אף אחד לא פתח שרשור על 310? אז אני אפתח ^^

אף אחד לא פתח שרשור על 310? אז אני אפתח ^^

נכון שיחסית לפרק 9 הוא ממש חסר ריגושים, אבל הפרק היה מאוד יפה ובמיוחד הסוף
. לוגאן+ורוניקה. אז....איזה חמוד אוסקר =]

justin9

New member
הפרק אכן היה ירידה

אחרי כל הדרמה של הפרק הקודם אבל עדיין היה חמוד במיוחד ההתפתחות בין מאק וברונסון וגם פיז ממש חמוד... מעניין אם לורוניקה יירד האסימון...

ShadowDweller

New member
יו זה כזה משמח שהם שוב ביחד!!../images/Emo23.gif../images/Emo54.gif

אבל מזה חבל לי על פיז.. הוא כזה חמוד וחסר אונים.. אני מאוהבת. אחללה פרק. אני אהבתי

אעעככ, הוא כ"כ מעצבן.

הוא עצבן אותי מהיום הראשון שראיתי אותו ב"מה בנים רוצים" בסטאר וורלד. למען השם, שיסתפר כבר! ופיז...כאילו שהוא ברמה של ורוניקה, באמת!

ShadowDweller

New member
חחחחחחח אבל הוא פוצי כזה..../images/Emo54.gif

לא לורוניקה.. לי או משו.. [טוב גם לא
] אבל עדיין.. הוא מסכן כזה. יש לי חולשה למסכנים.. או משו.

2להלה2

New member
פרק חמוד ביותר!!

נכון שיחסית לפרקים הקודמים לא היה ממש אקשן אבל בכל זאת היה פרק ממש יפה הקופיף היה ממש חמוד! ומק מצאה לעצמה בחור-איזה חתיך
... והכי חשוב-ורוניקה ולוגאן חזרו!!! אחח...אני מחכה כבר ליום שבת לשידור החוזר....

הם חזרו כן, אבל לפני הוא כבר

הספיק להיות עם הגולשת הזנזונת הזו "אני לא מאמינה שעשיתי את זה עם הבן של ארון אקולס". אגב -למה הם נפרדו מלכתחילה, הפסדתי את הפרק הקודם...

2להלה2

New member
הם נפרדו בגלל

שהם לא סמכו אחד על השני ולוגאן ראה איך ורוניקה מתעלמת ומתרחקת ממנו(הוא צלצל אליה בקפיטריה וראה איך אותה מנתקת ולא עונה לו..וגם לפני זה הם רבו על זה שהיא לא יכולה לסמוך עליו..) אז הוא אמר לה שהוא מעדיף להפרד עכשיו כשיש כאב שאפשר לסבול מאשר למשוך את זה ואחר כך לחוות כאב בלתי אפשרי....

2להלה2

New member
אה ושאלה+ספויילר..

נכו ןשורוניקה ולוגאן ייפרדו עוד פעם והיא תהיה אם פיז? ובלי יותר מדי פרטים,אבל האם בסוף של הסדרה ורוניקה ולוגאן יהיו ביחד?

MissNushi

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif|ספויילר|

לא יודעים..אבל שומדבר לא מרמז על זה שכןP: [או שאולי כן? הפרק סיום קצת מעורפל לי בראשP:]

sharonnnnnn

New member
לאנכון הוא הכי חמוד בעווולם :]

הוא הכי חמוד בעולם! איך רואים שהוא אוהב אותה יייאאא . רק חבל שהיא לא יודעת על זה . אבל גם ככה הם לא מתאימים =\ אני אוהבתתת אותו! הוא גם עוזר לה מלא וכזסה הוא כל כך חמוווד

למעלה