אפה שאני הייתי אתמול

אפה שאני הייתי אתמול

וואוו, איך שמתעים לגידי גוב ורונה קינן לשיר יחדיו כול ההופעה אני עם חיוך מטופש מרוח על הפרצוף מה שלא היה חבל

ROTEM30035

New member
איפה שגם אני הייתי

גידי ורונה באולם קריגר בחיפה
מה שדווקא היה - ועוד איך היה: גרררר... קודם כל, גידי. גידי גוב הוא האבא של כולנו. הוא רק מדבר בקול הבס הזה שלו וכל הקהל מהופנט, הוא מתחיל לשיר והם שרים איתו, הוא מדבר והם נקרעים מצחוק, מהנהנים בהיסטריה, אם גידי ורונה יעשו ילד אני לגמרי מאמצת אותו. וקצת יותר ברצינות - גידי מעלה הופעה כיפית, שירים נוסטלגים עם המון חן ומערכונים קצרים, אין שם עיבודים יוצאים מגדר הרגיל אבל הכל אפוף אווירה קסומה ושמחה (כן רעות! שמחה!!!) בטעם של כוורת בפארק. יש לו להקה מהממת - ערן וויץ ורונה קינן בגיטרות, תום מוכיח על הבס, יובל שפריר בתופים וזיו קוז'ו בקלידים. כולם תורמים מקולם מפעם לפעם ולכל אחד ישנה את דקת התהילה שלו. גידי באמת דואג לתת את הבמה לכולם, אך רונה... הו - רונה בניגוד לשאר, מקבלת לפחות רבע מן ההופעה. חשבתי, בזמן שגידי מזמין את רונה לדואט הראשון (מבין רבים) - "נגיעה אחת רכה" - שזה מדהים! גידי גוב (!) בכבודו ובעצמו יושב לו על כסא לאחר פתיח שנון, רונה יושבת זקופה לידו ומשתדלת להפסיק לצחוק, גידי שר בית שלם כמו שרק גידי יודע והקהל נינוח ושלו ואז, הו אז, רונה פותחת את הפה וגונבת לו את ההצגה! הקהל משתולל! רונה גונבת לגידי גוב את ההצגה! כמה אנשים באמת יכולים לגנוב את ההצגה מגידי גוב? וכל פעם מחדש! השילוב בין בחורה עם גיטרה, שאומרת רק מה שצריך להגיד (ואפילו דופקת סולו קצר בדיסטורשן לפיקודו של גידי) והקול הזה שלה שחודר לכל פינה באולם העצום - הוא מהמם, את כולם. אז זה אמנם מעט מוזר לראות את רונה עומדת לה בצד עם הגיטרה רוב הזמן, אבל אז היא נעמדת במרכז וברור ומובן לכולם שזהו בדיוק המקום שלה. ורק ככה בשביל שיהיה על מה לפנטז, כמה מן הדואטים שאני זוכרת שביצעו יחד: - נגיעה אחת רכה - והגשם יבוא (בגרסא מהממת, ואפילו תיאטרלית משהו) - הריקוד המוזר של הלב (כמובן) - שטח ההפקר ב"העיקר זה הרומנטיקה" רונה וערן עושים קולות רקע, אבל גידי מככב. וסתם רציתי לציין את זה כי יצאה גרסא ממש חמודה של שלושתם יחד. בקיצור, 125 שקל אבל שווה כל שקל שאמא שילמה עלי =]

גוזלה

New member
אכולת קנאה!!!

עכשיו בטוח ארצח את הפרטנר שהבריז ברגע האחרון :/ אררגגג!!!

כן

רונה בהחלט גנבה את ההצגה, ברגע שהיא פתחה את הפה בדיוק שיצאנו אמרתי לחברתי הטובה. שזה מאוד מפליא אותי שבנגיעה אחת רכה אף אחד מהם לא התפוצץ מצחוק, אני אישית צחקתי כמאת כול השיר. אהבתי גם את הקטע על הכושר הקרבי. כמובן ההדרן שלא נגמר היה מאוד נחמד, ובמיוחד האחרון, אפונה וגזר. הפעם אפילו שרתי עם כולם שזה די יוצא דופן בשבילי בהופעות. בכול שיר כמאת צצה לה משהיא במעבר וצילמה את רונה (נראה לי) וזה עדיין קצת מוזר לי שיש אנשים שמעריצים כול כך ולא מפספסים אפילו הזדמנות אחת לצלם. בסוף עמדנו בחוץ קופאות מקור לגמרי. צינתי שאפשר לחזור לאולם החם ובתור בונוס לתפוס עוד כמה רגעים של גידי ורונה. (שוב מאוד יפה להם לשיר ביחד, לגבי תינוק, אני חושבת שלפחות אחד/ת מהמשתתפים יסרב/ תסרב) אבל בסוף נשערנו בחוץ שאני מזמרת "קר לי ברגלים אז בואי נשיר....." \שאני משתעשעת בקול רם שאולי נתפוס תרמפ עם הצוות האמנותי עד לב המפרץ. אבל אז וואן גדול עם חלונות כהים עבר לידינו ולא עצר לשני בנות קפואות. לסיכום היה ממש אבל ממש הופעה מעולה והייתי עושה דו אובר על כול הערב הזה אם זה היה אפשרי. יש רק שני אומנים שגורמים לי לחיך חיוך טיפשי כזה, והפעם הם הופיעו ביחד. אז נראתי טיפשית ביותר אבל היה לי כיף ולא שמתי לב לכך בכלל. בפעם הבאה שימו תגים שנדע מי מהפורום ונגיד שלום. עד הפעם הבאה בביט....

רעוּת

New member
יא, מזלטוב ../images/Emo65.gif תינוקות זה כזה חמוד ../images/Emo7.gif

ולי מתה דודה היום
אבל לא באמת הכרתי אותה אז לא באמת אכפת לי |דדאינסייד|

אני מקווה שהיא חמודה

עדיין לא ראיתי אותה, אבל היא בטוח חמודה. עכשיו נותר רק לסרות את נפשה הצעירה בכמה שירה ערש נבחרים. כולם מוזמנים לשרשר לי שירי ערש לאחיניתי החדשה

למעלה