אף אחד לא אומר?

CommandeRiker

New member
אף אחד לא אומר?

ג'מי הנדריקס מת היום לפני 31 שנה אם אני לא טועה..

LadyG

New member
הנה אמרת ../images/Emo13.gif

ולא 31 שנה, אלא קצת יותר...ג'ימי היקר פרש לעולם שכולו טוב ב- 1970. וכמו שכתוב על המצבה שלו: Always in Our Hearts.

noosh

New member
הליידי תמיד חוזרת

אחרת מה הטעם בפורום הזה אם אין לו מלכה

OzzzzzY

New member
תמיד חשבתי לעצמי...

תמיד חשבתי לעצמי מה היה קורה אם ג'ימי הנדריקס לא היה מת... לאיזה הישגים הוא היה מגיע!? האם הוא היה משתפר ומשתבח כנגן?! ואיך עולם הרוק היה נראה בזמן שהוא כביכול היה ממשיך ומנגן עד היום (או לפחות מנגן עוד עשור או שניים...) העברתי לא מעט זמן במחשבות הללו...

bloodmachine

New member
../images/Emo121.gif ../images/Emo16.gif ממה ג'ימי מת../images/Emo163.gif ../images/Emo20.gif

באמת אוזזזזזי אני מופלא ממך לשאול שאלות של אם...הנדריקס היה בחיים אז..כך וכך ושכחת או אולי בכלל לא... תחשוב על זה. אולי אם הוא לא היה מת אז כמעט בטוח שאגדה כמו פרנק זאפה הוא לא היה. לשאול שאלות של אם X היה חי זה כמו לטחון מים. אני ההיתי שואל מי הם ממשיכי דרכו של גימי? יש לו צאצאים? יש אמן בן זמנינו שמגיע לאיכויות של ג'ימי והלהקה שלו? מה שבאמת מענין אותי מכל השאלות הללו, אולי מישהו יודע :
ממה מת הנדריקס? [אם אפשר לינק מתאים]
|סדג

noosh

New member
אמממ לפי AMG

סיבת המוות הרשמית היא "סיבוכים הקשורים לסמים" אבל לפי מה שאני יודעת הוא נחנק מהקיא של עצמו בזמן השינה (כמו בונזו, עליו השלום) אין לי קישור כרגע, מצטערת... אולי מישהו אחר יוכל לספק אחד

bloodmachine

New member
חלילה וחס אוזזזזזי ../images/Emo19.gif DEATH

או...קצת מזעזע להחנק מקיא של עצמך - הנדריקס - יש שאלה קצת מזעזעת : ג'ימי מת כנראה מהקיא של עצמו וסביר מאד שבעיות סמים רוצים עוד היסטורולוגיה של נשיקות מוות? אז ככה: death to our friends - סוניק יות' - מוות לחברינו שהפכו לאגדות רוק:
ג'ון לנון נורה למוות
קרן קרפנטר מתה מרזון
קורט קוביין מנת יתר של סם
ג'ורג' האריסון דום לב
פרדי מרקורי מת מאיידס
ג'וני קאש סיבוכים בבריאות
סולן של גוי דיויזין התאבד בתליה
סיד וישיס מנת יתר
הולי מפרנק הולך להוליווד איידס
ג'ניס ג'ופלין מנת יתר
מאמא קאס נחנקה מעצם של דג
אולי נקדיש גם פינה לאגדות רוק שמתו מסיבה מסוימת למשל:
אגדות רוק שמתו בגלל מנת יתר
אגדות רוק שמתו בגלל יריה
אגדות רוק שמתו בגלל התאבדות
אגדות רוק שמתו בגלל איידס
אגדות רוק שמתו בגלל חנק וכיוצב'
מה דעתכם? מי ימות בפעם הבאה ?

פרח מזכרוני משום מה...

light a candle for jimi
כבר 31 שנים שהוא
..מי היא מאמין... או שהוא איזה
שמשוטטת ברחבי העולם.. או שהוא בכלל עלה על המדרגות לגן עדן ועד היום ממשיך לנגן ב
,ביחד עם זאפה...מי יודע...

../images/Emo16.gif

Light a candle Light a candle with me... יהי זכרו ברוך. ואם כבר הנדריקס - תמיד עניין אותי לשאול, כמה אלבומי אולפן שלו יש לכם? לא אוספים, לא כל מיני הופעות. תכלס אלבומי אולפן. פשוט גיליתי שרוב האנשים שמשבחים את הנדריקס מכירים רק את הלהיטים. כרגע אני אחד מאלה, אבל עוד כמה ימים יגיע האלבום הראשון בדואר, ואז אני אוכל לשבחו.

SickAgain

New member
../images/Emo16.gifWell, I don't live today.. ../images/Emo7.gif

maybe tomorrow, but I just can't say :( ג'ימי, אתה תמיד איתנו!!!!!!!!!!!!!!!!

noosh

New member
../images/Emo16.gif 33 שנים....

תנו לאיש את הכבוד הראוי לו והוא בהחלט ראוי להרבה כבוד הבנאדם שהמציא את הגיטרה החמשלית מחדש, שהשתמש בה כבכל איבר אחר בגופו, שאהב אותה, ושומעים שהיא אהבה אותו מי יודע איפה היינו בלעדיו עכשיו...

למעלה