אעעאעעע

אעעאעעע ../images/Emo85.gif../images/Emo204.gif

קייבבללתתיי תקווד לפגייששהה אאני יפגוושש את אוושריייי פעעםם ראשוונהה לחבבק אותתווווו לננשקק אותתווווו ווווללללההההההצצצצצטטטטטללםםםםם אאתץןן ללא יוודדעעות ככממהה אאני מאווששררתת , ! יייאאאממממאאאאאאאאאאאא אאאווששרריייייי חחממייייי גגייםםםםםםם בויזזזזזזזזזזזזזזזז אההבהה ששללייייייייייי ------------------------------------------------ סווריי .. הייתי ממש ממש חייבתת ! מעככשיוו , .. שרשוור פריקקותת , !

קורליי :):) תגידי לוו ממנו שאני

אוהבת אותך :(( טובב?? אני מה זה שמחהה שנכנסתת לזהה .. ראית ת'הודעהה ששלחתיי לך לאייסי?

להתפרקק?!

אם אני יתפרקק תהיה פה הצפהה של דמעוותת! אין יום שאני לא בוכהה! כול כךךך רציתיי לפגוש ת'מושלמייייםםםם שלייייי! אני לא יחפור... לכול מי שהולכת...?! ת ה נ ו ..... אני רוצה שאחת הבנות תמסור מששווווו לאושייי פטל =]

../images/Emo118.gifגמממאאאאני קייבבלתתי יאממה

אאני לא מאמיינה עדדדדדדייין אחחרי שננה של הערצצה שיוואאאאאאאו כממה חיכיתי וציפתתי לזההההההההה

../images/Emo207.gif+../images/Emo118.gifכולן לפפה !!!!!!

אוקיי זוכרות שהבטחתי לכולן שאני ארשום בדף את כל ההקדשות [לא מגילה] מכל הבנות שלא יוכלו להגיע למפגש.. אז אני ארשום..כן כן אני רצינית יש לי קורסון חח אז יאללה תתחילו לרשום אז תרשו ככה : שם המקדישה: למי ההקדשה: וגוף ההקדשה [עד 3 שורות] חח מה לעשות שלא ייקח לי את כל החביללה XD

../images/Emo118.gifרושמת את ההקדשה שאת רוצה

שאני אגיד פנים מול פנים פה מול פה עין מול עין לבויז שאת רוצה..

../images/Emo182.gif האאאא תגידי לשרונולייי

שם המקדישה: שקוראים לי אוראל שהיא אחותה של זאת מהמספרת גזוז-(נראה לי שהשם של המספרה זה גזוז.. לא זוכרת חח) למי ההקדשה:לשרוןן ואם תראי את אושרי אז בבקשההה גם תגידי לו.. ואם לא ייצא לך אושי אז לא משנה.. וגוף ההקדשה [עד 3 שורות]: שאני מתתה עליוו וב-10.10 הוא דיבר איתי בפלאפון והתביישתי אני יודעת,אבל שיידע שאני מתה עליוו ושלא יוצא לי לשלוח לו מתנות כי אני לא יודעת איך ולאן לשלוח :( אז זה מבאס בקיצור ולעניין שלא יחשוב שאני מעריצה דפוקה חחח פשוט שיהיה לו רק הצלחה בהופעות,וזהו שילווה איתו בלב את הברכה שלי (שהיא לא משהו..)

סיתוש כנסי..

אני מזה שמחה בישבילך שאחרי שנה שלמה שאת מעריצה של הבויז הנה סוף סוף את פוגשת אותם..תהני לך.. ותהני גם בישבילי
את ההקדשה אני ירשום לך באיסי טוב?..... אז תהני לך ואני מזה שמחה בישבילךךך עד השמיים חח.. אני גם עצובה בישבילי חח כי אני לא יראה אותם אבל בסדר יהיו עוד הזדמנויות או לא?... נחייה וניראה מה יהיה... פשוט כל ים אני בוכה על נולי שלי ואני כבר לא יכולה ונימאס לי לבכות אבל שיהיה.. אוהבת אותך סיתוש.. ושמחה בשביל כל מי שזכתה... מריה סנדלר.

../images/Emo118.gifמריה אין לי מילים יותתר להגיי

ד לך את מאמי נשמה טהורה חמודה מתוקה יפה הכל פשוט הכל אהובה שלי אל תבכי ואל כלום..הזמן יעשה את שלו ואני את שלי אמרתי לך באייסי וסבבה רשמי לי באייסי ת'הקדשה חייבת לצצאאת כי אח'שלי במחשב יאללה בה ביי אוהבת אותך כ"כ את הכי הכי בשבילי !

כנסי סתו'ש

שם המקדישה:עדי יוסף שריקי למי ההקדשה:לאדם אילו זה היה בהרורר חחח וגוף ההקדשה: אדם אני אוהבת אותך נורא אתה לא יודע כמה אתה האחדד... זוכר את המתנות שקיבלתם בהופעה בעפולה מעדי יוסף שריקי ועדן המרמן חמי.... אז נעים מאוד אני זאת עדי יוסף שריקי חיימש'י?!?אני אוהבת אותך לנצח עד לרצח.......i love uo ! דושוני ודושונת זה לנצח כמו שיהלומים זה לנצח......... סתו'ש פליז עם את יכולה תאיבי את זה לאדםם מווווואההה33>

lililulu

New member
וואיייי!!!

באמת שאת מדהימה! יש לך לב ענק! אני חושבת שאני ישמור לעצמי את ההקדשות לערן
ליום שאני יפגוש אותו בעצמי בעזרת ה'! העיקר? שתהני את במפגש כי כל כך מגיע לך! ובקשה אחת כן יש יש לי אלייך, תצלמי הרבהההה!!! חחחחח את כולם לא רק את נולי
המון תודה

../images/Emo79.gif סתוונית... כנסיי

יותר מאוחר אני כבר יכתוב לך מה להגיד לאדם.. שיהיה לי יותר מצב רוח
אה גם כנסיי אליי לאייסי בקשה --> 351853037

הקדשה לאדם

תגידי לאדם שאני חולה עליו ושאני מה זה מצטערת שאני לא יכלתי לבוא ושאני מתה לפגוש אותו מיפעת

../images/Emo192.gif אני אני אני רוצהה!!!!!!!!!!

חו חי חו
שם המקדישה: לינוי
למי ההקדשה: לאושריי השקסי
וגוף ההקדשה [עד 3 שורות] תגידי לאושריי שאני אוהבת אותוו הכי הרבה בעולםם ושאני עוד יום אחדד יפגוש אותוו
ושידעע שאני תמיד אבל תמיד יהיה אחריו ואחריי כל הבויז שיכפרעליהםם
ותגידי לאביחי שהוא הבן אדםם שאני מכבדת בעולםם ושאין עליו..

למעלה