אף אחת לא...

•aniviel•

New member
אף אחת לא...

ראתה אותי בטלויזיה? כל הראיון המטורף עם ציון נאנוס היה לכלום?
חח טוב ענת ראתה אותי

שאלתי אותך...

..בהודעה על המרתון.. בקיצור: אני ראיתי את הכתבה והכל!! מי הייייית!? איך נראית!? מה אמרת!? איזה מגניב זה!!

•aniviel•

New member
אמרתי שזה יהיה בחדשות ערוץ 2 טשי...

ואני הייתי לירון שקל מרעננה עם המעיל התכלת שאמרה שקנתה את הכרטיסים לפני חודש ואיך שהתרגשתי חח כמה צחקו עלי היום בבית ספר בגלל זה.. טוב לא נורא.. שילכו ל*****... אני ראיתי את הסרט והם לא הם סתם מקנאים

•aniviel•

New member
בדיוק צירפתי תמונה שלי ב..

נושא אחר.. ואני גם לובשת שם את המעיל התכלת שלבשתי אתמול (המעיל המחמם היחיד שלי חחחחח) יש לי שיער מתולתל חום-כהה.. אבל אין לי ממש מושג איך נראיתי בתכנית כי לא ראיתי אותה עדיין.. אח שלי אמר לי שנראיתי מפוחדת אבל גם הוא עוד לא ראה איך זה נראה בטלויזיה חח

karin byrne

New member
אני חושבת שראיתי אותך....

זה שודר בערוץ 2?יש לך נזם אולי?ושיער שחור?כי אם כן אז זו היית את.......

•aniviel•

New member
כן!!

פאדיחות חח למרות שהשער שלי כבר לא ממש שחור (צבעתי אבל זה כבר דוהה).. אבל אני שמחה שאת חושבת שהוא כן חחחח

karin byrne

New member
חחחחחחח........

אז זאת את?ממש חמודה....מה הצבע האמיתי של השיער שלך? ד"א...מישי פה מהקריות?כי ראיתי בשרשור של המפגש שכתבת למישי שתבוא עם ענת מהקריות....

•aniviel•

New member
חח ../images/Emo9.gif

האמיתי הוא חום פיכסי כזה חח ענת מהקריות ויש את יסמין שהיא מחיפה

Anat L

New member
MEEE

המחשב שלי איטי אז אני רואה הודעות קצת מאוחר מידי חחח

וואלה../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

אז בואו אולי נארגן הסעה שלושתינו למפגש פורום? כי אני מגבעת אלה, שזה כאילו בעמק יזראעל, אז אני יכולה להגיע לאזור הזה...

karin byrne

New member
סבבה....

רק לא הבנתי כלום על המפגש....מתי?איפה?מה?מו?מי?איך?למה?כמה?........חחחחחחחחח...........סתם.........

•aniviel•

New member
את יכולה להצביע בסקר...

לאיזה יום את רוצה שיהיה את המפגש... המפגש הוא בקניון עזריאלי... אבל ענת שגם באה מהקריות באה אלי לפני ואז ניסע ביחד לעזריאלי.. את מוזמנת לנסוע איתה ועם יסמין אלי קודם ואז ניסע יחד מה שכן... אני וענת גם נצטרך ללכת בערך ב8-9 בערב כי אנחנו הולכות לשיבת המלך עם ידידים שלי בסינמה סיטי

Anat L

New member
תקראו...!

אם אתן יכולות להגיע למרכזית לב המפרץ או למרכזית בחיפה אז נוכל להפגש שם וניסע ביחד באוטובוס לרעננה. תגיבווווו

אני חושבת שאני יכולה

במרכזית לב המפרץ. "תיאורתית", כי.. אני בכל זאת צריכה שיסיעו אותי, ואני צריכה לדעת שעה והכל כדי לדעת אם אמא שלי יכולה להסיע אותי..

Anat L

New member
חחחח

זה היה מצחיק אתמול..... איזה מזל שאחותי קראה לי חחח מרוב שהתלהבתי לא הספקתי לשמוע מה אמרת, אבל עכשיו אני יודעת מה חח

למעלה