אע! משה מתגייס מחר. [הם גדלים כל-כך מהר!] אז, המ, בהצלחה. זה בטח לא כזה גרוע, באמת.
G GalBatz New member 6/2/06 #1 אע!../images/Emo195.gif משה מתגייס מחר. [הם גדלים כל-כך מהר! ] אז, המ, בהצלחה. זה בטח לא כזה גרוע, באמת.
אע!../images/Emo195.gif משה מתגייס מחר. [הם גדלים כל-כך מהר! ] אז, המ, בהצלחה. זה בטח לא כזה גרוע, באמת.
ש שניש New member 7/2/06 #10 גיוס נעים^^../images/Emo89.gif../images/Emo56.gif נסה להוציא כמה פטורים שאתה יכול והכל יהיה בסדר :X (שזה לא ידפוק את התוכניות לדפש,כן? *שולפת אגרופים*)
גיוס נעים^^../images/Emo89.gif../images/Emo56.gif נסה להוציא כמה פטורים שאתה יכול והכל יהיה בסדר :X (שזה לא ידפוק את התוכניות לדפש,כן? *שולפת אגרופים*)
P Pure M New member 7/2/06 #13 תודה ../images/Emo13.gif ואני אוציא את המקסימום פטורים, לא לדאוג.. (זה לא ידפוש את התוכניות לדפש, ואם יהיו בעיות - תמיד יש גימלים ^_^)
תודה ../images/Emo13.gif ואני אוציא את המקסימום פטורים, לא לדאוג.. (זה לא ידפוש את התוכניות לדפש, ואם יהיו בעיות - תמיד יש גימלים ^_^)
D De-Panther New member 7/2/06 #11 אבל רק עכשיו אני...../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif חזרתי מהריתוק שלי טוב נו... גיוס... (נעים?? קל?? זה גיוס לעזעזל... זה צבא... מה אתה בכלל רוצה שיהיה שם??)
אבל רק עכשיו אני...../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif חזרתי מהריתוק שלי טוב נו... גיוס... (נעים?? קל?? זה גיוס לעזעזל... זה צבא... מה אתה בכלל רוצה שיהיה שם??)
M Misery Of Life New member 8/2/06 #18 הטרדה מינית בעמונה ../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif../images/Emo122.gif
D De-Panther New member 9/2/06 #22 הייתי בריתוק בזמן..../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif העניין הזה בעמונה ככה שזה לא יכול להיות
K ketty the sheep New member 8/2/06 #20 XDDDDDDDDDDDD תזכור שהבטחת לספר לי על מה ריתקו אותך כשאני באה אליך.
A angel of Death New member 7/2/06 #15 משההה../images/Emo70.gif../images/Emo80.gif בהצלחה ואל תתפגר תתפגר מהתרגשות