אף אחד לא ראה אתמול את הכתבה על

אף אחד לא ראה אתמול את הכתבה על

ראש עיריית עור עקיבא:
http://www.mako.co.il/news-channel2...2fd6c76c7fd6341004.htm&Partner=facebook_share

אני עדיין מזועזעת כזה דבר צריך להרעיד את כל המדינה, צריך לפעול להדחתו מהתפקיד ולאסור עליו כל תפקיד ציבורי בעתיד הוא אדם לא ראוי ואם כבר מדברים על מוגבלויות אז הבנאדם באמת מוגבל מוגבל ריגשית, שזו באמת מוגבלות שאין לה מרפא.

שלומות0

New member
ואם ידחו אותו לא יצוץ אחר כמוהו?

נראה לך שהוא איש ציבור יחיד?
אז יש עוד כמה אנשי ציבור שצריך להדיח אותם מתפקידם מול ההתנהלות שלהם עם בעלי המוגבלויות או באי כוחם!

תמיד יצוצו אבל אם ידיחו אותו

אולי אנשים יתחילו להבין שזה שהם מחזיקים במשרות ציבוריות עדיין לא מאפשר להם לעשות מה שהם רוצים, המסר צריך ליהיות חד וברור אין מקום לאנשים כמוהו בקרבנו. אם נמשיך לשבת בשקט ולהגיד מה שאת אומרת עכשיו, אז זה בטח לא יעזור, הפאסיביות לא תקדם אותנו לשום מקום אני רוצה או לפחות מנסה להפוך את העתיד של בתי למקום טוב יותר ולכן מצטערת תגובה כמו שלך בטח לא תעשה את העבודה.

שלומות0

New member
היות שהתגובה שלך

ירדה לרמה אישית על אף שתגובתי הייתה ברמה הכללית ,
אני לא מגיבה לך!

שלומות את טועה

ממש לא תגובה אישית, לא יודעת למה את רואה את זה ככה אני חושבת באמת שתגובה כזו לא מקדמת אין כאן משהו אישי כנראה שבאמת הכל בעיני הקורא אם נפגעת מצטערת אבל ממש לא הייתה כאן כוונה אישית. בכל מקרה זכותך לענות וזכותך שלא לענות

שלומות0

New member
אני חושבת שצריך להדיח אותו

כי כל עם ישראל ראה בפריים טיים , אבל מצד שני אני חוזרת למה שכתבתי וואלי לא הובנתי נכון שיש עוד כמוהו וגם אותם צריך להדיח,
רק לא כולם מגיעים לחדשות אבל מתחת לפני השטח הם נוהגים אותו דבר.

מסכימה איתך שיש עוד הרבה

אבל כמו שאמרת בגלל שראו בפריים טיים אז זה יהיה למען יראו ויראו ואז אולי התופעה המכוערת הזו תמוגר. אני כל כך כועסת עכשיו על הכתבה הזו אני מרגישה כאילו מישהו בא והכניס לי סכין בלב והוציא לי את כל האוויר. אתמול כשזה שודר ראיתי את זה והילדה שלי ישבה ושיחקה לידי לא מודעת כלל לרוע שיש שם בחוץ צוחקת ומאושרת ואני הלב שלי התכווץ ברגעים כאלה אני רוצה לעצור את הזמן שהיא לא תגדל ואני לא אזדקן והיא לא תצטרך באיזה שהוא שלב להתמודד לבד עם הרוע, אני רוצה להישאר שם לנצח להגן עליה

שלומות0

New member
אני גם מאוד כועסת על זה

רק שאני מגדלת את הבת שלי 16שנים ונתקלתי בהמון רוע בדרך ולכן הגבתי כפי שהגבתי, והביעה היא שיש כאלו שהרוע שלהם מתחת לשטח וקשה לדעת, כאן כולם ראו,
ולפעמים אלו שעושים את הדברים הרעים שלא רואים יותר מסוכנים מאלו שעושים בגלוי..
כמובן שצריך להדיח אותו זו בכלל לא שאלה. ולהדיח מכל תפקיד ציבורי ונגישות לציבור.

למעלה