אעריך מאוד עזרה קטנה אך משמעותית

ש ק נ א י

New member
אעריך מאוד עזרה קטנה אך משמעותית

שלום, אני זקוקה נואשות להזכר בשם של ספר מאוד מאוד טוב שקראתי לפני 4-5 שנים. הפרטים שלו אצלי מעט מעורפלים אך אנסה להוציא מהם את המיטב. מה שאני כן זוכרת: נכתב ע"י : ככל הנראה אישה שפת מקור : אנגלית שם: בעברית ה-XXXXX-ים . זכור לי שזו מילה שמתארת ברבים. משהו כמו המוזרים / השונים / המיוחדים ואולי אני ממש טועה. העלילה: הספר בנוי מסיפורים שהם מונולוגים אשר מסופרים ע"י אנשים מכוכב אחר אשר מצאו את עצמם על כדור-הארץ מפני שהם נאלצו להסתלק מהכוכב שלהם מאיזו שהיא סיבה עלומה. כל דמות מספרת איך היא חיה את חייה בעולם הרגיל ובנסיבות שונות גילתה יכולות "על-טבעיות" בעצמה. כל ה"חוצנים" מעידים על עצמם כעל אנשים מבודדים ומאוד פרטיים אשר תמיד הרגישו מאוד לא שייכים לסביבתם ושיש "שם" משהו ש"קורא" להם. חלקם מצאו אנשים "מסוגם" והבינו שהם מאותו כוכב וחלקם ידעו תמיד וחיו בשקט והשתדלו "להסתיר" את עצמם כמה שיותר. בסופו של דבר כולם נפגשים. אה, לא! נראה לי שקודם כולם נפגשים ואז כל אחד מספר את הסיפור שלו. כן, זהו. אני מתנצלת מראש על הבלבול והעוול שאני גורמת לספר הנהדר הזה. שוב, אודה מקרב לב למי שיוכל לתרום לי את שמו של הספר וכמובן את שם, הכנראה, סופרת. לילה טוב, בוקר טוב, צהריים טובים

eitanreder

New member
אולי הנידחים של ...לא זוכר את

הסופרת אולי זנה אנדרסון או משהו כזה

זה לא אולי זה בדיוק הספר "הנידחים"

"ספר תולדות העדה" - הספר נכתב ע"י (גם פה צדקת) זנה הנדרסון בשנת 1961 ותורגם בהוצאת עם אובד, בשנת 1981. ספר מומלץ. הספר מחולק לסיפורים סיפורים, כמה סיפורים מהספר הזה (כמה שאני זוכר שניים), הוסרטו. הספר די קשה להשגה, מאותה סיבה שעריצה מאד נדיר - הוא מתפרק.

0 אור 0

New member
../images/Emo45.gif ספר נהדר

ואכן מתפרק. יש לי עותק שאני שומרת עליו כעל אוצר יקר, חוזרת לקרוא מדי כמה שנים, והוא די מהתחלה התפרק, אז צריך לשמור כל הזמן שהדפים לא יאבדו.

Boojie

New member
הוא הרבה יותר קל להשגה מ"עריצה".

היה לי עותק ספייר לפחות פעמיים (מכרתי אותם בדוכן היד-שנייה באייקונים למיניהם), וראיתי אותו די הרבה פעמים במחיר סביר בחנויות יד שניה.

MsPiggy2

New member
עוד עזרה קטנה...

היי,אני קצת חדשה אז שלום לכולם
לפני די הרבה זמן יצא לי לקרוא פרק אחד של "הנידחים" ואני מחפשת את הספר הזה כבר המון המון זמן ובלא מעט סיפריות וחנויות, מישהו אולי יודע איפה אפשר להשיג אותו?

חפשי בחנויות יד שנייה

ותתפללי שיהיה לך מזל- מעבר לזה, אלא אם כן יוציאו אותו מחדש, יוק.

הקרפיון

New member
האם גם לכם היה ברור, מקריאה בספר

שמדובר בסופרת שהיא מורה? זה מתחיל להיות מעצבן באיזה שהוא שלב...

Chelnak

New member
גם אני קראתי פעם פרק אחד ומאד רציתי

לקרוא את הספר הזה. הפרק הופיע במקראה "מגוון" מכתה ח'...

Chelnak

New member
זה היה פרק אחד מ"הנידחים"

ולפי מה שאני זוכרת, סופר בו על משפחה שגרה במקום די נידח. באותו פרק האחות מספרת על הגעתה של המורה החדשה לאזור. מסתבר שלכל אחד מבני המשפחה יש "מתת" - כלומר, איזה כח על-טבעי, או משהו כזה.

למעלה