אף אחד כאן לא רואה X-Factor?

אף אחד כאן לא רואה X-Factor?

התכנית הכי מכורה בטלוויזיה. הם אשכרה לא מנסים אפילו לכסות על הזלזול בצופים...

Indie62

New member
מה מכור?

אני רואה... ולא מופתעת לשמוע שמכור אבל לא שמתי לב למשהו ספציפי.

s EsH

New member
ממממ בואי נחשוב

נשאר מועמד אחד בדיוק לכל שופט, כולל עברי לידר שבמשך 4, אולי אפילו 5, תוכניות הלהקה שלו הועמדה פעם אחר פעם להדחה (ושרדה מול טובים ממנה - ע"ע האחיות קרקוקלי). שרדה כי הם נוצרו ע"י השופטים וצריך להראות איזה גאונים היו השופטים כשהם יצרו להקה שיום אחרי שהתוכנית תיגמר, אף אחד לא יזכור שהיא היתה קיימת אי פעם.

s EsH

New member
ובכלל.. איך יכול להיות שבגמר לא נמצאים

טומי ויאן והאחיות קרקוקלי? מזעזע בעיני!

Indie62

New member
אה, עוד לא הגעתי לפרק הזה

אבל כן, מניחה שיש תמיכה מוגזמת בלהקה. אם כי לא חושבת שניסו להסתיר את זה... אורמים דברים כמו "הם התוצר של התחרות. אנחנו הרכבנו אותם".
לא חושבת שהם ימשיכ להתקיים אחרי התחרות. מעניין אותי האם באמת הם לא היו קיימים לפני התחרות?! זה נראה לי מוזר שחמישה אנשים שלא התכוונו מעולם להיות להקת בנים, מסתדרים בתור להקת בנים כ"כ טוב.

אגב מכור, יש את כל הקטע הזה של "אף פעם לא שרה מול קהל, אף פעם לא קרה איתה כלום". אני מאוד אתפלא אם לא יסתבר שגם עדן בן זקן וגם רוז אני-קוריוז-אז-לא-צריך-לתת-לי-שם-משפחה עברו הכשרה מוזיקלית מאסיבית, וכן הופיעו לפני שהגיעו לתוכנית.

בדיוק! הם אפילו לא טורחים להסתיר

s EsH

New member
מתנצלת על הספויילר אם ככה

לגבי הלהקה - אני מסכימה שהם לא הסתירו את זה, אבל בפרק הקודם כשהם נשארו אחרי 5 תוכניות שהם כמעט מודחים, אין פלא שזה נראה כמו קונספירצית על :)
לגבי עדן - אני בטוחה שהיא הופיעה לפני בקרית שמונה לפחות. היא גם אמרה משהו על זה שמכירים אותה באזור ממנו היא באה.
לגבי רוז - אין לי מושג אבל היא שרה מדהים ונחמד לשמוע אותה שרה.

הגמר היה צריך להיות מורכב מטומי ויאן,

ענבל ביבי, האחיות כרקוקלי ותמר פרידמן ואף אחד מהם לא שם...

s EsH

New member
תמר פרידמן היתה על הפנים בעיני

אף שיר שהיא שרה לא הלהיב אותי.
את עדן אני מאד אוהבת וחשבתי שהיא תהיה בגמר מההתחלה.

adias923

New member
בדיוק מה שאמרתי לבעלי

אין מצב שאחרי חמש תוכניות בהן הלהקה תמיד קיבלה את מספר הקולות הנמוך יותר הם יישארו וענבל ביבי שהייתה הפייבורטיית של כולם תודח
למרות זאת , מאוד נהנתי מהתוכנית וצפיתי בה די בקביעות

s EsH

New member
כן, גם אנחנו.. אבל כרגע אנחנו מכורים לבורר

שזאת לא תוכנית שדורשת רמת משכל גבוהה במיוחד

לפעמים התוכניות האלה טובות לריקון ראש..

N i s h k i

New member
אבל למה הספויילרים?

לפחות תשמרו את האינפורמציה לתוכן ההודעה.... יש פה מכורים בדיליי!

yoyo10

New member
התוכנית מזעזעת

מי שמלביש את בר רפאלי מצליח להרוס אפילו אותה זה מראה שיש בגדים ואיפור שאפילו לבר לא מחמיאים(זאת משימה קשה לא להחמיא לה)
כל הביצועים שם נראים כמו קרקס מתמקדים יותר במסבבים מאשר במוסיקה
ובר ראפלי עדיף שתישאר בדוגמנות

פולספגן

New member
מה את רוצה מבר רפאלי?

נכון, שמלבישים אותה גרוע, אך את אסתי גינזבורג הלבישו הרבה יותר גרוע עם כל האהילים ששמו עליה

מבחינת מנחה היא בסדר גמור וגם ברת נסיון בתוכניות בחו"ל, כמו למשל גרמניה ושמה בכיס הקטן את אסי אזר.

yoyo10

New member
דווקא אני יותר התחברת לאסי

ואכן המלבישים בכוכב הבא לא יותר טובים מהאקס מזעזע
העברית של בר כל כך
וזאת שפת הנחיה זה משמע עילג

למעלה