אעעעעעעעעע

אעעעעעעעעע

אמא'לה איזה שבוע מעולה היה:) נתחיל בזה שהיום קיבלנו חמשוש הפתעה בדרך ובזמן הכי מתאימים ביקום... משם זה המשיך לציון מעולה שקיבלתי במבחן ואני ממש גאה בעצמי
. וששמרתי ועשיתי תורנות מטבח והרגשתי חשובה
. אוח, כמה צבא זה כיף :). שרשור אופטימיות?

nettus

New member
אני מאושרת

מי שמכיר את הסיפור יודע גם למה הולכת היום למועדון אחרי שלא ישנתי אתמול בלילה ומחר נוסעת לת"א ושוב אני מאושרת

אופטימיות ../images/Emo99.gif

היה לי אחלה שבוע [והוא עוד לא נגמר
]. ראיתי מלא אנשים שלא ראיתי המון זמן והיה ממש כיף!
ואני מתגייסת עוד 5 ימים
. וחם בחוץ
ונורא בא לי ללכת לים
. וסתם יש לי אחלה מצברוח

Dawson girl

New member
נו טוב

אתמול היה ממש ממש ממש כיף
כולם התקשרו והיו כאלה שפגשו אותי וסתם היה ממש נחמד להרגיש שאוהבים אותי
ואני משתפרת בנהיגה
אולי יבוא יום ואני אאזור אומץ לנהוג לבד!

SuGaRBabe1

New member
לישון בלי לחלום... לישון בלי לדעעעת

טוב שקט. אממ אז אני בבית שוב! שחררו אותנו הביתה ביום שני בצהריים, והיינו צריכים לחכות 4 שעות לקצין העיר באילת אז הסתובבנו בטיילת ואכלנו אבטיח עם בולגרית וממש הרגשתי כאילו אני בחופשה :) חבל שהייתי על מדים
ולקח לי 6 שעות להגיע הביתה אבל בקטנה, באתי הביתה בלי לספר לאמא והיא היתה בהלם והיה ממש מגניב :] והאוגדה ממש סבבה, אני שם עם מלאאאאאאן חברות [
] ואנחנו מביאות מלאן דברים מגניבים לחדר והולך להיות כיף :) עכשיו אני רק מקווה שיוציאו אותי הביתה ליום העצמאות והכל יהיה מושלם. אה וחברה הכי טובה שלי מתגייסת ביום ראשון... וסופסוף נהיה כולנו בצבא ואף אחד לא ירגיש לא קשור כשמדברים על הצבא... ועכשיו אני יוצאת למסיבה :]

carmit4

New member
את רואה

לא ישר צריך לחשוב ולהאמין לכולם שמשהו מסויים הוא נורא, צריך לחוות את זה על עצמך בשביל לדעת כמה זה נכון באמת...או במקרה הזה לא נכון...

ShiRan T

New member
לומר שוב? ../images/Emo3.gif

אני ממש שמחה
וממש-ממש גאה בך, כרמיתי!

Skaat Girl

New member
כמה טוב לראות שאת מאושרת../images/Emo70.gif../images/Emo25.gif

אז הנה עוד יומיים נגמר החופש... להגיד לכם את האמת
חחחחחח אני מתגעגעת... היום השמש זורחת והציפורים מחייכות חחחחחחחחחחחחחחחח ואין לי תוכניות להיום... יש למישהו משהו להציע לי
יום טוב לכולם... וסופ"ש מהנה לכם

purple rain2

New member
../images/Emo205.gifיא-אללה, אם את אופטימית

כנראה שבאמת היה שבוע טוב
אמממ לי גם היה שבוע טוב, היינו אתמול והיום בטיול קומונה בצפון, היה כיף
בעיקר עצם זה שלא רק דיברנו על זה כמו על רוב הדברים, אלא זה שזה באמת היה הפעם הלכה למעשה. והיום אני הולכת לישון אצל חברה, אולי נראה סרט. מוצ"ש חזרה לקומונה

miracle16

New member
וואו.. נראה שממש ממש כיף לך!

צבא לא נראה לי כזה כיף.. לפחות לא לי למרות שלא סבלתי מי יודע מה עד עכשיו (נו אז מה אתם מחשיבים את היום ההוא שלא הפסקתי לבכות כי נפל קסאם ברגע שקראו את השם שלי) יום ראשון אני חוזרת לבסיס שאין לי מושג בכלל איפה הוא (אופס אני לא זוכרת) ויהיה לנו או שבוע עבודות רס"ר או שנתחיל את הקורס.. לא נשמע כיפי במיוחד

למעלה