אף אחד לא יפגע בי!

נונה

New member
אף אחד לא יפגע בי!

לא רוצה לעבוד על עצמי אבל לפעמים זה קורה! אין מה לעשות אני לא רזה! זו עובדה ותאמת למדתי לקבל אותה! ככה זה אין ברירה אני לא ימות כי אני לא מתאימה לקריטריון מסויים! לא מוכנה לזה! אז ככה נכון תמיד יש תגובות מה לעשות? ל ה ת מ ו ד ד !!!!!! אין כמו הכאב או ההשפלה של השומן אנשים שאף פעם לא עברו את זה לא מבינים את רמת הכאב. אבל שיודעים איך לקחת את זה ההרגשה היא הרבה יותר טובה, אני לפחות למדתי שהכל בהומור נשמע יותר טוב (והאמת גם פחות כואב). לימדו אותי תמיד לא לוותר, ותמיד להיות ``לוחמת``-לי לפחות זה עוזר, אני לא מוותרת לא מוכנה לוותר לאף אחד! מסר לעולם: לא מוותרת לאף אחד, ואני אוהבת את עצמי איך שאני אז בבקשה מכל אלו שמאוד אוהבים להעיר הערות-שימרו אותם לעצמכם! גם אתם לא מושלמים!

נונה הי

זה נפלא ומקסים והכי נכון לדעתי לעשות, אני חושבת כמוך רק שכן, לפעמים יש לי בעיה להתמודד עם ההערות, אני חושבת שזאת הבעיה היחידה שלי עם השומן. ודבר נוסף, חבל רק שמי שאכן צריך לקרוא את זה לא קורא.. את נהדרת.. בי

נונה

New member
ניב

הלוואי ותמצא את הכוח להתעלם מהערות שוליות! ונכון מי שצריך לקרוא את זה לא קורא.. אבל אין מה לעשות קודם אתה הוא זה שצריך להתמודד עם הבעיה שלך ואז רק החברה.. ככה זה עובד היום לצער כולנו! חזק ואמץ! בהצלחה נונה

למעלה