להפנות את הלחי לסטירה הבאה - ולשתוק. אבל כך להמשיך - אי אפשר.

yo c

New member
האפוקליפסה האמיתית

מתחילה הרבה יותר מוקדם בממשלת ה אייטולה עובדיה, ואמנון מצחיק שר החינוך מחדש הבעיה שלא ניתן לדווח על ההמשך כי כבר בחודש הראשון בוטלה הגישה לאינטרנט יחד עם שידורי טלביזיה שאינם בהשגחת "בדח"כ" (בית דין לחשיבה כשרה") וכו´..... תתעוררו חבר´ה הכתובת כבר על הקיר,,,

פלסטיק

New member
עוד פעם אותה הודעה?

כמה פעמים אתה יכול לחזור על עצמך? אין לי כוח לחזור על האפוקליפסה שלי על הרב עובדיה שהופך לראש הממשלה האנטי ציוני הראשון ומעביר את המדינה לשלטון סוריה הגדולה, אבל החברים הקבועים בפורום בח עוד זוכרים אותה...

קישין

New member
מה שקרה מאז ההודעה הראשונה

הוא, שקבוצה מתוך הלא יהודים, עולי רוסיה כבר מדברת ברוח הדברים שציינתי. לגבי עובדיה יוסף - יש לך אמצעים דמוקראטיים להלחם בחזון הזה. לעומת זאת, כדי להמנע מההתבלות בקרב הלא יהודים יש להלחם עוד טרם עלייתם ארצה - פשוט ע"י אי העלתם ארצה

פלסטיק

New member
ויהודים אנטי ציוניים?

שמעוניינים בחיסול המדינה (אקטיבית או פאסיבית) יש להביא או אין להביא? התוצאה היא הרי זהה, חיסול המדינה או לפחות אופיה הציוני, אז האם מדובר רק בגזענות?

קישין

New member
כמה יהודים אנטי ציוניים,

המעונינים בחיסולה של המדינה, אתה מכיר? אפילו משי זהב שהוא יהודי חרדי איש מאה שערים פועל בצורה אקטיבית לטובת המדינה. ציונות זה עיניין של הגדרה וזכותו של כל יהודי לקבוע את פרשנותו למושג זה.

דובי123

New member
גושלום כדוגמא......

הם אולי חושבים שהם פועלים לטובת ישראל אבל גם אודי אדיב חשב כך גם וענונו חשב כך

פלסטיק

New member
כמה פועלים זרים אנטי ציוניים

מעוניינים בחיסול המדינה אתה מכיר? האם הגזע ממנו בא האדם הוא הקובע או כוונותיו? יענו פועל זר שתורם למדינה פחות טוב מחרדי שמזיק לה? (החלשתה על ידי ניצול ואי תרומה).

למעלה