אף אישה לא צריכה

אף אישה לא צריכה

לעבור את מה שעברתי- אומרת החרדית שקיבלה גט, מההודעה הקודמת.
תסתכלו בסרטון, אישה חרדית שיגרתית, שמדברת על אלימות, על שאסר עליה לצאת מהמטבח. ומי עוזר לה כשמנסה לחמוק מפסיקת בית משפט לגבי רכוש מנימלי לאישה? עסקנים? בית הדין? לא, הם שלחו אותה כאמור לכלא. רק מקידום מעמד האישה, פעלו זריז לשיחרורה ועד לקבלת הגט וביצוע פסיקת בית המשפט. מזל שהם עוזרים לכולם.

פסק הלכה: בעל שדוחף עגלת תינוק – מנהג הגויים

ב'דבר יום ביומו' של חסידות סאטמר צוטט בשם האדמו"ר כי בעל שהולך עם משפחתו - אסור לו לדחוף את עגלת התינוק

[URL]http://www.bhol.co.il/Article.aspx?id=78675[/URL]

ייזכר לטוב

הרבי הקיצוני מסטמר (הראשון - ר' יואל)
שהתנגד עקרונית לתרבות תורתו אומנותו, ובזכותו רבבות יהודי ארה"ב חיים ומתפרנסים זה מזה, ומידי הגויים המלאים והטובים.
בזכות ולא בחסד.

אבל כן, היה קיצוני (וגם קצת כפויי טובה למי שמכיר)

איזה עולם קטלני...
מרוב שזה נראה לי מופרך ומגוחך ,זה אפילו לא מעצבן או מקומם.

דחיפת העגלה - פריצות נוראה

הבהרה מבית סטמר:

בנוגע למנהג שרואים לאחרונה אברכים כשהולכים עם נשותיהם ברחוב הם אלו שדוחפים את עגלת הילדים הדבר הזה אסור וחמור מפני שזה מנהג הגויים שהבעל ידחוף את העגלה ולא האשה, הרב מייזלס שהביא את הדברים בשם רבי יואל מסאטמאר הסביר שיש בזה פריצות נוראה ושחלילה אף בעל לא יעז לדחוף את העגלה, ישאיר זאת לאשה - הרבי רבי יואל ציוה כשמלמדים חתנים לפני החתונה איך להתנהג שידגישו זאת

[URL]http://bshch.blogspot.co.il/2015/01/blog-post_4746.html[/URL]

בקטגוריה הזאת

אפשר להכניס מלא דברים..
מעניין שנתפסו לעגלה דוקא.
זה אמיתי בכלל?
נשמע כמו בדיחה...

היא חרדית

קשה לי לחוש סמפטיה, היא מאמינה באלהים ובשליחיו עלי אדמות,
היא לא איזה חילונית שהרבנות כופה עליה להשתמש בשירותי דת שאיננה נמנית על מאמיניה.

מוזר... בילדותי לא היתה תופעה כזאת

של מסורבת גט חרדית. למעשה, עד לרגע זה לא שמעתי על מסורבת גט חרדית... החרדים יודעים לפתור את הבעיות שלהם נהדר, (כופין אותו עד שאומר רוצה אני, מישהו...?) הם משתמשים בשליטה שלהם ברבנות כדי למרר את החיים לאלה שאינם חרדים. לדעתי, כאן היא היתה מסרבת לגט ולא מסורבת.

chiko levi

New member
ברוך השם

האישה אומרת ..וגם חלק מהתגובות .אבל השם עם הרבנים והם אזקו אותה .עזרו לה חבורת חילונים פורקי עול .אז בעזרת ה או בעזרת פורקי עול לא יודע אבל היתה צריכה להודות למי שעזר לה בע"ה

למעלה