אף אחד לא התייחס...

שלומי

New member
אף אחד לא התייחס...

אבל לדעתי הדמות המגעילה \רעה\נחשית ביותר היא של מריו קלדרון.לא?

melodynoa

New member
כן, אבל להלן השוואה בין מריו לפטי../images/Emo29.gif

פטריסיה גם הייתה יכולה להתחרות איתו על התואר, אבל היא גם ככה פתטית, והיא עושה הכל מרגשי נחיתות, אבי לדעתי היא לא הייתה עושה משהו לא מוסרי, מה שהיא עשתה עם ניקולאס היה מחוסר אונים, ולמרות שזה היה קצת לא מוסרי (הרי כשניקולאס התחיל איתה קשר, כמו בכל קשר, היא לא התחייבה לכלום, וזה רלוונטי, והוא יכול היה לקחת את זה בחשבון, וזה גם נפוץ. אבל מה שמריו עשה, היה שטני לחלוטין, ולמרות שהיתה לו סיבה לא פחות טובה מאשר לפטריסיה (אם לא יותר), הוא איפשהו לא נתן לבטי שום מוצא, ולמרות שהמקרים של בטי ושל ניקולאס דומים: שני מכוערים, שמחוזרים על-ידי שני יפהפיים בלתי מושגים שהם מאוהבים בהם (ניקולאס בפטריסיה ובטי בארמנדו), אך בטי הייתה מחויבת לבוס שלה, והייתה מוכרחה להפגין סולידאריות, וחוץ מזה היא אשה, ולא יודעת למה עוד, אבל זה נראה יותר מרושע שבטי תיפגע מאשר ניקולאס. אולי כי ניקולאס סתם רצה לזיין, ובטי אהבה את ארמנדו בכל ליבה. אולי כי התכנית של פטריסיה לא היתה כל כך מתוחכמת ומתוכננת כמו של מריו. אולי כי בטי היא אשה והיא עתידה להפגע יותר מניקולאס (עובדה). אולי אחרי מה שבטי סיפרה לארמנדו על מה שעשו לה והוא עדיין המשיך ללא רחמים. אני חושבת שלפטריסיה כן יש מצפון, והיא לא כזאת נקמנית ועם לב רע, אחרת היא כבר הייתה מתנקמת איכשהו בדניאל על כל ההשפלות שלו, בצורה עקיפה (כמו שמריו היה יכול לעשות). ועוד דבר, אולי נוצר הרושם שמריו כזה, משום שהדמות שלו שטוחה, הרי לא יכול להיות שלבנאדם אין שום פנים אחרים (מהמילה פן)באישיות חוץ מלרצות בחורות 24 שעות ביממה, ועוד בגילו. אם לא היינו רואים את הייסורים והלבטים של ארמנדו, אלא רק את הפעולות שלו בפועל (כמו שבטי ראתה), גם אותו היינו שונאים כמו בטי(ואני מבינה שיש כאלה שכבר שונאים אותו מבין המעריצים של הסדרה). והוגו לא מגעיל ורע??? אמנם הוא לא נחשי, אבל הוא די ארסי...

Cornamenta

New member
איזה יופי של ניתוח../images/Emo70.gif

זה רק מראה כמה הדמויות בבטי עגולות ומורכבות... *סוגדת לתוכנית כהרגלי* אם הבנתי נכון אתם מחפשים את הרשע האולטימטיבי בבטי... אז דעתי בנושא: פטריסיה טיפשה מכדי להיות זוממת מזימות רשעית מקצועית ויש לה עדיין חוש מוסר (כלשהוא) - כמו שהסברת בצורה מצויינת. לעומתה מריו מצטייר כחסר מצפון לחלוטין, ואולי זה באמת בגלל שלא הכירו לנו אותו מספיק. מה בעצם המניעים שלו, חוץ מלהציל את המניות שלו בחברה? למה הוא כל הזמן מתמרן את ארמנדו לפי רצונותיו והאם באמת כל מה שמעניין אותו זה רק דוגמניות? אני אישית מתעבת את הדמות שלו כבר משלבים מוקדמים בסדרה (הקטע עם אאורה-מריה). הוגו לא נחשב לדעתי, כי חוץ מלשונו המשוחררת והלעגנית הוא לא ממש מזיק. כנ"ל דניאל (חוץ מפטריסיה שעל הכוונת שלו). רגע, ומה עם מרסלה?? כן, זו שהייתה תמיד אנושית והגונה למרות הסנוביות שלה, הולכת והופכת לנגד עינינו למכשפה תככנית. ולא, הצרות שנפלו עליה בזמן האחרון הן לא תירוץ... מסקנה: כנראה שאין בתוכנית אנשים המונעים ע"י רשע בלבד (אולי רק מריו) וטוב שכך, אחרת היינו מוצאים את עצמנו צופים ב"בשם האהבה"! הסוגדת לבטי

Black Cat15

New member
וואו כל הכבוד!! ../images/Emo13.gif

על הניתוח המעמיק והנכון. אני מסכימה איתך לחלוטין.

sharonlk

New member
הוגו ארסי נורא, אבל אני מתה עליו-

חולה על הוגו. זו באמת דוגמא לדמות שטוחה ומצחיקה. מה לעשות, הוא נורא מצחיק, וגם כשכועסים עליו והרי הוא באמת חרא של בנאדם, עדיין הוא מצחיק. הוא קריקטורה מוחלטת, דמות שטוחה לגמרי. אגב, אני חושבת שניקולס לא סתם רצה לזיין את פטי, הוא די מאוהב בה. כלומר, הוא נושא את תמונתה בליבו, אני חושבת שהוא אוהב אותה וקצת כואב לו על מה שקרה. נכון שהוא גבר וכל הגברים חרא, אבל אותו אני הכי אוהבת. נשמה יקרה, וחוץ מזה הוא סקסי בעיני בטח הרבה יותר ממריו קלדרון עם השיער המוזר שלו, ואפילו ארמנדו. אלוהים, ארמנדו חתיך? זה נקרא חתיך? באמת. דניאל נראה מצוין, אבל ארמנדו סתם חנון שנראה שרק עכשיו יצא מבית ספר תיכון. חוץ מזה, נשבר לי מהתקפי העצבים שלו. הכי חינני הוא כשהוא שיכור, אני נהנית לראות אותו מתנהג בטיפשות, והכי כיף היה לראות אותו בתור דראג קווין עצבנית. אוי, מה יהיה בלי בטי? מה יהיה בלי בטי? במיוחד עכשיו, כשהיא כל כך חיננית למראה ומתוקה אחרי שסילקו לה את הפוני שרון

Cornamenta

New member
החיים אחרי בטי

השורה האחרונה אצלך שווה אפילו שרשור נפרד ודיון מורחב... מה יהיה בלי בטי?? זו הפעם הראשונה שאני מכורה לטלנובלה, אולי מישהו מהותיקים כאן יכול לתת טיפים? מה עושים?? במבט מהיר על ערוץ ויוה מגלים שהטלנובלות האחרות ממש לא יוכלו להוות תחליף... אין מצב! היום ראיתי קצת יאגו ולא ממש מצאתי טעם לקיומה של הסדרה חוץ מפקונדו ארנה... כאילו, מה? מישהו עני-אנונימי-אבל-מקסים הוא בעצם נצר למשפחה עשירה וידועה וקורבן למזימות רשעיות? רגע, איפה ראיתי את זה? (רמז: בובה פראית מצלצל מוכר??) בקיצור, המצב הולך להיות קשה. מי יודע מתי אקומודה תגיע... אני יודעת שזה נשמע פתטי מצידי אבל יהיה לי באמת קשה עם זה
הנפרדת מבטי

אז תתחילי להתרגל מעכשיו...

כבר 40 פרקים לפני הסוף תתחילי להתרגל לעובדה שזה יגמר... וכך הסוף לא ינחות בבת אחת! זה בדיוק מה שאני עושה בערך 10 פרקים מהרגע שהתמכרתי.

ההבדל היחיד בין ניקולס לבטי

הוא שבטי לא ידעה מה ארמנדו זומם והאמינה לכל מילה שלו בתמימות מוחלטת ואילו ניקולס ידע מצויין שפטריסיה רוצה אותו רק בשביל הכסף ונהנה בתודעה מלאה מכל רגע. אבל את זה יודעים אנחנו, את זה יודע ניקולס ואת זה יודעת בטי אבל את זה לא יודעים לא ארמנדו ולא פטריסיה!!! ולכן אין שום הבדל בין מה שעשתה פטריסיה לבין מה שעשה ארמנדו מפני שהתוצאה הייתה שונה לא בגלל שפטריסיה עשתה מעשה פחות נבזי אלא רק משום שניקולס למד מהטעות של בטי עם ארמנדו ולא חזר עליה!

sharonlk

New member
לא מסכימה שלומי- שרון

מריו הוא קצת יותר מורכב. קודם כל הוא דון ז´ואן די מגעיל, אבל שים לב כמה הוא דואג לארמנדו ואוהב אותו. הקשר בינהם מאוד מעניין, כמו אחים, כמעט כמו זוג נשוי, ויש שם ניואנסים מעניינים. מריו פשוט מפונק, הוא רגיל לנשים יפות, הוא אריסטורקט, הוא די מניאק, אבל הוא לא רשע. אני לא רואה אצלו זדון נטו. יש סוג מסויים של רוע, אבל רוע שנובע מקהות חושים ומדקדנטיות ולא מזדון אותנטי. מי שבאמת מרושע ונטול ניואנסים הוא דניאל ולנסיה. הרי לך הרוע בהתגלמותו. חרא של בנאדם. מצד שני, ההורים שלו נהרגו בתאונת דרכים כשהיה צעיר, לך תדע אם זה מה שעיצב אותו ככה, אולי צריך לסלוח לו בשל כך. שרון

למעלה